Show posts

This section allows you to view all posts made by this member. Note that you can only see posts made in areas you currently have access to.

Show posts

Messages - Golem

#3141
:) Якшо обєкт виграє - візьмеш приз. Бо я ітак поза конкурсом. Якшо наробив ше якісь фото - викладуй.
#3142
Як альтернативу - пропоную закинуту споруду хімсільмаша на Шевченка 357. Читати тут. Можна вилізти аж на сам дах. Завод охороняється, але даху знизу не видно. Плюс якшо вести себе помірно тихо і далі будівлі не заходити - взагалі ніхто не помітить. А якшо і побачить - сам боятиметься підходити. А взагалі то сам завод - цікавий індастріал обєкт. Тіко йти туда треба по кілька чоловік і крадькома, жеби не бути спаленим.
#3143
Нині згадау ше про три місці для пейнтболу. Вважаю шо вони підходять 100% Обидва чисті, багато перешкод, в зоні міста і мають вільний доступ.

Перший - труби. Їх видно з обїздної Львова, якшо їхати в сторону Рясне. Заїзд попри Софікех-Митницю. Поворот маркований купою знаків, та й труби з дороги видно. Снизу мають по 5 рядів стовпців, 10 штук в ряді. Відстань між ними 2м. Можна як ховатися за ними, так і оббігати по колу. З табору табір не прострілюється. Правда нема кемперських точок.

Другий - недобудова Автонавантажувача перед мостом на Рясне-2. Зразу біля зупинки. Кімнатка бетонними перешкодами. Навколо трава. Цей мені  менше подобається.

Третій - закинутий корпус хімсільмаша на Шевченка 357 навпроти труб. Вхід умовно вільний. Охорона самого будинку є, але всередину пройти можна без перешкод.
#3144
Гуд! Скоро пора буде створювати підрозділ "не-Обєкти" де викладати фото вже зруйнованих обєктів де ми були. Типу як цей завод, за Податковою, скоро і автонавантажувач.
#3145
Дякую, цікаву тему ти підняв. А сам завод ше на своїх 50 років вже виглядав як дестройний індастріал :) Так шо го не шкода. Стаття як завжди упереджено-люмпенська. Я, взагалі то, по життю реаліст. І прекрасно розумію що І Львівське Скло, і Львівські кінескопи як і мікросхеми К157УД2 Полярону і ше багато чого іншого були дуже поганої якості. Самі заводи ше за часів своєї роботи скидалися на руїни а енергії то всьо хавало шо капець. Зато після розвалу територія цих заводів дала життєвий простір іншим компаніям, які в сумі заробляють набагато більше грошей ніж попередні монстри.  Тобто значно ефективніше використовують ресурси. Не кажучи вже про забруднення навколишнього середовища, адже виробництво в центрі міста - нонсенс.

Вертаючись до статті. На Лисичанський завод ми постачали колись пристрої обліку газу. Порівняння необєктивне, бо останній ше за союзу був і сучаснішим, і якіснішим за Львівський. Тому і вижив. Як вижили Електронмаш, Квазар і інші, що змогли скоротитися до затребуваних ринком розмірів і продовжувати випускати актуальну продукцію. А не шукали державної допомоги в спробі прокормити армію робітників, шо все крали а після обіду ходили вже пяні і вважали це нормальним станом речей. І якшо на цьому місці побудують житлові будинки - я буду тільки радий.
#3146
Думаю в ЧОрновола насрали інші люди. Тому шо банки з-під Львівського кількохмісячної давності були і  першого разу, згадайте шафу з розбитим шклом у великій кімнаті. Я думаю що це або аборигени бухали, або безквартирна молодь розмножувалася. Бачте свічки? Не знаю жодного дослідника який би з цвинтарними свічками по обєктах лазив. Ну але тут ніц не зорбиш, хіба самому подавати приклад.

На рахунок Лощини - хоча багато хто з знайомих мені людей там навіть спеціально прибирають, на жаль сруть там всі підряд. І особливо їх тягне в щойнопоприбирані кімнати, бо там чисто і можна гарно побухати. Більш як впевнений, шо наші там все поприбирали, але так само впевнений шо вже в наступний день це місце було облюбоване іншими, які сміття і лишили.

Повністю підтримую gor-qop: смітити не можна і все за собою треба прибирати, а при можливості - і не тільки за собою. Дякую йому за те, шо підняв цю тему. І по досвіду вилазок в яких я брав участь можу сказати - так завжди і було!

Думаю перейменувати цю тему в "Не смітіть!" і перемістити у Прикріплені теми на віки вічні. Амінь :)
#3147
Ухти. Моделі в Контру експортуються? Туда б Лощину і станцію з Міжгіря.
#3148
Значить їдеш як з Замарстинівської на Брюховичі. Дорога йде поступово вверх, минувши найвищу точку - йде вниз. Після кількох сотень метрів спуску зліва на краю лісу побачиш автодром, де тренуються автомобілісти. Справа - цвинтар. Через цвинтар йдеш дорогою вгору. Через 5хв попадаєш на ДОТ-и. Карта в додатку.
#3149
Гм. Цікаво буде прослідкувати чим закінчиться суперечка. Я розумію, шо пейнтбол це не тільки гарний відпочинок, а ще й комерція. А де комерція - там і конкуренція. Головне шоб вона була в конструктиваною і сприяла не сваркам за існуючі, а відкриттю нових обєктів.  В загальному вважаю правильним, що хто перший освоїв - того й обєкт. Тим більше ДОТ в Брюховичах  - це далеко не єдиний обєкт. Є ше руїни будинків на Кортумовій Горі Одні в додатку. Ше одні внизу попри дорогу як їхати по Вінницькій Вулиці, де колись Євреїв розстрілювали. Шкода фоток нема. Місце широке і безлюдне. Такод На стрілецькому полі ше є справжні рови та траншеї, внизу зарослі закинутих дач. Бери і освоюй.
#3150
Ок! Ну ми їх досить часто використовуємо для реконструкції, як то було колись, шо де шукати. Якшо потрібно - можна викласти в нас їх в на сервері, і шарити вже по прямих лінках.
#3151
А шо то таке 4см-ове на останній фотці?
#3152
Зі здивуванням для себе виявив, що в нас є дві конторки які також випускають Газоаналізатори. Екоюніт з КИєва і Говерла з Тернополя. Зокрема зацікавили прилади, які перепродає Говерлянська фірма. "Фірма "Говерла" володіє винятковим правом продажу газоаналізаторів фірми Biosystems (CША), на території України."
#3153
Оооо, то Камянка та шо Бузька кульний район! Якшо аж два обєкти є. А шо відомо про ту другу частину в Батятичах?
#3154
Найімовірніше це С-200, дивіться тут
#3155
С-200 - ракета для ураження повітряних цілей на відстані до 200 км. Це саме вона збила літак сусідньої нам країни з недружніми нам громадянами на борту. :)

А ось і всі точки їх розташування C-200:) Коло нас є дві під Борщевим і Камянкою-Бузькою. Це напевно їх малося на увазі в цій темі.
#3156
Я звісно за прибирання. Починати з Цитаделі чи Лощини. Колись Бескид прибирав і Лощину і Стрийський парк. Було зачотно. Просто не хочу сильно виступати, тому шо я ні на тому ні на тому заходах не був. Один раз німці приїхали, інший - ше якісь справи були. Тому й боюся, шо якшо таке шось знову організовуватиметься - то проффтикаю через брак часу :(
#3157
Та й зрештою. Фарба зникає набагато швидше, ніж сміття. А хлопці і справді нічого поганого обєкту не роблять. Навпаки, використовують для боїв, себто майже по призначенню :)
#3159
Гумор / Re: Смішні Фотки
01.10.2009 11:08:49
Таджики жгут!
#3160
Поки нема кращих фото скопіюю сюди пару своїх з теми про пейнтбол. Шоб було уявлення шо то за обєкт.