Show posts

This section allows you to view all posts made by this member. Note that you can only see posts made in areas you currently have access to.

Show posts

Messages - Soulstorm

#81
Думаю, що є. Я просто не мав часу дуже ритись, а більше ізвращався, щоб нормально сфоткати щось на телефон)) Та і в загальному мав годину часу до останньої маршрутки
#83
Нє, Терр не було, взагалі нічого такого не було, навіть сраного протигаза)
#87
Та, якби був ровер, то я б з радістю покатався) але ровера нема, тому валимо пішки) нагадаю, що то таки в суботу на пів 10 години біля пам'ятника Бандері)
#88
Ну вот, придумали ми собі маршрут з WhiteLove, по закинутих церквах, деякі з яких вже тут були описані.
Плануєм їхати в цю середу, тобто 3 лютого. Маршрутки є дві, які їдуть від Степана Бандери, приблизно о десятій годині. Тому здибаємось десь пів десятої там, приєднуйтесь, хто має бажання.
На фото видно, шо є два варінти походу - синій і червоний. Але, якщо повезе сісти на маршрутку до Товщева, то їх можна об'єднати і звідти топати до миколаївської траси)
#89
Ну я за гази не дуже боявся, об практично весь час нашого там перебування відчувався афігенний протяг, що давало зрозуміти, що газів не мало би бути.
#90
Цитувати1.2 Спілкуватися на форумі дозволяється мовою будь-якої держави. Головне щоб Ваш допис був змістовним і зрозумілим іншим учасникам форуму.Мовою спілкування на форумі є українська (вживання сленґу та діялектизмів в розумних межах не забороняється).
Тут я спалився на тому, що давно не читав правила ::) Приношу вибачення, якщо що)
#91
Тільки я вас прошу, якщо публікуватимете щось іще, то не показуйте так відкрито всі залази, додайте загадковості, шолє. Ну і тут в правилах форума є ще дещо про українську мову, вроді. А так, то норм, цікава тєма, щоб руфнути.
#92
В тому районі багато таких окремостойчіків,тому не спіши з висновками)
2Інтроверт, якшо я прикліплю її на голову, то вгаратаюсь нею кудась 100%, в руках якось безпечніше мені здається)
#93
Не то шо тінь від камери, для мене сюрпризом стало те, що видно палець час від часу, хоча він був конкретно збоку від об'єктива) а камера сяомі мі, такий же китай)
#96
У нас вже є схоже діло. Бачив на кільці Володимира Великого і Княгині Ольги оті бігборди, що міняють зображення, вони також живляться від сонячних панелей.
#97
На жаль, я не додасть, не заінсталились ми(
#98
А можна дурне питання?) До 15 числа включно ж?
#99
Як і у більшості окремостоячих - 2 входи. Вш всі непролазні.