Show posts

This section allows you to view all posts made by this member. Note that you can only see posts made in areas you currently have access to.

Show posts

Messages - inkognito

#1081
Плани / Re: Чорнобиль!!!
01.04.2011 22:57:25
Цитата: linuxoid від 01.04.2011 22:48:55
Оформлення перепусток в Зону: тиц
Там дають "страшну" програму написану, судячи з іконки файлу, в Делфі 7 і мануал до неї.

Ага, курва і шляхи прописані всередині...

ЦитуватиUpdate: час вже знайшовся, дефолтно софт не паше. Жеби пахав, мені помогло таке:
   1) Софт поставився в с:\zayavka - валимо туди і шукаємо у каталозі IN файлик INP.DBF;
   2) В корні диску С: створюємо каталог PROPUSK та кладемо туди INP.DBF;
   3) INP.DBF перейменовуємо у MAIN.DBF;
   4) Запускаємо TRANZIT.exe , читаємо інструкцію тощо...

Писав тут йно рік та 2 місяці тому. Уважніше читаємо форум !!!
#1082
Плани / Re: Чорнобиль!!!
01.04.2011 22:35:20
ЦитуватиЯ також чув що на 9 травня день відкритих дверей. тобто може там за пів ціни?Не зрозуміло але ж кіко то буде народу шо караул!

Цитуватину а чому ж не поїхати на 9 травня(день відкритих дверей)Не зрозуміловийде дешевше і погуляти можна де захочеш Усміхнений

   Так, так відкритих. Найбільш відкритих, супер відкритих дверей у одному із найнебезпечніших місць на планеті. Там ше чупа-чупс на вході дают.
   Але цілком підтримую ваші юнацькі пориви, як приїдете назад по нарисуйте звіт із КПП де вас завернули...  ;D ;D ;D (хоча думаю і до КПП не дістанетесь по причині {потім скажу})
   Бо "день відкритих дверей" не для усіх, а тілько для тих, хто раніше там жив і документально може це підтвердити!
#1083
ЦитуватиХе, я ж написав, що йду, а не збираюсь.
Отож, зайшов ввечері на території воєнкомату. Гараж був закритий. Обійшов його ззаду, акуратно відкрутив кришку ВШ, та вліз туди.
По 70 см тунельчику проліз і вперся і привідкриту квадратну герму... А там, кароч, це жесть, ще такого не бачив  Рот на замку  Шокований Поклацав все на мильничку, скоро будуть фотки та звіт!

То схоже на віртуальний секс  :) А шо далі, а шо далі ?  :)
#1084
а чи в тінях не зомбі ховаються? Чув шо там зараз їх багато розплодилось - ЖЕК давно не проводив дезомбізації... Чекаємо матьорого звіту (якщо вдасться повернутись)  :)
#1085
  Запрошую усіх завітати на відкриття виставки, знимки просто чудові. Гадаю, тематика виставки припаде багатьом до душі.

  http://pocinovyvach.livejournal.com/
#1086
вото відти , із плакатів по ТБ.
Брешут, Рой - "нє кабель" точно! Чи "кабель" не Рой?  :)
І ніфіга в нього метрової довжини не є  :)
#1087
ЦитуватиТе, що мало стрелити в Європу:

РСД-10 "Піонер":  Подвижний Грутновий Ракетний комплекс (ПГРК) з твердопаливною двоступінчатою ракетою середньої дальності 15Ж45 за класифікацією НАТО SS-20 Saber (шабля). Радіус дії: моноблочною боєголовкою 5000 км; з розділяючоюся боєголовкою 4583 км. В 1985 році ракету було випробувано з легкою боєголовкою силою 50кТ на відстань 7400 км.

Ні, не це. А а Р-12 Двіна (SS-4) wiki, що коло вас були 50°23'41.58"N x 24°16'49.24"E (наземні стартові позиції) та не дуже далеко коло вас -  50°20'17.26"N х  24°25'55.21"E - шахтного базування (Р-12У). Може й на Піонер поміняли, а може й ні - чи є десь точна інформація? ( вікі пише, же Р-12(У) були зняті з озброєння йно у 1989 року )

Цитуватитам і проводилось технічне обслуговування боєголовок полку.
Дико сумніваюсь, що у полку могло відбуватись технічне обслуговування боєголовок. Хіба заміна "головної частини" на іншу, "свіжішу" чи з ремонту.

Цитуватияк можна забруднити паливом(особливо окисником) я собі не уявляю, спершу прийшлось би розпиляти герметичний ТПК і ракету, далі невідомо як виділити із твердопаливної шашки окисник( напевно ПХА), ну і забруднювати
Читаємо вище про Р-12(У) на Вікі, і о чудо бачимо, що вони далеко не на твердому паливі  :) А окисник звався АК-27И. Не хімік, але можу сказати, що суміш "явно" не екологічна.  ;D  ;D  ;D

ЦитуватиПолонієві запали то кам'яний вік Підморгую, вже давно використовуються термоядрені, на дейтерієво-тритієвому газі, котрі не потребують частої заміни.

Цілком згоден щодо полонієвих запалів, прошу пояснити що саме означає "дейтерій-тритієвий газ", а саме як його можна довший час зберегти? Чи мався на увазі дейтерид літію(тритію)?
#1088
   Нецікаво, зовсім. Все буде вертітись навколо того у кого амбіції (читай єйці) побільше, хто дешевше продасть рішення тощо. Тут не security, тут продажниками смердит ІМХО.

  Йно Alladin цікавий тільки тому, же маю до них декілька "жорстких" питань. Не піду, не цікаво. Але Astrolon'у дуже дякую за інформацію.
#1089
Плани / Re: Чорнобиль!!!
29.03.2011 22:21:07
Цитуватитему закрито!!!

А чорта з два закрито! Тема може вважатись закритою, якщо:

А) Топікстартер не полінився тицьнути внизу кнопку "Заблокувати тему";
Б) Те саме зроблять -- > Модератори  або Адміністратори

Бачимо, що жодна із вищеперелічених умов виконана не була, тому тема аж ніяк не заблокована. Я цілком погоджуюсь із сентенціями, що виклав вище Лесик - і то є правда чиста, ображатись не варто, і ба навіть глупо.  Натомість Пан реагує як не цілком врівноважена особа. Ми відкриті для усіх, але від себе додам:

Хто сказав, що UNIX не user-friendly система? Вона просто вміє вибирати друзів!

#1090
похрещу звісно. Скоріш паливом (а властиво окисником) там може бути забруднено. Коли їздили у ті краї із Golem'ом та Zelja'ю - наступного сраня дозиметр наклацав на бета щось коло 0,115 мкЗв із мого лівого GEOX'a - але після відчищенні болота все впало до фону - 0,012 мкЗв. Скоріш за все, щось у болоті попало, ймовірно від якогось РІДа. Не можу си уявити, що від уранової чи плутонієвої боєголовки могло щось навколо так опромінити, же б воно цих пір відчувалось. Боєголівки таки си збирали та комплектували в Делятині, відти йшли на дежурство. Ймовірно, у Делятині до старих бомбок вставляли полонієвий нейтронний запал - його міняти треба було щоквартально, що означало повний розбір головної частини.  Поправте мну, якщо неправий. Ну і заслужений + усім
 
  З.І. Кажут буде скоро продовження культової забавки СТАЛКЕР. Location: Japan
#1091
Плани / Re: Чорнобиль!!!
29.03.2011 13:53:03
Панство, а ви читали у нас наступні речі?:

1) це;
2) вото;
3) а ще

ну а головне  ОСЬ ЦЕ
Гадаю, там багацько інформації котра дуже допомогла б вам у ваших міркуваннях  :)
Уважніше читайте форум шановний топікстартер.
#1092
   По-раз третій, +! Браво! Дійсно дуже добре, що взялись за карту. А хто би взяв кавалок на Сахарова та вище по течії? Можу підстрахувати на поверхні, наразі маю тимчасове тАбУ на відвідини Полтви.
#1093
...купи си новий нетбук, від 400+. З кредитуванням (для своїх) можу посприяти
#1094
гадаю, 150-200 грн. А шо ви ж хтіли від неї? 13,5 кг ваги х 10 хв. горіння? Має буди доволі гарно, взяв би у складщину на 3-4 писків для тестування та запису відео. Також не забувайте про вартість доставики, це на око +30-40 грн. як мінімум.
#1095
+, колись речі робили на славу!
#1096
  Можу і свою Чорну Терру позичити без проблем.
#1097
Ото  переставляв операційку на серваку - і як дойшла справа до дубового SCSI бекплейну від QLogic, зовидів таке   :)
#1098
Направду на перший погляд без варіантів, дуже цікаво.
#1099
  Діставіс легкого струсу мозку, що свідчить про те, що у тебе він є на відміну  від того шалено авторитетного, молодого та популярного проффесора із Оксфорду, що радить шнобеля вломити у такому випадку. Кажуть, же того проффесора недавно виділи по ВВС та СNN, а що саме головне по 12-му каналу ве Львові.  :)
  Хоча фіг го зна, може у такому випадку направду тра ломити ніс? А також ребра, гомілки та хребет? Хто зна?  ???
 
#1100
ЦитуватиЯ замовив AG4 1.55V 100 шт. батарейок :
http://www.focalprice.com/detail_EB125S.html


 Я просто не можу собі уявити навіщо пересічній людині 100 штук АG4 1,55 дядька Вольта? Чи на тому можна які серйозні гроші заробити? Інвестиція? Не розумію, прошу пояснити при наявності можливості.

ЦитуватиКому треба, звертайтесь. Через два тижні прийдуть мені по пошті.
Якщо ще цікаво, то давайте разом батарейками та іншим китайським хламом закупимось тут:
http://www.focalprice.com/goods_250_1_c.html

  А чому саме тутко, а не во там  або де інде у Китаї 4example?  Чи просто справа у тому, що на Фа(о)кал-прайс діє яка реферальна програма? Чи може які бусинки та дзеркельця у кінці кварталу розіграють? Знову не зрозуміло чому саме там?