Show posts

This section allows you to view all posts made by this member. Note that you can only see posts made in areas you currently have access to.

Show posts

Messages - taras1

#1
Crash давай фото процесу??
#2
Звіт супер!!!Класні фотки   а яким апаратом фоткалось??
#3
Жуть=(


Пол :   Женский

Откуда :   здешняя

E-mail :   скрыт
ICQ :   442988888

О себе :   
Дата рождения :   
Дополнительно :   Не пытайтесь спорить с дебилом, иначе Вы опуститесь до его уровня, где он Вас задавит своим опытом
#5
Мав справу з таким,мав 20 $ пошкоджені(порвані,замазані ..) пішо в Приват  вони кажуть, що тільки може поміняти УКРЕКСІМБАНК ,Зразу знайшов цей банк  в центрі.Думав все просто,приходиш  даєш стару валюту і забираєш нову,але не так все просто,в банку почали оформляти це все діло,обов'язково потрібно мати паспорт,там потім якась 15 хв валокіта з документацією,тобто всякі копії,всякі підписи.Думаю фіг зним вже може поміняють,а тьотінька мені каже вашу купюру відправляєм в Київ ,а там вони міняють і назад відправляють,це приблизно 1.5 місяці часу і до  мене позвонив представник банку і повідомив що я можу забрати свою 20.Але от не пам'ятаю чи щось за цю послугу платив ,вроді платив ,але якісь 10 грн чи щось в тому роді ,одним словом не багато.
#6
а можна мені один флаєр?
#7
Я не знаю який таймінг,але вот шо пише на самій оперативці
1GB 1Rx8 PC2-6400U-666-12-ZZ
M378T2863QZS-CF7 0929
#8
Продам Оперативку DDR2  1G Samsung -----150 грн :'(
#9
Недавно бачив  по новинах,що у одному з дитячих садків львова влада зробила утеплення  з сонячних батарей,так що булоби класно зробити щось подібне :)
#10
Це до початку села,і є ще десь такий самий кусок і після села
#11
--тут в огляді новин є про полтву :)
#12
Цитувати1. Гілка, що з фотами - виходить з станції "Підзамче", серпантином набирає висоту, проходить біля шевченківського гаю, і сьогодні закінчується біля "Ензиму" - дріжджового заводу. Коли я там був останній раз - була абсолютно діючою. Використовувалась "Ензимом", поїзд проїзджав раз або два на тиждень.  І цистерни туди своїм ходом приїхали :-) Декілька років не був там, але думаю, шо гілка і зараз працююча (дріжджі точно працюють :-))  Просто поїзд туди заїзджає дуже рідко, як і колись.
2. Залишки насипу, міст... Колись було залізничне сполучення Львів - Підгайці (тернопільщина), залізниця проходила через Куровичі, а далі через Лагодів і Коросне виходила до Перемишлян. Потім через Вовків, Біле, Дунаїв, Біще, Гиновичі, Бережани та Потутори виходила на Підгайці. Залізниця була збудована в 1909 році, і були плани дотягнути її до Бучача, але так і не дотягнули. В районі Личаківської, недалеко того місця, де стояв танк, був вокзал, сьогодні це житловий будинок. Координати:  49°50'15.95"С  24° 3'53.28"В;
Якщо їхати на Перемишляни то з лівого боку часто видно насип. Добре його видно біля джерела, там де одна з гір, на якій парапланеристи північний вітер ловлять... Поблизу села Затемне.
Взагалі, насип є весь, від Львову до  Підгайців, просто в цьму місці мало дерев і добре видно.
В Перемишлянах ї такий самий розвалений міст, як по дорозі на Винники. Треба в центрі повернути вліво і проїхати метрів 400...
Вся залізниці була повністю зруйнована відступаючою німецькою армією в 44-му році. Залашився фрагмент до мосту перед Винниками, і до 70-го року на Комсомольське озеро по вихідних іздив поїзд. Підніше той відрізок занедбали, а ше пізніше - демонтували.
3. В програмі якогось з місцевих політиків ПО-МОЄМУ був пункт - відбудова цієї гілки з метою розвитку Перемишлянського району.
Сам живу за винниками в с Підгірне ,це перше село за винниками по тернопільській трасі,і біля мого будинку  проходила та колія ,доречі дуже добре видно штреку від колії,ще в детинстві часто знаходили кріплення від колій=))) при можливості сфоткаю деякі ділянки насипу.
Може хтось має карту тих часів де покладений той шлях на карті
#13
Да дуже сподобався звіт супер!!!!і можна на дівки їхати ;D
#14
 zelja розказав,за шо йому ПІВО :) :)
#15
Цитуватив полтві цікавіше на багато !!!
на полтву ніхто не бере :-[
#16
я ше там не був значить мені буде цікаво 100% ::)
#17
і я плюс 1
#18
ВІТАЮ!!!!!!!ВІТАЮ!!!!!!ВІТАЮ!!!!!!!
#19
Художня / Re: Метро 2033
11.09.2010 20:40:00
ЦитуватиТо буде не фільм а сереіал скоріше всього...
А що проскакувала якась інформація про зйомки фільму чи серіалу?
#20
Художня / Re: Метро 2033
10.09.2010 16:16:30
ЦитуватиА ти краще книжку прочитай, то небо і земля порівняно з грою!
Насправді вартує часу затраченого на читання.
Не спорю бо в грі ті тварі випригоють так шо я від монітора на метр відпригою.Усьо зараз скачаю і буду читати 8)