Show posts

This section allows you to view all posts made by this member. Note that you can only see posts made in areas you currently have access to.

Show posts

Messages - Golem

#2801
Хм. Добре шо сам його знайшов :) А чого ше шукаєш? Озеро як озеро. Висушили шоб не смерділо. Адже ж Зубра - каналізація. То зараз то всьо поперерозподіляли. А тоді все тільки туда.
#2802
Ось відповідь Кому за 30 його ше памятають.
#2803
Буд сміття точно нє, нашо тоді наверх класти 3 шари грубого імпортного целофану і посипати пісочком(соррі шо в першому пості не сказав). Тобто або якась хімія з Євросоюзу, або радіація. радіацію провірити відносно легко. Але хімія більш ймовірна, при вступі в євросоюз деякі речовини не мають права знаходитися на його території. Ну і навіщо така секретність, що ніхто ніц не знає. Та й ліс вирубати просто так ніхто не дозволить.

На Яху тої вирубки ше нема, тобто зроблена зовсім недавно.
#2804
Зовсім недавно біля Дубини шо біля Сколого в Ліс їздило багато вантажівок, шось возили, закопували. Місце вибрали коло дороги, але повністю обгороджене лісом, шоб не видно було.


лінк на гугл


Думаю при нагоді скочити туда подивитися. Мо хтось про то шось знає? Місцеві ніц не знають, навіть для вирубки лісу їх не наймали.
#2805
Прийшла черга привітати заслуженого модератора форуму з трийцєткою(майже як однойменна зона у Львові). Бути таким же енергійним і відданим своїй справі, бдіть чистоту і порядок на форумі, мати ше більше вільного часу і завзяття для цікавих вилазок, щастя і порозуміння в сімї!
#2806
Проблема рагулізму вирішується просто: високими штрафами(кілька тисяч гривень) і громадськими роботами. Так є в Європі і працюватиме і в нас.
#2808
Заніс нині футболки в Друк. До нового року не вийде, в них багато замовлень. Але обіцяли встигнути до 20 числа. Тобто до річниці форуму футболки будуть. Також може зрости на кілька гривень ціна, бо подорожчали самі футболки. Але небагато.
#2809
Цитата: YserL від 21.12.2009 20:45:59
А який хід був на хмельницького?

"На перехресті вулиць Богдана Хмельницького і Гайдамацької 1900 року дорожні робітники виявили один такий підземний хід заввишки і завширшки в півтора метра. Обстежити вдалося лише метрів 400. Вів він до Замкової гори і, швидше за все, у старі часи закінчувався у розташованому там князівському замку. Із часом хід засипали, а зверху проклали трамвайну колію. Під час земельних робіт у районі Підзамче 1912 року було знайдено ще один хід. Робітники пройшли кілька метрів, але далі виявився суцільний завал. "
http://explorer.lviv.ua/forum/index.php?topic=162.msg832#msg832
#2810
слід поміняти кондюки електролітичні(мразь) і ймовірно селеновий випрямляч. навіть якшо воно робоче. Може просто постаріти і втратити параметри. Транзитор найімовірніше робочий.
#2811
гарно, рухаємся потроху в Європу. Там навіть дуже заможні їздять поїздами. Особливо мене пруть 2-ох поверхові :)



#2812
Ага, їхатиму туда - заскочу.
#2813
Ну-у, не будемо придиратися до слів. Королем Лев не був, ну але то не применшує вартість знахідки. При нагоді треба буде зайти поффтикати, поки всьо то не закопали. Як хід на початку Хмельницького.
#2814
Гарно. навіть не знав шо в контакті таке можна робити. Мені подобається.
#2815
І від мене плюс. А на самі колони не пробували підніматисі? Чи небезпечно? Ше при можливості і наявності часу постав хрестик на карті де саме воно є і певні рекомендації по добиранню. жеби можна було потім в БД внести.
#2816
Цитата: interit3 від 16.12.2009 22:44:23
Без прив'язі ризиковано, а раптом є місця де вода сягає самого склепіння тунелю?

Можу з впевненістю сказати шо за відсутності дощів, таяння снігу і промислових аварій всюди над головою є мінімув півтора метри стелі. А місцями і всіх 5 метрів.
#2817
Гумор / Re: FunStuff в тему
16.12.2009 11:01:33
діду а скажіть чим жиди від бандерівців відрізняються?
ааа синку - бандерівці носять обріз ззаду, а жиди зпереду
#2819
Ок. Постараюся все врахувати. І Львів ЮА перенести. Так шо 2 версія футболок відпізнятиметься від 1. Правда робити му напевно на анступному тижні. Цього в нас в офісі буржуї сидять :( не вирвешся