Show posts

This section allows you to view all posts made by this member. Note that you can only see posts made in areas you currently have access to.

Show posts

Messages - inkognito

#741
Цитата: maptywa від 07.01.2012 20:43:36
А до того не мо було сказати і на святкування презентацію зробити... Але то... Evil Бобул рулить.

На жаль, раніше ніяк. Я вже і так проговорився про неї без охфіційного анонсу
#742
     Не, має бути Агузарова Жанна, Мерелін Менсон, Борка Моисеев чи Іво Бобул! Можливо, сам Чорний Володар(Чёрный Властелин) власною персоною завітає? Поки тема не стала флудом страшним, прошу усіх продумати власні ідеї. Скоро, дуж скоро чергове св'яткування річниці eXplorer'a (про що буде оголошено незабаром) - гадаю там усі зможуть зустрітись face2face, висловити власні думки та побажання, зрештою прийти до остаточного рішення.
#743
жестоко плюсую!!!
#744
патаму шо ані брігада  :) :) :)
#745
У чувака, що полює йно за повними фляшками нинька ДН. Це один із наших найкращих дописувачів, друг, колєга і просто чумовий чувак. Вотож вітаю йому всього найкращого (здоровічко, бубло, скіли супермена 80-ґо рівні). До того ж усім гуцулам, бойкам та лемкам. Ну і всій го родині та друзям, і що насамперд Христі. Смерть москалям, СЛАВА УКРАЇНІ!!!
#747
Категорично приєднуюсь до вітань! Нехай життя тільки радує!
#748
   все це дуже добре та файно, проте нічого не замінит живого спілкування. Про що я дописував вище. Отож, вкотре пропоную здибатись невеликою ініціятивною командою. До New-Роздолу треба підійти із особливим трепетом, не виключено, що на весну там ніц істотного не залишиться. А у шахти Червоноградські попасти вже тяжко - входи гарно засипані тяжкою технікою, залізти реально або через ствол шахти, або (що реальніше) через інженерні проходи. У будь-якому випадку. треба спорягу ольпіністську. Броди реальніше - там здається досі все не дуже займано.
 
#749
Цитата: maptywa від 29.12.2011 20:53:25
Цікавить все. Подобається - Один день у вугільній шахті(!!!) ,Крокуючі екскаватори,Риболовля на Полтві,Горище Ельжбети,Тунель кохання,форт Тараканів - для зйомок. Сільмаш було б незле як дістану архіви,якщо такіі існують.  можна розділити на пригодницьку та львівісторичну тематику. Мені потрібно побільше досвіду кожного з вас+час . При зустрічі обговоримо процес - не все так просто

Зроби тему в Планах, про зустріч у Пивничці. Коли і як буде власне тобі зручно, а народ гарантую прийде. Головне троха більше конкретики
#750
Цитата: stinger від 29.12.2011 19:32:25
хтось ще і наїсться тих фекалійнмх масс))) в човні буде 2 людини, пропоную на секондах пошукати жовті камізельки як в робочіх, та понашивати на них великі кішені, в які вшити пусті пластикові пляшки півлітрові, це спрацює як жилет якщо шось, плюс через кожні 150-200 метрів течії тре буде порозставляти по 2 людини з мотузками, які могли б врятувати славних морячків  ;D

цілком слушно як для перших тестувань. Але курде, маєте бути в тру-морському одязі - що означає, що як мінімум морські футболки - смугасті такі, у біло-синю полоску. Із гальюном проблем на судні явно не буде, стаціонарного явно не треба  :)
#751
Вотово панство, маю шалено прикольні новини для Вас: yar-79 сьогодні cі кльонував. Себто у них з жоною вродивсі малий, близько 15:43, важит 4-піццот. Малий експлорер, рівно же як його замучена мама та тато почуваються си тру нормально. Вітаймо новонародженого експлорера!!!
#752
Ідея вельми гарна, цілком підтримую. Шановні дописувачі, прошу висловлюватись та підтримати дискусію.

З.І. Тільки не "EXPOLORER" , а EXPLORER  :)  :)  :)
#753
ЦитуватиТа я хіба шо зле говорю? Просто кажу, же так не є. І же месні оповідки тре ділити на 18, тоді вони будуть більше відповідати дійсності. Та просто намагаюсь перевести це в жартівливу форму.

без образ старий, ныц злого не мав наувазі. До-речі, як тобі ідея створити певну тему, де ти чітко та гарно поясниш, що варто фільтрувати, що брати до уваги, на що варто забити у випадку таких оповідей? мало б бути цікаво та пізнавально
#754
Цитата: centurion від 26.12.2011 20:57:36
Давай ше на 10 днів продовжемо і ящо ніц то закривай!!

напиши в приват мені коли вважатимеш, що тему варто закрити. Хоч  через 10 днів, хоч через 20 чи більше - головне сам пильнуй за нею! Вдачі!
#755
ЦитуватиА ще в печері є велика зала, куда німці перенесли танк і там зібрали, а потім ще до 80 року час від часу виходили в село купити "Верховини" і на щирій українській мові казали "Слава Ісусу Христу".  А потім всі втікли в Москву і після Олімпіади"80 виїхали назад до Німеччини.

;D Байки то діда Опанаса, німці в печері  ;D. Зброю заховану повстанцями, або місцевими могли знаходити і це так тоже треба ділити на 18. Тих "мєсних" як послухати, то в нас не Львівська область, а цвинтар німецької техніки, шо не танк то літак.

Попустися троха, добра? Тутко eXplorer, а не reibert  ;)
#756
мож, доста та варто тему закрити? з 22 жовтня так і ніхто не "спокусився" на тру-ніж із Зони  :)
#757
гарне місце, при нагоді б навідався. +
#758
ще дві кульорові гірлянди для злого модератора.
#759
Продовження старих тем, солезіянтів вітаємо нижче:

З.І. Частина 3
#760
як завжди, тема надто велика та буде закрита. Ось продовження: