Show posts

This section allows you to view all posts made by this member. Note that you can only see posts made in areas you currently have access to.

Show posts

Messages - inkognito

#2741
ага, Лощина аля Resident Evil... :)
#2742
вах, слюни течуть - але наразі поки маршрут не для мене...надто тяжкий...
#2743
це власне дійсно першочергове! Що властиво і було написано в ТБ вище!
#2744
ужос!!! тому усіх форумчан і Гостей прошу памятати одну річ =  Техніка Безпеки ЦЕ ГОЛОВНЕ! НІЯКОГО АЛКОГОЛЮ ЧИ НАРКОТИКІВ, ДО І В ПРОЦЕСІ! Жити значно краще, аніж буди мертвим чи калікою!
#2745
фото суепр, Зеля рулить!!! а мені особисто сі я сподобав із лятаркою на голові та у червоній футболці - із писком як в скелета  :)
#2746
беріть і мене, а головне тему в Планах зробіть! Багато хто пішов би!
#2747
у послідовного включення є усім відомі недоліки (зрештою як і у паралельного)  :) може можна їх якось комбінувати?
#2748
пиши пліз у "Рятуймо "Цитадель" !!!
#2749
 я вмію малювати, але отриманий креатифф нажаль ніхто не розуміє...може си тре вухо відгризти шоб зрозуміли?  :)
#2750
почитай тему із самого початку і точно знати будеш! :)
#2751
там до-речі гарні креслення є! качаємо із цієї сторінки файл ІМО_Цитадель.pdf, гарні креслення починаються із 28-ї сторінки. Ще раз дякую slod'у!!! +
#2752
ставлю жирного хреста на 22 липня і вже реєструюсь на слухання! Поки-що всього не прочитав, але вже фото побачив! Категорично проти такого свинства і наруги. Дякую slod за інфу! Я думаю окрему тему створити "Порятунок "Циталелі", що нарід на це?
#2753
то все полеміка...я б сказав, що побухати можна на природі навколо (що підтверджується купами сміття та гувна навколо), а ось покурити малолєткі вже на повітрі не можуть - шляк трафляє і ніжки трясуться. Тому тре їм лізти донизу де ППС не полізли б, -  і там добиватись в какашку...
#2754
шкода дійсно, із задоволенням познайомився з тобою t309 (Golem казав, що можливо здибаємось в горах  :) - маю надію, що так і буде). Направду щиро вдячний за пропозицію, але ніяк не можу виїхати завтра. Окрім того мені в неділю увечері тра бути в місті, а ви здається збирались бути у Львові в понеділок увечері.
#2755
Цитата: cdromchyk від 25.06.2009 11:36:06
Ото протупив... Я переплутав EXIF з RAW форматом (особливо дзеркалки його використовують)...

P.S.: Я бачу ти теж користуєшся FastStone Image Viewer

І то я б сказав дуже зачотний формат (тілько недавно почав його юзати, до цього використовувала тільки жінка) той RAW. Настільки багацько дає поправити вже після зйомки, відсутні помилки автомату камери тощо. Єдиний мінус - троха є пяцькани в процесі "проявки" + доволі великий обєм(що може бути суттєвим у разі повільної картки пам`яті та слабого CPU в камері)
#2756
мені також не дуже. Не відстійні (на кожен товар свій покупець  :) ), але ось "не наші" це точно.
#2757
   Музей можеш відкривати то точно! А снаряд 10-дюймовий важить скільки, які розміри приблизно? Або ще краще фото.
#2758
покидьки то точно. але мені все-одно --> це ми добру справу робимо і правда на нашому боці - будемо рити троха довше ось і все.  :)
#2759
йопт, та у тебе у хаті справжній арсенал! Фауст-патронів та "стрибаючих" мін не залишилось?
#2760
Цитата: stinger від 24.06.2009 23:13:20
Так, дійсно, ті хто не вміють можуть і на сірниках підірватися та покалічитить, там треба досвід, краще починати з пороху, там багато досвіду не треба - мели та змішуй ;)

    Порох так роблять тільки у дитячих книжках. Якщо цікаво, то як вийду із відпустки викладу книгу як він власне у промисловості витотовляється. Просто перемішавши три компоненти, навіть якісно подрібнені ти необхідної потужності не досягнеш, то швидше за все буде "димовуха", що швидко згорає.  :)
   
    А нарахунок задимлення думаю домовимось починаючи із вівторка, в ідеалі (принаймі для мене) можна б було б через вихідні - у суботу зранку, 4-го липня. Я тему створю у вівторок мабуть.