Show posts

This section allows you to view all posts made by this member. Note that you can only see posts made in areas you currently have access to.

Show posts

Messages - inkognito

#621
Цитата: Bottlehunter від 22.06.2012 17:02:41
Якщо ти не проти завтра зранку поїхати в Немирів з перспективою прогулятися потім пішки до Шкла чи Яворова, то поїхали.

З Немирова до Яворова, Шкла, пішки? Ги, смішно  :) :) :)
#622
Цитата: Sunkatalano від 21.06.2012 01:16:17
Є пропозиція в суботу 23 червня, відвідати Стебницький калійний комбінат. Опис об`єкту тут - http://explorer.lviv.ua/forum/index.php/topic,96.20.html .
Збираємось о 7:55 біля фонтану на впроти головного вокзалу. В Стебник поїдемо комфортабильним автобусом "Львів-Трускавець" (26 грн.), до Львова  повернемось поїздом (12 грн.).


Чим тобі не вгодив поїзд №813 о 07:24 із Приміського? Тим паче, що з маршрутки Вам доведеться ше пиляти у Стебник, а з поїзду можна банально вийти у самому Стебнику, перейти колії (~30 метрів) - і вже на території кумбінату.  :)
Знову ж таки, вийшовши в Стебнику можна маслати просто по коліях у напрямку Трускавця - колія властиво проходить по території комбінату. 
#624
Цитата: axizep від 18.06.2012 15:47:04
оу,було б класно долучитись,я теж мав такі плани цим літом покататись по криму на вєліку.зготувався вже повністю (купив собі ,крім заднього, ще і передній багажник і сумки на нього).
не сподівався що тут народ про таке заговорить.
скільки вас є?
цікавить ще питання з квитками на поїзд... кажуть що тяжко цього року їх рішати...

Акурат файно, 1256 на момент цього допису. Число ніц не нагадує? Вони усі твої - просто переконай їх!
#625
Цитата: centurion від 13.06.2012 19:39:28
Можливо ти правий. Але тільки тут на цьому форумі ніхто не намагався чи поторгуватись чи дізнатись ще якісь ТТХ, навпаки шквал зауважень і критики замість змістовної поради!!      В кожній із тем в яких я брав участь чи був автором ( нехай їх і небагато) завжди відчував якусь агресію чи емоційне напруження!!   Щоб ніхто не ображався!!

Як ти міг зауважити, усі твої повідомлення знаходяться в Куплю-Продам, а ще декілька в Смітнику. Роби висновки сам. І подумай, що шановні дописувачі про тебе думають, поглянь на свій рейтинг.
#626
ну не будемо сперечатись, тобі там на місці дійсно видніше було
#627
Цитата: Epidemik від 11.06.2012 20:36:53
ні, їстівного ні одного, а в грибах розбираюсь я не погано!
ці 2 купки що є на фото, насправді отруйні, не знаю справжньої назви, латинської і так далі, але це є типу пародія на всім відомий білий гриб, правда різниться мінімально або більш бурим, або більш фіолетовим тоном забарвленням, а відрізнити найлегше відломавши чи відрізавши кусок гриба, так як він одразу ж починає синіти, або ставати фіолетовим.наскільки знаю він є дуже отруйним, і в народі його називають Чортовим грибом (можливо не тільки в народі)

Дякую, тому властиво і питав. Хоча на фото явно не білий гриб, і явно не пародія на нього. Схоже на козарик-переросток, чи ше фіг шознає. Зміна кольору нічого не каже - здається польський гриб, аналохічно міняє колір - і від того отрутним не стає. І то точно не сатанинський гриб, ЗУБ даю. Хоча я також не розуміюсь так шоб дуже, дописано в світлі цього. Ще раз дякую!
#628
зачод, їстивні гриби траплялсь?
#629
InkognitA каже, що вже сезон треба відкривати. Здибано 7-го червня в Трускавецьких лісах
#630
Вітаю Herr Salad!!! Всього найкращого тобі!
#631
ну не тільки над Шевченківським, над Галицьким також. Принаймі 5-6 кругів зробив - проте мені також не вдалось його ідентифікувати, бо в той час смачно попивав пиво на бальконі, а відти видимість обмежена (внутрішній дворик). Во так
#632
Шановні, припиніть. Чи ви не бачите, що тема називається "ПЛАНИ" ? Тому прошу або в ОБГОВОРЕННЯ або в приват!
#633
Гарно пройшлися, шкода, що не зміг приєднатись

ЦитуватиЗацікавлені дописом userst (котрий, до речі, на контакт не йде і інформацією ділитися не хоче)

То хлоп боїться шальоно, нижче читай його відповідь на мій допис.

Цитата: userst від 20.05.2012 17:06:53
Цитата: inkognito від 19.05.2012 08:02:32
Ги, виходить привиди також читають eXplorer - як інакше пояснити відстутність привида там, де він 100500% має бути? Почитав привид форум, зобачив яка банда зібралась та вирішив не випробовувати долю...  :)

А загалом місцину цю полюбляють наркомани, чого тільки вони не побачать після папіроски-другої  :)

Фігню говориш. Воно там є. Також куча свідкув є зі Сихова які бачили там різні речі. Те що не було тоді, коли ви були, не означає що його не існує. Воно не може появлятись то вашому бажанні. Хто побачив це - співчуваю.  Воно має свою волю і приходить коли хоче. Я впевнений що рано чи пізно хтось з тим зустрінеться. Я влясне це бачити не хочу ні за які гроші.

Поглянув на місце - таки так, там люблять тусуватись планокури (і як вже відомо із звіту, не тілько вони :-) ), недалеко F%ckPark


#634
Було вже у нас давно, зокрема тут
#635
Цитата: 2IGOR від 21.05.2012 12:56:15
ше памятаю автобус людей возив за рейсом сокаль хімзавод,автобуси в народі були прозвані скотовози,також завод мав свої автобуси як і рейсові так і екскурсійні,було два ікаруса  одинн червоний один зелений з надписом хімволокно,але його скоро сплавили остався червоний ікарус і ще мали автобуса в народі прозваним черевиком,отой самий більший комен вночі підсвічувався в якості маячків шоб згори було вино шото завод,ну і шоб вертушка якась не влупилась напевно,на заводі були дві столовки,адмін будинок рядом коло прохідної перший пост вертушки дві стояли вхід вихід,строго по пропускам,всякі кнопочки лампочки ключики)))

Ось мені цікаво, тобі відомо про існування такого хитрого розділового знаку як "." (крапка) ??? Про усе інше мовчу...
#636
Всього найкращого чоловіче!
#637
Ги, виходить привиди також читають eXplorer - як інакше пояснити відстутність привида там, де він 100500% має бути? Почитав привид форум, зобачив яка банда зібралась та вирішив не випробовувати долю...  :)

А загалом місцину цю полюбляють наркомани, чого тільки вони не побачать після папіроски-другої  :)
#639
Цитата: Sunkatalano від 17.05.2012 23:20:27
Зможу тільки після 0.5 червня...

0.5 червня?  :) З літрами не переплутав?
#640
Приліпив галасування в шапку теми