Show posts

This section allows you to view all posts made by this member. Note that you can only see posts made in areas you currently have access to.

Show posts

Messages - Bottlehunter

#1601
Всьо, йду сьогодні перевіряти. Тільки поясни, що таке "американки"? Або покажи на мапі, якщо можна. Я так розумію, що треба волати вночі акі цап і привид з'явиться? А там нема близько будинків? бо на звуки кози можуть збігтися невиспані люди, котрим назавтра на роботу.
#1602
Ну і ти не Друся в паспорті)))
#1603
Взято звідси.

ЦитуватиГоловне управління у справах сім'ї та молоді Львівської ОДА не змогло виконати вимогу прокуратури Львівської області - надати інформацію про кількість неповнолітніх осіб, що належать до субкультур «гопників», «готів», «скінхедів» тощо.

У надісланій на ім'я начальника головного управління вимозі за підписом заступника прокурора Львівської області А. Палюха вказується, що прокуратура Львівської області проводить «перевірку щодо негативного впливу на молодіжне середовище субкультур». Відтак заступник прокурора запитав інформацію щодо «кількості неповнолітніх осіб (груп, об'єднань), які сповідують субкультуру «гопників», «готів», «скінхедів» тощо»; крім того, заступник прокурора попросив зазначити, «які офіційні заходи проводились цією категорією осіб впродовж 2011-2012 років».
#1604
Власне, Аскольд, автор блогу цю статтю і написав.
#1605
Стаття непогана получилася. А який саме номер "Фокуса", можеш вказати?
#1606
3-місний намет (спокійно влізають четверо) Forrest Nevada. Юзався два роки, бережно та акуратно. Дефектів не має. Без кілків, зате зі всіма шнурками.

http://hotline.ua/sport-palatki/forrest_nevada_ft2038/ - кого цікавлять характеристики.

Причина продажу - купівля Hannah Stash.

Ціна - 170 грн. Тільки для Есплорера :)


#1607
Прочитав вчора в одній газеті:

ЦитуватиЛьвів'янин Роман Дзедзик на Великдень здійснив пробіг зі Львова до Івано-Франківська. На все про все — 13 годин. Саме за стільки годин він вирішив подолати понад 140 кілометрів. За словами самого Романа Дзедзика, ідея пробігу виникла  спонтанно.

Захотілося теж пройтися пішки, що ми - не леви?! Можливо 140 на перший раз забагато, а от із Золочева до Тернополя (біля 60 км) якраз. Можна розтягнути на 2 дні, з ночівлею. Йти можна не попри трасу, а через села, так цікавіше. Ну і взагалі, можливі варіанти, про які прошу дописувати нижче. Виходити, в принципі, можна і в цю суботу з поверненням до Львова в неділю ввечері.

Спорядження, в принципі, стандартне - спальник-карімат-кілометрівка-компас-аптечка-намет(а може в якісь розвалюсі заночуєм)-поїсти

Хто що на це скаже?
#1608
Якщо немає дефектів у вигляді дзюрок і латок з мішковини, то забЕраю ;). Телефон скину в приват.
#1609
Я заберу, якщо не підійде.
#1610
Дуже класно, поплюсив і дозволив собі трохи поправити пост, зокрема закинув фотки на Пікасу, жеби не згинули за місяць. Чекаємо продовження!
#1611
Класний підземний похід вийшов! І те, що всі в зв'язці йшли було дуже мудро - від "зашпортатися і замочитися" не рятувало, але від "з'їхати вниз по стрімкій течії" - однозначно. Крім того, якщо всі "об'єднані в одне", посилюється відчуттє відповідальності за друзів, ніхто не відставав і не затримував товаришів. Темп усім задавав ZED, що незмінно пер попереду акі БеТеЕр, розчищаючи бахілами намул і з костильом віддалено нагадував кота Базіліо ;) Сміх-сміхом, але без надійної опори йти по вузькому, вкритому намулом хіднику майже нереально. Випростатися на повний зріст в Залізній Воді можна тільки в двох місцях - біля зливного колодця басейну "Динамо", де ми відпочивали і перечікували, поки вода спаде, та на 20-метровій ділянці колектора значно нижче по течії. До речі, те, що було в нас під ногами, дуже нагадувало мені оповідання Стівена Кінга Gray Matter, де чувак спочатку напився зіпсутого пива, потім перетворився на щось, схоже до купи сірого смердючого холодцю, почав їсти здохлих котів, а  в кінці взагалі вирішив розмножитися поділом))) Я трохи замочив дупен, коли підсковзнувся на тому сірому гумні і впав, здіймаючи фонтан бризок і шуму. Таким чином вдруге обмився водами львівського колектора.

Я фоток, на жаль, не зробив, фотоапарат сів ще до спуску під землю. А найбільший кайф - це побачити над собою небо, вилізши із люка на узбіччі опів на п'яту ранку...


ЦитуватиКришка тамтешнього порталу найтяжча з усіх, що я колись відкривав, але воно було того варте. Ліворуч Залізна вода, праворуч Сорока, позаду Полтва


Тут я не згідний. Ліворуч таки Залізна Вода, праворуч - Вулецький потік. Він же і під Сахарова тече, колись формував кілька ставків, з яких зараз залишився тільки один, на його місці був збудований "Медик". Сорокою вони стають після злиття, Полтвою - після злиття з Пасікою під проспектом Шевченка.
#1612
Я за суботу. З наведених вище варіантів найбільш прийнятним видається озеро на Стрийській-Науковій. Але, думаю, краще було б поїхати на Левандівку. Там болота менше і є зручний пірс.
#1613
Цитата: Alter від 11.05.2012 00:05:38
Доречі, хто знає, як можна би було в офіційному порядку по ЛРЗ метнутись?

Виглядає що поки ніяк. Але будемо шукати можливість.
#1614
От лажа, мало того, що по 50грн, то ще й розбирають. А я мав надію на неї потрапити влітку. Та в Криму і без того цікавих об'єктів - вагон і возик.
#1615
Основна тема тут

Велике дякую всім, хто був. Дякуючи вам я чудово провів час. Всім плюси!
#1616
Давно вже хотів провести ніч, гуляючи різними цікавими місцинами Львова. Минулої ночі все нам вдалося якнайкраще, давно вже так не відпочивав. Ми - це ZED, Mary, Hel_2, Дімася2808, Я і на додачу ще :-) Так-так, Смайл не пропав і не виїхав жити в Талалаївський район Чернігівської області. Він живий-здоровий, ганяє у вільний час на ровері і передає всім вітання.

Чіткого плану куди рухатися і що ламати які об'єкти оглянути ми не мали. Зібралися на кінцевій "сімки" на Вахнянина, коли вже почало сутеніти і посунули.





Одноповерхова занехаяна диспетчерська будівля на трамвайній зупинці стала першим місцем, куди ми впхали носа. Двері збоку були відчинені, всередині темний коридор і десяток замкнених дверей по обидва боки. За одними, найбільш зацофаними і зловісними, в кінці коридору горіло світло. О, - думаю, - зараз постукаю (чи то пак "запукаю", як казали колись ві Львові) і спитаюсь как прайті в бібліатєку. Відчиняю - а там віходок з брудним унітазом. Фейл.

Наступним до огляду мав стати закинутий польський будинок, що має номер Вахнянина, 13 (символіно, еге?). Отут він на мапі. Але на вході, коли ми вже почали підніматися дерев'яними сходами, почулися хрипкі і п'яні голоси не найкращих представників населення Львова. Окей, не будемо їм заважати, йдемо далі, на Винзавод, підвали фоткати.







Як виявилося, радянська адмінбудівля Винзаводу була збудована на старих феншуйних підвалах. З товстими стінами, арками, кількома залами. В двох кімнатах стоять бетонні ємності, роміром десь 1х2 метри і глибиною більше 2 метрів. Не знаю, для чого вони могли використовуватися.
Місцями цегла пообсипалася. Клеймо вдалося знайти тільки на одній: Pohulanka











Полазили ще трохи по верхніх поверхах, тим часом добряче стемніло. Ми пішли до спорткомплексу Університету, маючи на думці влізти у ВШ, що перед входом.





На трибунах стадіону розгорнули шнурки, щоб потестити. Трохи полазили вверх-вниз, аж поки на шум не прийшов охоронець. Прийшов не сам, а з патиком, собакою, цибуляним запахом і надлишковою вагою. І почав виголошувати довгий монолог з матюками. Довелося згорнутися та рухатися далі. У скверику біля російського посольства була проведена коротка нарада з Живчиком і печивом, в результаті було вирішено спускатися в Залізну Воду. Заінтриговані? Тоді чекайте звіту від  ZED'a, тому що колектор - занадто епічна річ, щоб тіснитися в одній темі з всілякими там підвалами ;)

Хто має ще фотки з вилазки, докидайте.

Тут обговорення.

#1617
Якби я був ти, то їхав би кудись у Верховинський район, щоб подалі від густонаселених туристами місць. Красноїлля, Устяріки, Чорна Ріка - гори там красиві, незасрані(порівняно), житло дешевше, ніж у Ворохті чи Яремче і Черемош тече :D

На жаль, телефонів конкретних садиб не маю, але в неті легко знайдеш.

#1618



Пропоную завтра зібратися та прогулятися трохи зранку, по дорозі заглядаючи в усі доступні дірки. На 9:00 зранку Incognito та Yserl збираються на трамвайній зупинці біля Добробуту і їдуть вверх по Зеленій. Далі ми маємо здибатися на початку Дністерської (біля базарчику) і піти в напрямку Чорнобильської лікарні.

Можливі місця до відвідування: підвал лікарні, закинута будівля неподалік, два бомбіки на Луганській, територія ДБК та Лісокомбінату, etc.

Отже, хто сильний духом та спраглий до пригод, приходьте на 9:00 зранку до Добробуту або на 9:30 до на початок Дністерської.
#1619
Лесик, чого на чувака напав? Та ще й мінуса поставив, ай-яй-яй :) Та ж він не написав "беріть мене кросавчика бо пздц", а просто попросився до компанії.

Soltik_ZL, створи краще тему в планах та напиши там коли плануєш похід, опиши трохи нюанси і т.д. Я впевнений, що знайдеш собі компанію.
#1620
Скинув мені Onyx вчора дві дуже цікаві книжки, спішу поділитися зі всіма.

Перша - "Метафізика Карпат", автор В. Єшкілєв. Прочитав її за вечір і дуже жалів, що нема поки продовження. В книзі розповідається про "місця сили", що існують в Карпатах (наразі тільки про Івано-Франківську область), мольфарів, давні капища, чудотворні джерела, ікони і т.д. Найбільше мені сподобався опис Франківська з метафізичної точки зору і історія про вампіра, який ходив по місту, аж поки його могилу не випалили вогнеметом)))

Завантажити .pdf

Друга книга - дослідження Адама Грегорі Кіркора 1847р., називається "Покуття з археологічного погляду". Її зараз читаю, дуже цікаво. Автор досліджував природні та історичні пам'ятки на території сучасних Тлумацького, Городенківського, Снятинського і Коломийського районів Івано-Франківської області.


Завантажити .pdf

Якщо будуть якісь проблеми із закачкою - обидві книжки є в мене, можу скинути.