Show posts

This section allows you to view all posts made by this member. Note that you can only see posts made in areas you currently have access to.

Show posts

Messages - Golem

#2081
Ой, скільки у вас всього. Я мінімаліст, люблю порядок і простір на столі. Тому маю лише свій HP6530, SyncMaster 2343. Основний робочий елемент - голова, ну і ще MiniProg3 i Agilent DSO5054. Решта так, допоміжне. На столі лежать 2 14 дюймові панелі Acer до яких ліпимо стилус. Ааа, миша в мене А4 2005 року, ще як на роботу прийшов. :) І працює, зараза. Теж стосується і паяла.
#2082
Гонська Ялинка в Кутах. Іграшки тіко зверху, аби непотиряли. Ратуша з намальованим годинником і лопатками палять пєц.
#2083
Головне шоб завітав в принципі!
#2084
Та то колись одниз чувак з Екстріму робив, ще до Експлорера. Він, до речі, в нас є зареєстрований і колись лазив :) Сайт давно не розвивається, тіко назва лишиласі.
#2085
Дзвонив Ярославу. Місце для святкування готове, є й столи та стільці. Пиво, само собою, теж є :) До пива можна буде купити в Ярослава, а можна і приносити з собою. Хто хотітиме Вина чи ще чогось - теж приносьте. Кухні як такої там нема. Ну і як і домовлялися, нажиратися ніхто не буде. Але якшо Ви, все ж, візьмете з собоу флєшку, то потурбуйтесі і про стаканчики.

Для непющих в Ярослава є Квас!

Що ж тоді, до зустрічі в Вівторок 19-30, Чайковського 18, Пивничка!
#2086
Карта - зачот, був би великий + для форуму, ітак ця тема має дууже високий рейтинг. А на рахунок ціни - не тільки в тому справа. Подивіться в очі тим людям, яким ви довіряєте своє життя. Хто не водій може і не зрозуміє, але їздять вони далеко не безпечно і не по правилах. Цікаво скільки є інцидентів, принаймні на дорогах я їх бачу часто, по ЗМІ - значно рідше. Все таки відживають вони своє, майбутнє за великими автобусами і руху по графіку і правилах
#2087
Всікі слова типу "Ленин" з гугл Ерз тут
#2088
Дуже мене здивував радянський накопичувач на компакт касеті ИСКРА-005-33. Коли ше не було дискет такі записували дані на магнітну стрічку звичайної касети. До цього я не бачив радянського магнітофона з прямим приводом на всі вали і реверсом. Мається на увазі що кожен вал мав свій двигун і своє коло стабілізації, що забезпечувало дуууже хороші характеристики по стабільності обертання. Кожен вал мав оптичний! енкодер який давав інформацію про швидкість руху. Все це запаковане в доволі компактний корпус, передня панель до якої все кріпилося - суцільний кусок дюралюмінію, теж хайенд клас. Звісно такі заходи давали можливість отримати доволі високу щільність запису і надійність її повторного зчитування.

Хоч і дівайс побутовий, таке враження шо його проектували військові КБ: механічне кріплення всіх кабелів, ніби в космос відправляють. розєми з фіксацією, транзистори з пластмасовими кріпленнями до плати, кембрики на всіх ніжках. До речі, по платах можна сказати що над ним працювало мінімум три КБ. Бо кожна з них використовує для тих же цілей різні елементи і навіть різні варіанти установки резисторів на плату. Не кажучи про ручне/з ЕОМ трасування плат і різні допуски на зазор між провідниками. В цьому нема ніц дивного, всі хтіли їсти, всім треаб було дати роботу. Ну і це пришвидшувало процес інформатизації країни.

Тож насолоджуйтеся цим шедевром. На жаль для дослідів були потрібні його головки, тож він канув в небуття...

#2089
Кинь лінк на вікімапію де саме той костел стоїт.
#2090
В мене теж колись таке було, теж Хром. Пройшло само на наступний день
#2091
Карта всіх колекторів Львова (Карта Полтви) Станом на 1942 рік. Отримав від Олеся Дзиндри, Музей Ідей за шо йому Спасибі! Карта надзвичайно точна та детальна, можна дивитися і дивитися...

Також почув що вони готують до випуску альманах присвячений Полтві, де крім віршів мають бути і цікаві репродукції, документи. Вийде в кінці весни, видавництво Піраміда.

Для закачки в повному розмірі клікаємо на карту, 23Мб. Є ще оригінал в tif, 250МБ. Віддам якшо хтось захоче си роздрукувати на А0.

Зменшене зображення карти

Карта Полтви
#2092
Про Задорожнє озеро то правда, так воно і було. Чув від багатьох місцевих які там і працювали + на старих картах воно позначене як карєр. Правда на дайверських ресурсах фото чогось конкретного я не найшов, тіко один спеціяльно втоплений запорожець. Вода мутна і глибоко.
#2093
Дякую, виявив що було аж три шанці біля мене на Кортумовій горі і через дорогу, на території дач.
#2094
село Завалля на Хмельниччинію Назва від церкви і походить :) Яка пішла під землю, звісно. Враховуючи що поруч печери - цілком може бути
#2095
Можна детальніше про станок, що саме він вмів робити, як?
#2096
Йой, та шо так харитисі з тих ґазет. Є ж їхні відповідники де пишуть що всі жиди світу зговорилисі аби знищити весь простий люд і місія Українців - врятувати Землю він той напасті. Чи про москалів які зараз скуповують Україну щоб потім виселитиь всіх на Сибір.

Назагал то така зараз політика, сварити Українціу. Поставили памятник Сталіну - захід не любить схід бо там одні комуністи. Потім самі ж го і підірвали - схід не любить захід, бо там банедрівці і терористи.

Безумовно Бандера і Шухевич Герої. Але потрібно шукати постаті які обєднують дві України, а не розєднують їх. І будувати Україну разом. А вже потім розбиратися з історією.
#2097
Передивився, знайомий приніс в хорошій якості. Дуже сподобалася сама ідея, виконання. Примітивізмом і дешевизною навіть не пахло. Цікаво було послухати очевидців. Правда всі історичні матеріали, фотки, відео вже бачив в неті. Але тим не менше було цікаво. Єдине що я б в кінці добавив "прийшли німці, але краще не стало".
#2098
Дякую всім!

Ноги теж були зв'язані, просто в кадр не попали ;) І то не я себе, то все вона мене полонила :)

В загальному ідея спільного життя може бути продовжена для інших фотосесій. Наприклад перше побачення, освідчення, чи натягнути шнурок і розвішати білизну, або купатися в великому тазіку, підігрів трубками від автомобіля, смаження яєць на двигуні, голитися з виглядом в зеркало заднього виду, бухати і чокатися з рулем, типу не сам.  Зрештою, найкращі ідеї приходять в процесі.
#2099
Я і моя маленька. Фото на пікассі Ті ж фото що і в темі про  Адміінстрацію, просто тут вони теж доречні + коментарі під фото
#2100
Дуже прикольні фото і опис НР2011 від Sup-har4o тут