Show posts

This section allows you to view all posts made by this member. Note that you can only see posts made in areas you currently have access to.

Show posts

Messages - inkognito

#1581
Охорона нажаль є, десь коло 20-00 закривають двері і треба дуже проситись шоб попасти на територію (жінка народила, лікарства/жерти передати тощо - але така відмазка фіг проконає для групи дослідників із ломами та лопатами). ІМХО краще за світлого дня.
#1582
    Шойно прочитав про об'єкт №811, станція-глушилка, що коло Красне, Львівська область. Координати  49°53'56.08"N х 24°40'3.43"E . Почитати можна тут (моск., багато букв) чи тут (моск., багато букв, проте є картинки). Натрапив на це добро через посилання Korguk'a у цій темі.
  Кажуть же там стояли (стоять?) передатчики 3 х ПКВ-200 та 1 х ПКВ-500. Тож 1100 кВт потужності!!! У статті були згадки про встановлення на об'єкт передавача на 1000 кВт чи то здвоєного 2 х 500 кВт. Одним словом це все називають об'єктами дальнього радіоподавлення. І це всього десь 40 км від міста  :D
  Лінк на Вікі, а ось дехто kurumpa згадував в себе в ЖЖ, що під Красне - найбільший такий комплекс в Україні!!! На додачу в атачі знайдете КMZ-файло для Google Earth де позначені позиції багатьох схожих об'єтів - не тільки совіцих і Варшавського блоку - там навіть Тайвань та Японія є (увага, для їх перегляду включіть перегляд усіх об'єктів, бо більшість із них мають статус неперевірених, а тому по дефолту не відображаться)
#1583
Гарно, +. Тілько то здається не МолдВинПром, а ЗакарпатВинПром
#1584
ЦитуватиЦе вже шлункоблог починається, пропоную пану модератору створити окрему тему поруч із "Кулінарією"
Хороша ідея, дякую. Назвемо, скажімо "смаколики для тЕЩІ"  :)
ЦитуватиСаламандри і жаби то не є ситна річ
Про жаб пліз не треба! На Закарпутті сі запитай. Поживи направду може й мало, але смачно все-таки!
ЦитуватиЄдине, то гливи тушили в сметані.
Смачно мабуть, але ми сі від Парашки віддались як вона від Евересту! А гливи - то гума, і більш ніц як купка вуглеводнів, що не завжди можуть бути коректно засвоєні організмом. Use only known & trusted mushrooms!
#1585
   Замінили усе на вбудований BOSCH на нашій убогій кухні, зосталасі закохана плита NORD (реально нордіческий характер). Йно 3 недоліки:

  1) Не паше єден пальник, усі інші 100% functional;
  2) З духовки вибите перше термо-шкло злим мордератором у приступі жестокаї ярості (пильнуйте курва спамери, оффтопери да другія Божия тварі!!! Довга рука праведного покарання не тілько зробит зло із вашим  ІР {так, і динамічним в т.ч} - але ще повергне на вас неземную порчу і, ймовірно, прикладання певної порції кінетичної { ен чи потенціяльної } ЕНЕРГІЇ  при зустрічі до чутливих аляментів бренного тєла порушника);
  3) Абіліє акіслівшегося жира, йно чистити C2H5OH - свого алкоголю жаль...

  Додаткові умови:
 
  1) Самовивіз із Коперніка, Х (в приваті) за сімваліческае піва х 3 дм3;
  2) Більш ніц;
 
  Інформаці-йоу:

  1) Фото знизу;
  2) Тру на дачу, металолом чи подарунок тещі;

   P.S. Якшо реально для тещі - пиво ставлю я. Із задоволенням. Причому великим!  :)
#1586
може не усі її частини отрутні? мож отрутна йно шкіра, КШТ та ше які нутрощі? Так зазвичай казав МедвеД на Грилю (Edward Michael Bear Grylls)  :) ???
#1587
    Дав би і 5 дм3, але нажаль ен не треба. Має бути тру-коректно - хто перший зголосився, той і забрав мерчандайZ. Навіть якщо за менший об"єм - аффтор усе вирішує.

   А Г-подібною лятаркою зручно карати покидьків, що не пред'явили своїх документів?  Маю наувазі одного із районних відділків?
#1588
Цитата: Rufus від 24.05.2010 13:36:35
Гарна пробіжка! +
І то не ящірка. То плямиста саламандра, належить до земноводних. Вид занесений в Червону книгу України.

А як смакує воно та плямиста соломандра? Жерти звісно гріх, але як би шось критичного приперло - я забуду не те шо про Червону, ба навіть про Зелену чи Блякитну Книгу  :-\
#1589
мої співчутті...направду. мож Хауз?- йно закінчується шестий сезон
#1590
просторові координати в студію!!! може це те неподобство, же між гуртожитками медінститиуту та корпусом, де сі нервопатологія розміщує, по вул. Некрасова? Там де ше декілька вентшахт? Поправте мну пліз якшо же шось не так
#1591
1) Пам'ятник Данилу Галицькому - до 60 мкР/год;
2) Пам'ятник Міцкевичу - 35-40 мкР/год;
3) Пам'ятник Івану Франку - 60-75 мкР/год;
4) мля, радіобазар в районі старих телевізорів  :)
#1592
+ mountain hero! Cупер! Маю надію дожити до аналогічної сміливості!
#1593
йно говорив з yar-79, відкриття сі плянує завтра на єденайцяту сраня (11-00 для тих хто не вдуплив, 22.05.2010). Проте можливі уточнення, пильнуйте за темов!
#1594
Цитата: Romchick від 21.05.2010 17:09:05
Всім велике-велике дякую за привітання!
І якщо я не помиляюсь, то сьогодні День народження в Zelji. Так що вітаю, бажаю міцного здоров'я, щастя, везіння у вьому!

Нема за цо, ти правий - у Zelja'i сьогодні ДН. Зелю вже дротом мобільним привітав, прошу шановне панство приєднуватись до вітань солезіянту!
#1595
Нинько вітаємо Romchick'a з Днем Народження! Щастя та здоров'я! Вітаю друже!
#1596
Бага? Подвійний YserL ? Вже протягом 10 хв висять два юзера із одним і тим самим іменем. Рефрешив вже надцять раз
#1597
 :)
#1598
 Концентрований яблучний сік (Україна). Радує тілько те, що зафоткано десь на теренах москалії. Схабарено на caves.ru  :)
#1599
Гумор / Re: Смішне Відео
18.05.2010 08:55:54
Янек vs вінок   via yar-79
Вирішив перепостити сюди в "Смішне відео"  :)


#1600
ще ми нинька впав на очі ймовірний вхід по вул. Мечнікова, зразу навпроти Західного прикордонного командування. Здається це нумер 16