Show posts

This section allows you to view all posts made by this member. Note that you can only see posts made in areas you currently have access to.

Show posts

Messages - STALKER

#41
Візьму. Телескопічні рожки пригодяться при блискавці, в мене все на даху. І частоти люкс - на аналог, цифру і радіо. Яке пиво будеш пити?
#42
2 наклейки пліз.
#45
Я жив в тих краях якийсь час, тому і бачив)
#47
Маю таку паперову і електронну, дуже цікава книжка.
#48
Я би взяв диски, інструкцію до дозиметра, і книжки по ГО і атомній зброї. Так можна?
#49
Всі ДОТИ ті бачив. Гарної прогулянки)
#50
Дякую страшно знову)
#51
І знову страшно дякую. Шик.
#52
на карті 31 року є по ходу та річка, і наскільки я розумію то вона впадала якрах в ту річку що під недобудованою Вернадського тече).  Буду цього тижня на Сихові, маю ту карту привязану в Озіку, перейдуся думаю 97 % що все співпаде.
#53
Кепським я його назвав тому що там тече якась хімія - запах жахливий просто, тому я туда лізти боюся, а то бахіли розїсть до дідька. Він прохідний десь під 2 метри, мав йти під проїжджою частиною вул. Вернадського, але тої проїжджої частини не існує - її банально не збудували, бо Совок рухнув. Сам колектор прокладений по одній з приток річки зубра, впадає у в саму Зубру в однойменному селі. До місця впадіння не дойшов, зате є фотки рекогносцировки місцевості за 2013 рік - постарався макисмально позначити всі люки на тому колекторі.Той колектор приблизно введений в експлуатацію в 1989 році, тоді і збудувалися ті будинки на умовній вул. Вернадського.   Там є свого роду яма в якій текла та річка, хоча я в кількох людей питав, вони річки не памятають, зате добре памятають як ту яму затоплювало і водою з каналізації і чистою водою - тобто постійно щось забивалорся  і проривало. Щось подібне памятаю і я - в мне є родичі на Сихові, ми там в свій час багато гуляли, і я памятаю, я тоді малий був,  як ми стоїмо майже на краю Сихова, імовірно такі адреси будинків як пр. Червоної Калини 133-135 якраз  дивимся на ту яму і там купа води. Спогад звісно може мати неточності - давно було. Якось так. :)
#54
Оцей люк на фото то притока Зубри зі сторони онкоцентру. Відношення до Трильовського він мати фізично не може. Є дуже кепський колектор який мав іти під вул. Вернадського - її просто не збудували нормально ше за Совка, але сама вулиця існує у вигляді кількох будинків, і той колектор є. Імовірно притока з Трильовського в нього може йти.  Сихів мав розбудуватися аж до кільцевої дороги.
#55
в тому районі тяжко сказати чи була якась притока з Трильовського, але  там невеличка яма, тому такий варіант має право на існування. Але точно є річка вонючка яка зі сторони Зеленої тече попід колію і затікає десь в районі гаражів на Полуботка. Мої власні  архівні фотки пізніше.
#56
Мене точно не буде. Зараз  Червонограді на місцевому індастріалі.
#58
Ну склад хоча б не в хаті) Маю одну схему на ліхтар. Але ок...як скомандуєш.
#59
Ліхтар мені треба. Я маю ідеї на нього. Інтровертові з підвалу дпй. Перше слово дорожче за наступне)
#60
В мене вже 3 музеї - сховища от якби то всьо оформити в великому приміщенні. Якщо чесно мені би один дозік, ліхтар і пейджер. От то би я взяв. Більше і не треба)) касет маю багато.)) Ліхтар підремонтую, пейджери колекціоную.