Show posts

This section allows you to view all posts made by this member. Note that you can only see posts made in areas you currently have access to.

Show posts

Messages - Alter

#541
Цитуватищо скажеш про таке взуття? http://sturm.com.ua/uk/21904.html

Якщо ніколи не топав в берцаках, то навіть не бери. Недавно хотів взяти ось такі

Німецькі Хаікси. Цінова категорія та сама. Після примірки вирішив що в бундесівських берцівках краще.

П.С. Не ведись на вигляд.
#542
Цитуватимені хороший міцний гострий ніж... щоб не тупився і не зламався

Хороший=недешевий.

Гострий - любий кавалок заліза наточити до бритвенного порізу можна, але так же само скоро він і затупиться. тому тут сталь та загартованість грають роль (що теж для норм ножа виливається в копійчину).

Щоб не зламався - однозначно найкраще то суцільні нескладні ножі. Тут виникає проблема з габаритами. І ментами.

    Короч на кожен день треба однозначно щось складне. І в залежності від потенційного використання вже вибирається "фарш" мультитула (чим того всього барахла більше, тим він менш жорсткіший. І незручний. ІМХО). Хоча в польових умовах мультитулом як ножем не особливо щось і наковиряєш, тому коли вилазка в ліс або на природу, бажано мати щось довше, міцніше і надійніше, а-ля туристичний ніж.

Потім дивишся на вміст гаманця, і прикидаєш якій би то фірмі і скільки ти готовий відвалити.

Цитуватище цікаво де у Львові є великий вибір ножів?

Розетка. Тут є які завгодно

Ще би радив у Львові пройтись по магазинам, що на Городоцькій. У понтові мисливські магазини заходити б не радив, бо ті там ціни друть дико.

Цитуватиде такий можна придбати і за скільки?

Grand Way 5167 TC. Куплений в тернопільському ЦУМі. Є там лавочка із ножами. Віддав щось біля 100 грн.

А, і ще одне. Так як ти будеш часто десь подорожувати (зробив висновок із твого підпису), купляй ніж лише з антиментівською довідкою (про те що він не є холодною зброєю).

П.С. Універсального ножа не існує. Мультитулом не застругаєш нормального колика без порнографії, тесаком в чомусь дрібному не поковиряєшся, розкладушкою не підважиш чогось серйозного... Краще мати 2+  ножі ;)
#543
ЦитуватиАльтер, менше слів, більше діла, де ти там є з інструментом та руками?

Вашу м...ть! Я сто-піццот раз писав, що похав додому на Тернопільщину на 3 тижні заслужених вихідних, тому і акцентував на тому, щоб всі роботи почати із середини січня. От 20 припруся, тоді і підключусь. Благо час повинен бути.
#544
А чим шановному панству вояковські совкові саперки не канають? Ну хіба тим що не складаються. А так то навіть дуже і дуже моцна вещщ (до шарнірів, роблених не своїми руками, ставлюся з підозрою).
#545
Кизляр - якщо для охоти,
Walther (Umaex) - в основному хорошої якості розкладушки,
Cold Steel - все що завгодно, їх основні сталі гарно точаться та доводяться,
Muela - в основному дорогі тесаки, хоча є декілька досить адекватних моделей,
Spyderco - кишенькові розкладушки до кольору-до вибору,
Boker - також розкладні в основному, але дорогі, собаки.

Перш за все треба визначитись для чого тобі взагалі ніж. Можна взяти і кишенькового із міліметровим лезом на 7см, а можна і ніж виживання таскати, яким дрова рубають. Так що то є недоречне питання про функціональність. Скажи хоча б для чого тобі його тра.

Особисто я юзаю на кожен день ото. Дешево і функціонально. Сталь хороша, норм точиться і доводиться, сам ніж акуратний та "чемний".
#546
Хлопаки, головне же би не "Наутілус"! :)
#547
"Полтвик" ;)
#548
1. То фанера а не дошки, і хз як воно себе поведе.
2. Поясніть мені нащо (крім естетичного вигляду) стільки мудохатись, та ще і з варіантом запороти всю конструкцію?

Отож щойно закінчив мальовидло на компі моделі, зробленої з фотки моделі ZED"а. Враховуючи зазначені прохідні та габаритні розміри (а все решта на око) получилась така ось штукенція, що є внизу, то біш 3D-моделька. Суть яка: модель в даному випадку служить не лише візуалізаційною цяцькою, але й хорошою базою для розрахунків. Згідно наведених нижче малюнків маємо:

-вантажопідйомність при рівномірній осадці 20 см на воду становить біля 200 кг (при власній вазі човна орієнтовно 80 кг);
-вантажопідйомність при рівномірній осадці 40 см на воду становить біля 550 кг (вага та ж сама).

П.С. Як на мене, то трохи криво лавки стоять. Таке відчуття, що навантаження на зад завелике буде. Але то можна операторів і посовати трохи ;D
П.П.С. Трохи ніс розширив, бо тоді ту сантиметрову фанеру фіг би хто вгнув. Доречі, хтось щось вже пиляв?

Осьо що вийшло:
#549
Зараз малюю 3Д-шку. Тому виникло таке питання  - а яким макаром будуть бокові борти вигинатись? мож краще не видумувати ровер, плюнути на естетизм та зробити все із прямолінійних ділянок? А то внутрішні напруження такої величини... Та і гнути як?
#550
Аж щойно зумів добратись до Пивнички та закинути рублі. Незнаю чи тра, але +50 в любому випадку вже на "рахунку".
#551
     Треба помаленьку і друге замовлення робити, адже бажаючих ще з минулого разу повно. Прохання ще раз поголовно переписатись, же би раз і точно.

Значиться приклади загального лого та нікнейму є там знизу. Роблю все шрифтом Stencil.

При замовленні прохання вказати:

1. Кольоро-графічна схема - любе поєднання RGB до ваших послуг. Бажано лиш вказати що, де і як.
2. Розмір - 12х3см. Можна замовити собі окремо (особисто в мене на бундесі тра меншу).
3. Варіант з липучкою чи без.
4. Кількість.

П.С. На днях взнаю точно розцінки та можливість виготовлення на якіснішому матеріалі. Хоча і ті так нічого дивляться... Орієнтовно одна без липучки буде десь так само вартувати, тобто 3-4 грн. З липучкою на рубля-два дорожче. Як воно буде точно - напишу найближчим часом. А поки що підписуємось, друзі ;)

#552
Закинув 80 грн в "Пивничку". Як буде багато, то хай шановне панство організаторів вип"є за здоров"я Експлореру. Квасу ;) А як мало, то потім закину добрим людям за поміч.

П.С. Я лиш нині у Львові, тож орієнтовно і дав стілько, скілько пан Bottlehunter писав.
#553
Із грошима як бути? Типу "що як, де, коли"?
#554
Забрав.

П.С. Всім, хто допомагали у пошуку компа, велике СПАСИБІ!
#555
50/50. Як буду ві Львові, то обов"язково припруся ;)
#556
Якщо в лютому, то я +1. Будем Ц???О???Ф??? задовбувати своєю присутністю, чи так териконами буде прогулянка?
#557
Телефонні атнени стоять, так що там точно хтось мусить бути. По крайній мірі біля них.
#559
2 linuxoid. А Бендюзькій вже кирдик повний?

П.С. Соррі за офф-топ. Не втримався.
#560
ЦитуватиНе хо робити прив*язки
Я мав на увазі що саме з воток можна зтибрити сюжет конкретного кадру, такий собі настрій. Тому не обов"язково прив"язуватись до конкретного місця. Ну але то на крайняк. Коли так нічого не придумається.

По природі. Печери - Краще гроту "Прийма" думаю не буде ніц. Природа - та де завгодно! Хоч би і в тому самому винниківському лісі. Місця там є чудесні. Або за Скниловом.    Або ще деінде. Залежно що треба.

Коллектор, люки - Полтва гостинно прийме всіх кого завгодно) Хоча для ролика просто хватить знайти якийсь люк на відповідному фоні.

Індастріал, монументальність. Тут або заводи, яких у Львовіі хватає з лихвою (то якщо щоб недалеко), альбо на якусь ВЧ їхати, або на шахти (тут Червоноград). Як альтернатива - Лощина+деякі бомбосховища.

Львів ,романтика, автентичність. Центр+толковий оператор+норм техніка. Хоча тут краще вже зачіпити тему невідомих під"їздів та горищ.