Show posts

This section allows you to view all posts made by this member. Note that you can only see posts made in areas you currently have access to.

Show posts

Messages - Olivia

#1
А ось з"явився сайт нового екотестівського приладу Gamma Sapiens http://www.gamma-sapiens.com.ua/, яким Ви, YserL, цікавились ;)
#2
Цитата: YserL від 05.09.2012 21:49:12
Хтось щось знає про цю новину на сайті екотесту?

ТМ «ЕКОТЕСТ» готується представити новий продукт, який переверне Ваше уявлення про те, як має виглядати персональний дозиметр!
Це не лише засіб для здійснення вимірювань. Це сучасний гаджет, який стане Вашим надійним помічником у повсякденному житті.


Я знаю, що цей прилад буде працювати зі смартфонами і буде мати крутий вигляд. Чула, що він буде дуже відрізнятися від всіх інших приладів цього виробника. ;)

До речі, на сайті виробника вже є нова інформація про цей дозиметр:
ЦитуватиНовий продукт ТМ «ЕКОТЕСТ» має назву інтелектуальний детектор гамма-випромінення Gamma Sapiens, він працює зі смартфоном/планшетом на ОС Android по Bluetooth-інтерфейсу в реальному часі. Gamma Sapiens дозволяє вимірювати радіацію дистанційно (до 5 метрів), не наражаючи людину на опромінення.


Більше можна дізнатись вже незабаром. Стежте за новинами - в наступному повідомленні буде інформація про дату відкриття офіційного сайту нового продукту та дату початку продажу.