Show posts

This section allows you to view all posts made by this member. Note that you can only see posts made in areas you currently have access to.

Show posts

Messages - inkognito

#1161
 МедіаWest, прайс тут. Розділ КПК та GPS-навігатори  --> GPS-навігатори. У колонці із назвою Гар. вказаний термін гарантії на товар, зазвичай 12 міс. Маю там трохи блат, тому можу зробити ціну на товар дещо нижчою за роздрібну. Звісно, тілько для дописувачів.
#1162
Судячи із даних сайту виробника - різниця між М-241 (жовтий) та М-241с (зелений) тільки у наявності BlueTooth'a та кольору корпуса. І більш нічого. А мені BlueTooth в даному аспекті зовсім нецікавий. Де здибав то щастя?
#1163
 Цікаво скільки вартує М-241с (без СиньоЗуба) у Львові? Є якась інформація?
#1164
  Дістали, просто дістали. ІМХО це все замовлення, чим ЗіК доволі знаменитий. Не вірю я в такі ціни аж ніяк. Хтось видів водія, що буде працювати за 922 грн. за місяць (най із напарником, себто приблизно 15 діб/місяць), чому ремонт та ТО збільшились у два рази ( від 19,61 до рімно 40 коп/км? певно інфляція та загальне подорожчання? Зрештов, чому мешканці Міста Лева мають платити перевізникам більше - компенсувати ЇХ витрати на морально та технічно застарілий транспорт, часом у якому дихати нема чим, смердить, випростатись на повний ріст нереально - не кажучи вже про те, що сісти часом нереально). 
 У Кийові можуть возити за 2,50-3,00 грн., а ве Львові ні? Порівняйте відстані! ІМХО коректний тариф - десь 1,00-1,10 грн. від озвучених ЗіКом.
  Буду ходити пішки - моє рішення для себе!
#1165
     Inspired by TheSlavik, ось тут (за що дуже дякую). Плануємо в неділю 23.01.2011 (позавтра) зпенетрувати означені на мапі місця, котрі чомусь незаслужено нами обділені. Наразі є 100%:
 Inkognito, Romchick з кулєгою, YserL. US5WEO, Lesyk та BottleHunter ще не підтвердили на 100% власної присутності, але матимемо надію так сі стане. Поки не мав змоги більш нікому зазвонити.

        Дата: 23/01/2011
          Час: 08:30
       Місце: перехрестя Пасічної-Медової Печери, 49°49'35.14"N х 24° 4'22.21"E



   Погода має бути файна, tO нижче нуля, троха снігу зверху - що може буде краще ніж дати просратись легеням недільного ранку в лісі у компанії друзів? Прошу зголошуватись нижче. Дякую!

 
 
#1166
Цитата: Yaka від 19.01.2011 21:01:16
http://clip2net.com/s/J21G
http://clip2net.com/s/J22b

З.І. відписав на мило )

Дякую за інформацію, проблема дійсно має місце.
#1167
  Дивно, Пан мабуть буде першим подає скаргу на капчу при відправці ОП (особисто ніколи у нас там капчі не було). До того ж, це Ваше перше повідомлення  на форумі. Зрештою, прошу дописувати, наприклад, мені на пошту раз капча не дає в ОП писати. Моя пошта = у Ваших вхідних ОП. Гадаю, проблема швидко буде вирішена.

  З.І. Дуже-б хтілось зобачити screen-shot'у тої злої капчі.
#1168
  Направду не можу ся стримати і не поставити великий та жирний + (міг би за раз ставити більше - обов'язково би це зробив). Тепер знаю, який у мене в офісі календар буде присутній на почесному місці.
 
ЦитуватиВсьо, більше я газет не читаю.
Та йой, перестань. Чи ж не завдяки такій пресі такий гарний допис мав місце. Газети тра читати, навіть ДезІнформатор  :) З другого боку, такі брехливі статті в ґазетах честі нам не роблять, йно суцільний негатив.
ЦитуватиМаєм черговий опус Олеся Бузини про страшні і криваві різанини за участю УПА.
На той бузина, же би вона Олесем була. Користі практично нуль. Але клонуни та провокатори завжди будуть - ну бо без них такій владі як у нас, чесно кажучи, просто не обійтись.
#1169
Совіцька реклама via fresher.ru
Деякі знимки заставляють просто сі катуляти зо сміху.

#1170
  Хоч із запізненням, але щиро вітаю US5WEO та RedShift'a із св'ятами!
#1171
via zik.com.ua. Зверніть увагу на ПІБ ув'язненого.  :) А ув'язнений він був властиво в шталазі №328 (на Цитаделі)  :) Яка іронія
#1172
Дуже навіть позитивно, обома лапами за. Йно треба буде десь гадаю числа 15 зустрітись та обговорити "меню", скластись грошима та поїхати на закупи.
#1173
Аналогічно у мене вдома, залишилось йно 2 лямпи розжарювання - усі інші замінив на люмінісцентні. Звісно світять не так приємно як жарувки розжарювання, але за місяць привик. Вже майже рік часу - жодна не вийшла з ладу. Стартують у мене 2-3 секунди, на повну потужність виходять до 30 секунд. Якщо лампа була до цього "розігріта" (себто посвітила хоча б 2-3 хв.), наступний старт із виходом на повну потужність займає тих же 3-5 секунд. Лампи точно вже зробили більше 1000 запусків і почуваються добре. + 2 роки гарантії на них, заміна прямо у продавця на місці (йно чек треба зберігати). А також не забуваймо, що здається із 01.02.2011 ціни на світло для населення зростуть у два рази, буде десь в районі 50 коп/кВт проти поточних 24 - ось вам ще один аргумент на користь люмінісцентних джарувок.
#1174
Мої шальоні вітання!!!
#1175
  Частина нумер ІІ вкотре стала надто великою, була заблокована = вітання дописуємо далі.

 Частина ІІ
  Частина І
#1176
Надто розрослась друга частина теми, блокую, та переходимо до третьої.
#1177
 Навіщо ж щось висилати? У шапці теми я дав посилання на сайт (виділено ЗЕЛЕНИМ кольором), йдеш туди, тицяєш на ту ділянку мапи, що тебе цікавить та забираєш скан мапи. Продублюю посилання http://lazarus.elte.hu/hun/digkonyv/topo/3felmeres.htm
#1178
 Мої вітанні ФляшкоХантеру! Щасті, здорові та побільше повних фляшок!
#1179
  докусую си останні лікті, звісно + (в т.ч Тому-Чиє-Ім'я-Не-Можна-Називати)  :)
  Ґаррі Плоттер рулит  :)
#1180
 epic fail, нажаль Інтернет йно увімкнули. Так хтів десь випхатись усі ці дні. Виїхали чи переноситься?