Show posts

This section allows you to view all posts made by this member. Note that you can only see posts made in areas you currently have access to.

Show posts

Messages - inkognito

#2721
     Боян - бо вже було описано до тебе, ось і все. Але фото гарні, самі ще досі туди не сходили (рівно як на закинуті дачі недалеко), так що якщо маєш бажання на вихідних перейтись у вищеозначені краї, то мабуть приєднаюсь якщо відносно роботи вийде.
#2722
  Боян чоловіче, вже було описано Golem'ом тут ще у Січні цього року. Але дякую, може ще шось маєш цікавого до викладення на форум?
#2723
    Гарно! Я також думав надпис виділити великою буквою "Х" - тілько би lviv.ua перенести униз, а не на гору як є зараз - так логічніше читається.  :)
#2724
  Та так і буде - по обіді повезу  :) - тай усе замінять... Нажаль так швидко із серваком не вийде - там підозра, що здохли не тілько 2 SAS 15k харди з 8-ми, а ще й RAID SAS-контролер та один із двох БЖ...Тиждень як мінімум будуть тягнути запчастини відкись...  Соррі за оффтоп  :)
#2725
  Нормальне заземлення якраз і є... :-\ Стійки і УПС заземлені індивідуально, розетки у робочих приміщеннях - від іншого заземлення. Обидва заземлення "власні" , а не загальнобудинкові...
#2726
   Фото супер, краса шалена. Десь ще вчора Зеля знімав це саме щастя, може він щось ще викладе в тему... Ех, кому весело, а кому не дуже...- у мене наприклад здох вчора хард (купа важливої інфи, вчила мама - роби бекапи) від ноута та батарея до нього, а також один сервак накрився (хоча навіть за дорогущим упсом був)...
#2727
...передбачає наявність відповідного посуду і якогось газового пальника, ви ж знаєте - "я усегда готофф"
#2728
а...Халфа...2...Рейвенхолм - як на мене одна із найкращих локацій, священник гарно туди сі вписував, особливо на виході...
#2729
тра місце для сього варева...моя кухня не канає ніяк...
#2730
ТБ і точний розрахунок! Не більше, і не меньше...
#2731
   а то ми думали так і потравитись!  :) ! нема дурних! Зрештою, де ти видів нетоксичний дим? Хімії ще в школі вчили... (а по шахті, що засипана зверху ну ніяк дядько не піднятись, сходів бракує реально - та і не вірю я, що це та саме труба - сам прикинь відстань від сходів до кімнати із трубою, не вона це. На сходах зверху дійсно труба виходить, але вона йде строго паралельно-вертикально донизу шахті із сходами наверх - це був кабельний ввід - і його залишки внизу видно у кімнаті, де сходи починаються, зліва вище)
#2732
  Неа, мене, Golema, Зелі та YserL'a там точно у цей час небуло...А що здибав амбалів-зомбі?  :)
#2733
Давайте тоді попердньо на ранок суботи 4-го липня, скажімо на 09-00 на площі Римлянина (коло "Кумпеля") - відти маршрутки на Винники їдуть. Усім підходить?!
#2734
    Бажаючих перевірити  об'єкти, прохання зголошуватись та узгоджувати дату тут.
#2735
неа, не згоден - хіба під обмежене коло редакторів і то якості бекапу! а ото сядут редагувати Дігермани та  Сцялкери із Бібрики.
#2736
  Тротуарів немає, зверху це було видино. І по діаметру він меньший значно... Хто казав, що "вся каналізація міста сплавляється в Полтву"??? Незгоден, хоча поки аргументувати неможу - але то справа часу!
#2737
відкрилась слава Богу, коли йдемо дружно на фотосесію?
#2738
а хто візьметься написати гарну карту?
#2739
Цитата: YserL від 29.05.2009 21:40:48
Сфоткано телефоном Nokia, кращої оптики не маю :( Прикольно, якби в EXIF вписувався ще б IMEI і номер телефону :) Деякі фотіки мають функцію запису координат фото і кута нахилу фотоапарату...

:) переважно ті ж Nokia смарти і зразу клієнт під Nokia Live Blog...
#2740
кусай лікті шо не поїхав!!! :)