Show posts

This section allows you to view all posts made by this member. Note that you can only see posts made in areas you currently have access to.

Show posts

Messages - Golem

#1822
Доволі цікава і приємна штука. рекомендую спробувати всім бодай раз пірнути з аквалангом, цікавий досвід.

Я колись був взяв пробний урок, сподобалося. Правда дайвінг не моє троха, тим не менше було класно!
#1823
Цитата: Estel_Shmidt від 13.01.2012 13:14:20
хотілося б щось економніше...наразі міг би купити собі тільки взуття з такими цінами...хоча бачу воно варте своєї ціни)

є непоганий базар-секонд в Стрию. Колись купував своє перше спорядження саме там. Можна купити цілком нові речі задешево. Але брати неякісні не рекомендую. Бо якшо на Довбушанці в тебе відлетять шлейки з рюкзака, гроза поломить дуги в наметі чи розірве його на шматки, або десь на Чорногорі розлізуться шкари і прийдеться йти в шкарпетках - буде несолодко! :)
#1824
Гарно зроблена робота приносить задоволення і нею не гріх і похвалитися. Також це добра візитівка і хороший спосіб більше дізнатися про учасників форуму, хто чим займається.

То ж почну з себе. На різдво вийшов мій (в співавторстві з шефом звісно :) ) патент сполучених штатів по методу вимірювання ємності
#1825
Мені Дослідник-1 теж подобається. Можна звісно "ПолтвоХід" але це якби то митці робили то так назвали :)
#1826
Гарно! Питання:  а в тих цехах шо лишилися плати часом не роблять? Навесні накрилася точка по виготовленню плат в Херсоні. тепер в Україні нема де і як швидко та дешево виготовити дрібносерійно плати.
#1827
Аби коротко і в одному місці:

Намет: Юзаю сам і раджу іншим Pinguin Mercury Троє влізуться без проблем
Рюкзаки: Дойтер (і високо піднятий палець вгору) як завжди на висоті
Взуття: там ціла релігія. Найкраще вибирай щоб на нозі сиділо гарно, мало мембрану, літо-осінь краще нубук. Сам юзаю всесезонно Asolo Power Matic


Головне аби було бажання йти в гори.  Аби йти в гори ніц особливого не треба в принципі. Люди колись в постолах по цекотах бігали і нічо. А ще років 20 тому були тільки рюкзаки-колобки, брезентові намети і кирзові чоботи. Добра споряга просто робить туризм легшим

#1828
А мені навпаки сумно якось стало. Величезний і дуже гарний будинок в самому центрі Львова. Без нормального ремонту, все совком віддає, техніка 30-и річної давності. Повна безгосподарність характерна для держструктур. Ні щоб здати частину будівлі в оренду іншим телекомпаніям а за ті гроші розвивати власну телестудію. Залучали талановитих людей, знімали фільми чи рекламу, чи шось в тому роді. Одним словом рухатися вперед. А ні, все лишити як є, на самоплив. І парцюють там або віддані справі фанати або студенти аби чогось навчитися і піти працювати в іншу компанію.
#1829
Продам телефон Panasonic KX-TG2511UAM, новий.

Всього 250 грн!!!

На розетці він на 50 грн дорожчий

Телефон був куплений для родичів на Миколая, їм не сподобався от вони і попросили замінити його на інший.
#1831
На Закарпатті є Село Велика Уголька. Там - печера Молочний Камінь Тільки от одна проблема - наказом з Рахова заборонили відвідувати печеру практично на пів року. Запевняння, шо ми не будемо кажанів будити і взагалі обходитимемо їх - не помогли :( Дивує таке ставлення до туристів, в інших печерах де зимують кажани вільно впускають всіх бажаючих.

Для тих хто все таки наважиться туда поїхати - майте на увазі, 12 км дороги в селі Велика Уголька взагалі без покриття. В саме село найкраще заїхати через Данилово - Драгово - Угля, заодно кілька деервяних церков побачити можна. Через Ізу - Драгово краще не їхати взагалі. Перевал без покриття, великі камені на дорозі. Через Буштиново теж нездала дорога. Вїхавши в Велику Углю нікуди не звертаючи їдемо в кінець села. Там буде роздоріжжя. Направо в базу відпочинку, ліворуч - до лісництва і печери. Звязок в селі з перебоями, додзвонитися до начальника лісництва не вдалося, на місці його не було. І взагалі село зовсім не дружнє до відвідувачів. Ні дороги, ні вказівників куда їхати.
#1832
Це сталося! Костел відкрили (хто ше не знає) :) Можна спокійно пройтися і роздивитися все знизу. Рекомендую всім, зараз він по особливому цікавий своєю старовиною. Без реставрації і церковної помпезності. ПОжертву можна дати як в храмі, так і на сайті.
#1833
Елітне житло в Донецьку від Станіслава
#1834
Нічо страшного. Добре шо причина знайшлася. Справді просто, убдемо знати на майбутнє :)
#1835
Цитата: Bottlehunter від 29.12.2011 08:35:52
Щодо профіцитного бюджету - левову частку грошей спонсорує Голем. Тому решту, думаю, варто буде віддати йому.

Файно якби хтось зі мноу перетнувсі, бо катастрофічно не маю часу занести в Пивничку.
#1836
Не виключаю що можуть бути доступні і більш дешеві версії. Інший спосіб - лишити звичайний масляний радіатор. Він в собі містить біметалеву пластину. Від температури вона або замикає-або розмикає контакти. +- пару градусів триматиме. Тим більше в підвалі ніц швидко не змінюється і крутої електроінки там не треба.
#1837
Цитата: swordlord від 28.12.2011 18:00:51
Так от, цікавть ще такий варіант, щоб температура автоматично підтримувалась. Тобто, потрібна скажем температура 20 градусів, і коли вона скажімо 18, то вмикається обігрівач і нагріває повітря до 20 і вимикається. Таке щось є в продажу чи також потрібно когось просити, щоб виготовив?  :) І кіко таке потяне, без ціни обігрівача звичайно.
Терморегулятори доступні в Епіцентрі і Практікері. Пиво зібрався варити? ;)
#1838
А чим не підходить метеостанція і веб-камера ?

У них всіх виносний давач температури-вологості на батарейках, типова відстань до 50м. Дешеві версії доступні менше ніж за 100 грн. Ставиш давач в Підвалі, основний блок в себе вдома. Якшо температура на ЛСД екрані на столі не підходить і треба конче на компі - ставимо біля нього дешеву веб-камеру і Вуаля! :)
#1839
Гарне відео і коментарі Роя, Стінгера і Ромчика дуже в тему! Мені сподобалося що майже нема ляпів з їх сторони, гонсько як та бідна журналісточка по калюжах Лощини йде :)   І світло гуд, гарна якість відео вийшла!
#1840
На рахунок оповідей місцевих погоджуюся. Чули вже про підземні ходи зі Львова в Жовкву :) І про кілометрові ходи з палацу в Старому Роздолі, хоча цілком очевидно шо палац сучасний і в оборонних ходах потреби не було, та й рельєф не сприяє. Ну але шо почув, то і переповів :)