Show posts

This section allows you to view all posts made by this member. Note that you can only see posts made in areas you currently have access to.

Show posts

Messages - :-)

#281
Дарма поїхав. :'(
#283
Три ТВГМ-8. Певно під корінь, поставлять мабуть якісь вісмановські, альбо аналоги, при нагоді попитаю.
На кафедрі теплотехніки зараз одні хіміки. Хіба завкаф і ще кілька, але вони до котельні стосунку не мають, тому якщо і дискредитує себе кафедра, то далеко не цим. Нам забороняли проходити котельнею в машзал, на випадок якщо рване. Рвануло. Якось зняло студентський запал там тусити як рукою.
Чому - наразі хз, здогадки сіяти не варто.
Хз чи можна зібрати за тиждень-другий. Теоретично - майже всі начальники того профілю на Заході з кафедри, біда що багато - заочники, і Х клали на кафедру.
А ще начальник цієї котельні був моїм куратором.
А навчання можна і поновити - зорганізувати кілька все тих же вісманівських, альбо аналогічних котлів на тимчасовій основі до весни, по теплу перенести на постійне місце. Але так би робив я (маючи невеликий досвід тому і розуміючи невелику к-ть ньюансів), а що буде то хз.
#284
Корита нинчя не модно.
#285
Гумор / Re: Смішне Відео
21.12.2011 07:02:03
#286
А навіщо наплив там? Тобто рубати збираєшся чи як?
#287
Цитата: Alter від 20.12.2011 13:26:34
    ІМХО такі питання одним лиш кнутом не вилікуєш. Мають бути ще і пряники (не закуска!!!), але їх не дають, ну не можуть вони до того додуматись, проконсультуватись із психологами, соціологами, створити експертну якусь комісію, хай і мінімальну. А так якийсь йолоп, типу відомого комуністичного вождя на букву Х... (Хрущов ;) )кидають фразу типу "А давайте не бухати!", а під тим розуміється лише жорстока система санкцій.
Брєжнєва от можна назвати йолопом. А якщо проаналізувати Хрущова дії і абстрагуватися то не йолоп він далеко, але це завдання не для населення, населення от сприйняло таку постанову яко боротьбу за їхнє здоров'я та свідомість, і то як не зовсім вдало, що гарно видно з фрагмента нижченаведеного:
Цитата: Alter від 20.12.2011 13:26:34
    Ех... Печально те все, і перш за все що рішення вісх проблем ось такі твердолобі та безапеляційні. Ну ніякої тобі новизни.

Пацани які між 4-х богів не місцевих мають свою долю як в крупному, так і в дрібнішому бізнесі, але тих що в крупному так розумію меншість, а тих що в меншому - як осіб із посередніми інтелектуальними можливостями в суспільстві. Такий собі категоризм задля спасіння гаманців.
Буде алкоголь скрізь і всюди. Не переживайте.

Хоча як для себе, то я лише "за" алкозаборону. Ібо так, алкоголь звужує свідомість і далі згідно тексту. 8) Як і різні препарати.

Ну і така річ: там на відевах разних про ці події багато мітингуючих торговці скаржаться що дітей своїх їм не буде чим годувати, але ж є діти батьки яких алкоголізмом займаються, відповідно ці діти теж недоїдають і не лише недоїдають. Але із себе вони вину знімають, тобто вибір батьків і таке інше. Така от біда чорна торговцям, а вони чисті і милі.
Але їх ніхто не нагне, тому не морочте голову собі, сіть спокійно та існуйте собі далі.
#288
Шукаю екшн-камеру. або який відеореєстратор. Наразі гуглив тут і за бугром, нічого вимогам відповідаюче не знайшов.
Отже вимоги:
Кріплення на каску збоку. руль ровера,  таке інше.
Пам'ять розширюється до 32 і більше Гб.
Живлення - щоб вистачало навід 8 до 36годин запису безперервного,тобто можливість розширити запас енергії зовнішнім акумулятором.
Пило-водонепроникність.
Щоб якісно працювала і за поганої освітленності, а то й в темряві. Підсвітка чи що там вітається.
РОзширення що дозволяє робити прінтскрін із відева в якості фото.
Ну і ціна баксів до 200. Хоча можна не значно дорожче.

http://extreme.lviv.ua/forum/viewtopic.php?t=1943 - тут здавалось би воно, але:
- закріпити збоку каски якщо можливо то буде битися об перешкоди різні (якраз чітко спереду налобник вчеплений)
- неожливість підключеннядодаткового акума. треба зупинятися, знімати.вставляти новий акум. Хоча зважаючи на заповнення 32 гб картки таки треба зупинка і витяг картки,яи там усб-зєднання полюбе будуть. Тобто треба ще із собою нетбук тягати. гмгмгм.
Але таки в пошуках щоб екстернал акум можна було кабелем вчепити. Хоча як варіант розібрати її і впаяти роз'ємчик. Ну наразі думаю.
#289
Гм, добре що не поїхав, а то ТЕЦоцестрой склав би на мене враження депресивне і невеселе, алеколбочки цікавлять, тому все може бути, їм же вони не потрібні більше.
#290
Подивився. За тих 5 хв пацанів би вже на тряпки порвали у відповідь, якби було чим. А те що на Мсту-С міняють, то це круто, так просто їх на тряпки не порвеш теперича. Вона зараз по ГЛОНАССу в'яжеться, всьо автоматом. Хто не в курсі що то таке, то біля Повішених стоїть така стодола з гарматою на гусеничному шасі.

http://twower.livejournal.com/499308.html - якісний пост. у нас все звичайно не так пафосно. бо ж менше. Але лайна буде не менше.
І так, мені про то не судити, ібо хтось та й відновлюватиме промисловість. :P

Про цифру - непогано виглядає навіть як щоденна.
http://twower.livejournal.com/503147.html Курточку яко на зиму у відрядження я б взяв.

А тепер щодо теми цієї і дискусії. Були періоди коли такі речі веселили  мене. Тепер ні. Висер аби висер - для чого? Щоб профанство було помічено? Хоча можливо таки мозок з'їли технології злого ЗОГу? Але думаю вродженно. 8)

І таки так, прості теплі шмотки наше всьо. Ібо доводилося, єдине що таким собі колобком почуваєш себе з незвички. Нормальний вигляд нормальним виглядом, але коли коли всі красіві і мерзнуть, а ти в бушлаті і тобі тепло. то ти панімаєш що жизнь це така вєщь, що понти понтами, а жизнь жизню, тому тобі тепло і поколіна.
#292
Лесику,із пляшками тупняк однозначно як і з фанерою. ас врятують рафти, або замінники їхні - камери від коліс. І всьо тут. краще пробийте де по дешевці можна придбати камеру від колісного Т-150.
#293
Згадайте Лесика, він же тепер не питиме, як і я, тому все чудово. :)
#294
Таке враження складається із наведеної Лсико статті, що війська НАТО готують транспортну мережу для свої важкої техніки, а то асфальт розповзеться.
#295
Ну то задзвоню сьогодні десь в другій дня половині.
#296
Цікавлять двигунці, тумблєрки там різні і то там зверху ліворуч наче клемні зажими різьбові.
А що за трансформатор такий маленький? Міліамперметр там? А діапазон?
Ну і може є елмагніти з релюшок - теж би з радістю.
#297
Та нє, у мене сігейт-сігейт, в середині сата, зверху усб мале.

А якщо із кулера взяти моторчика?
Чи у Тебе характеристики влсне  на ХДДешний є? НА певних кулерах теж лічильник обертів є.
#298
Як скажеш як злити інфу з 500 Гб ХДД портативного який пищить після падіння в час коли писалося, ХДД зі упаковкою та міні-ЮСБ кабелем твій. ;)

Хоча та то не від 5" двигло, незрівняється.
#299
Із погодою буде стрьомно, але коли ж то нас зупиняло, а так то краще коли снігу не буде - ібо не спалять по слідах.
#300
Кількісі характеристики якось впливають на неї?