Show posts

This section allows you to view all posts made by this member. Note that you can only see posts made in areas you currently have access to.

Show posts

Messages - Alter

#641
Цитуватице типу так як на бундес з ліпучкою?
саме так.
#642
   
ЦитуватиКому дэньгы давать?
Ну напевно мені, по факту віддачі товару, так сказати.
За ціни ще не питав. Ото на днях дізнаюсь. А ви пишіть, пишіть, кому робити, а то щоб потім доганяючих небуло.

П.С. При бажанні можу організувати, же би до був не просто кусок тряпочки, а модний кусок тряпочки з відповідно модним, пришитим до нього кавалком липучки. Кому такого тра - теж бажано вказати, оскільки поки що є можливість зробити то максимально дешевій ціні за умови якісного зшивання (мені та контора фіксаційні ремні до ножен робила. Скільки, як і де  не юзав - пришито надійно і сумнівів не викликає).
#643
Спирт через короткий термін вивітрюється безслідно (якщо це звісно не пальона водяра з перцем). А в кульку його також ніхто носити не буде. Інше питання чи доцільно його використовувати?... Бо заміна його бензином дійсно буде штиняти за кілометр. Хоча наведена схема має швидше концептуальне значення, ніж практичне. Бо особисто я б не ризикнув довірити всі процедури, пов'язані із штучним підняттям температури оцьому цуду. Ну воно вже якесь аж надто несерйозне, погодьтесь!
#644
ЦитуватиСпиртовая горелка из банки за 5 минут..

Де це спірт штинить? То хіба коли його по рюкзаку розілляти, і то він скоро вивітриться. А заправка, наскільки я розумію, проводиться безпосередньо перед запуском сійого агрегату.
#645
    Сіами то є пекло. Був в мене один. Одного разу, залишившись тет-а-тет з каструлею тушеної качки на день, він вмудрився десь із третину її зжерти, третину скинути на землю, а третину по фіранках розвезяти (то коли його з віником в руках ловили). А що він всяких курчаток\каченяток\гусеняток передавив! Свого часу навіть на порося підозріло поглядав. Но воно скоро виросло.
    Короче вредні ті коти, і щоб їх на щось навчити (особливо коли їх характер проявиться) то тра мати китайське терпіння!
#646
А тепер хай пан Смайл доплюсує жабу, яка задавила Туриста витратити 300+ грн на толковий паяльник (хоча б ту саму Коеву), і отримаємо Туриста-Кулібіна ака Жлоб, що все робить сам. Навіть карабіни з алюмінієвого дроту плоскогубцями гне. А спірт тягається як універсальний паливний засіб (птома теплота згоряння, будучи прийнятою перорально, зростає в енну к-ть раз :)
#647
То що, організовувати нове замовлення? Хто бажає, давайте сюда малюйте свої аццкі імена та плюсики. Як багацько набереться, то можна і замовити.
П.С. Цього разу на роздачі буду я особисто, так що ситуація типу "а нема, миші з'їли" - но пасаран!
#648
Стьоп, а мож тобі в рерайтери податись, а? Зі Смайлом у вас би вийшов дость цікавий творчий дует, так сказать ;)
#649
Сорі, я бігом в нет тоді зайшов. От і не мав часу читати...
#650
Плачу гіркими сльозами і товчусь головою об стіл, но поїхати ніяк не можу.
П.С. Рой, а мож перенесеш хоча б на день дальше, а то ж дефіцит народу. Та і я би поїхав. Хоча знаю, робочі дні і все таке. Печаль короче...
#651
Доречі, а то коли цього року в Тернополі снігу так навалило? Чи то ще з минулого року фотки?
#652
    Ось така ось переправа через річку в м.Тернопіль, засекречена кодовою назвою "Труба" ;D
http://wikimapia.org/#lat=49.5429013&lon=25.5865949&z=18&l=0&m=b
#653
Лесик, не чіпай народ! Вони-то хоч роздуплились, як фотки закидати і з тегами бавитись. Бо я сам, наприклад, спочатку ніфіга незнав як то ті фотки через Пікассу закинути. Так що молотки! Але звітик все ж можете трошки підредагувати, ібо направду якось воно трохи незрозуміло вийшло з тою "жагою досліджень" ;)
#654
Основна тема

ЦитуватиНа жаль фотографій мало, тому що ми не дуже багато фотографували, оскільки нас переповнювала жага досліджування.

Ну не доліджування, а дослідження. Як на перший раз, то сайдьот)
Так що ж ви там ще такого понадосліджували, крім фоток зі сторони? Хоча б посилання на Вікі дайте, чи що, а то воно якось скромно дивиться.  ІМХО.  Ось.
#655
50/50. Якщо завтра ввечері встигну вернутись із Тернополя, то 100500 їду.
#656
Йой, розкрутили так, ніби яку військову частину під землею нарили! ;D Що там ще цікавого було крім приємної атмосфети буху?
#657
ЦитуватиДумаю, не треба писати того, чого не знаєш.
Це Ви, власне, про що саме?
І, якщо не секрет, чи можна дізнатись, що ж Ви все-таки цим вилікували?

P.S. А як і ким було призначне лікування? Менеджером з розповсюдження, який має вищу медичну освіту, чи може ви в коментах на сайті прочитали чудо-властивості препарату?
P.P.S. Думаю цю розмову варто продовжувати лише тоді, коли Ви не є одним із розповсюджувачів цього товару, а дійсно чисто випадково не стали жертвою заробляння грошей на людській вірі у ЩОСЬ, що лікує ВСЕ і від ВСЬОГО (доречі, є багато препаратів саме із такими, або схожими лікарськими властивостями - це Вас не насторожує?)
#658
Лазячи в безмірних просторах нету вирішив погуглити за тим славнозвісним Планом щоб детальніше ознайомитись іі бути "в курсі".

    Так от, ось тут http://www.feg.org.ua/ua/cms/projects/development_of_regions/lvov_city все дуже гарно розказано про те, як фірма «Monitor Group» запропонувала наному Місту вирішувати комплексні його проблеми. Перечитавши те все вздовж і впоперек, доганяю, що ставка буде робитись на:1) Туризм; 2) Кластерну систему господарювання; 3) Зовнішні інвестиції. Тобто розвиток місцевої економіки буде представлений лише приватним сектором, тоді як основні ресурси будуть кинуті на то дурне "еуро", і все з ним пов'язане.
   
ЦитуватиПроект розглядав 15 ключових економічних кластерів у Львові, з яких кластери туризму та бізнес-послуг були обрані як локомотиви економічного зростання міста. Вибір двох кластерів не означає, що регіон повинен займатися винятково цими секторами економіки. Одним із завдань проекту є створення в місті власного потенціалу, передача місцевим фахівцям знань і методології кластерного підходу, що дозволить регіону надалі самостійно з достатнім ступенем ефективності розвивати й інші галузі економіки. Кластерна модель економіки приваблива для інвестицій і здатна забезпечити високий рівень життя громадян.

    Міськрада недавно затвердила той план http://zaxid.net/home/showSingleNews.do?lviv_maye_strategiyu_rozvitku_do_2025_roku&objectId=1239170, отже це значить що Дух юного експлорера з готовністю чекає поповнення дестройних промислових об'єктів (якщо ,звісно ж, їх в кращих традиціях не порозпродають чортам під хвіст під всякі там склади і т.д.), благо учасники форуму знають десятки таких прикладів, одже доводити щось тут думаю не варто.

    Короче поєздець підкрався незамітно. Хата валиться, дах тече, діти голодні, але ж ні, ми купляєм і садим квіти, гості ж бо прийдуть! Авось тими принесеними цукерками і шампанським те все потім компенсуємо! Отак мені те все бачиться. Хоча мож аналітики думають і інакше, але реалії саме такі. І всі те бачать. А хто не бачить, хай посерфить по звітах.
     Гроші вкладаються у великий знак питання...

Як співав В.С.Висоцький
Цитувати"Обидно мне, досадно мне! Да ладно..."
#659
Цитуватияким тоді чином об"єм стоків зросте втричі?

    Сра*и більше будуть. Всі і поголовно. Але якщо вдуматись, то тут можливі лише пару варіантів:

    Варіант 1 (ідеалізований). Розробка нових очистних з метою модернізації та підвищення ступеню очищення. Тіпа екологія і люди перш за все.

    Варіант 2 (непонятний). Мож то таки дійсно Львів розростеться за 15 років у три рази (по споживанню і відповідно +\- витраті води) ??? Ну там підніметься економіка, відродиться машинобудування, промисловість. Хз.

   Варіант 3 (вроді реальний). Треба було подати план розвитку міста в кращих традиціях совіцьких тенденцій. Звідси і розрахунки. Ну щоб і стадіон туди вписався, і розвиток (хай і все більш декларативний) інфраструктури.

    Варіант 4 (очистний). Чистити власне будуть бабло. З міського бютжету. Можуть почати новостройку, а потім по класичній схемі там же ж і закопають мільйони. Вигода? Всім - сумнівна, комусь - дуже навіть і буде.
#660
НАРОД! Тут людині в шустрому порядку буржуйки тра, бо зимно! А реактори на дейтерії, отриманому із водопровідної труби, будуть потім.

Осьо нарив в темпі "бігом" в гуглі.
http://kiev.stroika.biz.ua/products/item/3664/
Правда то з Києва, ціна 400 грн. А якщо файно тут на форумі попросити, то може хто і з доставкою допоможе. А так я незнаю хто б віддав таке. Мажори даний девайс не юзають, а звичайним людям воно як вже є, то здебільшого самим потрібне. Тим більше коли то совітський Чугуній а не теперішня бляха.

П.С. Все ж краще сходити на базар і там у барахольщиків порозпитувати. Ті що хочеш знайдуть. Лиш би домовились.