Show posts

This section allows you to view all posts made by this member. Note that you can only see posts made in areas you currently have access to.

Show posts

Messages - Chuhaystur

#161
Фест! Слухай, а якісь обхідні шляхи потрапляння туди знайти можна?
#162
А і ше згадав: Південно-Західний колектор, його теж було б файно внести до списку об'єктів на карті.Правда, наскільки я знаю, інформації про ньго - катма і ніхто з наших туди ще не спускався. (Зато тепер буде ще один привід взятися за докладніше дослідження даного об'єкту! ;)
#163
Олрайт, значить, поїхали! Перш за все шо там буде. . . Якщо брати Львів, то я вважаю, що незле було б позначити основні точки входу в Полтву і її притоки причому виділити певним кольором найлегші (за прохідністю) + бункери (чи то пак в основній більшості бомбіки)))) А і, звичайно, найменш запальні місця. . . Ше можна втулити індастріал.
#164
 Я в принципі не впевней, що воно є дуже потрібним, однак ідейка створення чогось на зразок карти Львова очима діггера (або любителя індастріалу) крутиться в голові вже давненько. То яка ваша думка, колєги? 8)
#165
Чуєте, люди, а чи не міг би хтось із вас, з тих, шо мають трафарети передати мені зразок, я б і собі такий зробив. Бо останнім часом відбув кілька цікавих поїздок, і не раз хотілося залишити на згадку шось у тих краях!)))
   P.S. Слово "чуєте" вжив механічно ;)))))
#166
Якщо це дот, то поблизу маю бути бійниці. . . Вони, звичайно можуть бути засипаними. А ше мала б бути хоча б елементарна вентиляція.
    П.С. +1  Я з вами! 
        П.П.С. (але з 17 до 19 числа я в Києві, тому не зле було б зібратися до або після зазаченого терміну)))) ;)
#167
Та, справді просто цікавезно. . . Знаєте, коли переглядав фотки, якось мимоволі аж повітря затримував. До речі чи не може ото риштування означати, що  з часом, після реставрації, храм Божий таки повернуть? Якось не дуже це добре робити в таких місцях книгосховища (хоча совєти і клуби і склади робили, паскуди нещасні!).
#168
Ну ти молоток, однозначно!))) Великий і жирний +!)))
#169
Дякс Romchickу, не знав, шо від вокзалу їдуть марширутки на Шкло, так навіть легше, аніж від янівського!)
#170
Оу, прошу вибачення за неправильне формулювання. Ми якраз у Шкло і їдемо (там від санаторію просто рукою подати, принаймі до Екскаваторів).
2 Dexter: Я теж ше не отримав степендію.
P.S. Марширутка в одну сторону коштує 8-10грн.
#171
В мене знайомий працював поблизу Янівського, він знає туди коротку дорогу (20-25 хв. пішочком по дворах) А на рахунок запізно, то не знаю, можна і раніше!)
#172
Народ, в четвер планую з друзями махнути в Новий Яворів на закинутий комбінат, бажаючі з нами - ласкаво запрошую! Зустрічаємося на 10.30. біля "Медику".
#173
Таааа, чуваки, то ви реально круто з'здили.))
Олрайт. . .2 Romchik: то, може, б з'здити туди?? ;)
#174
Цілком погоджуюся з Інкогніто. Адже це просто було б не логічно сплавляти всі стоки в один колектор, тим більше якщо врахувати деякі перепади висот у Львові (наскільки можу судити на око десь до 30 і більше м.) А робити якісь насосні станції для "перевалки" води занадто дорого. Тай потрібно враховувати і без того немалу зношеність колектора Полтви. ;)
#175
Ну, я не думаю, щоб хтось тут організовував якісь там сплановані акції проти певних осіб, зрештою, в цьому ж нема ніякої користі.
#176
Остання фотка - просто жесть!)))))
#177
Все! Сьогодні здав екз. з матем., тому можу повернутися до обговорення теми. Так от у мене є певна ідейка, правда лише на папері. . . Недавно переустановив Віндовса, тому нема в мене програм, за якими можна було б то заміксувати, але можу зустрітися і передати замальовки комусь із наших комп'ютерщиків)))
#178
Народ, печально, але мушу уступити місце. . . Не їду. . .(((
#179
Їду!
#180
А в яких числах то планується?