Show posts

This section allows you to view all posts made by this member. Note that you can only see posts made in areas you currently have access to.

Show posts

Messages - Emmett

#1
Цитата: Bottlehunter від 16.07.2018 10:34:52
Emmet якщо цікаво, можу дати контакти експлорерів у Вільнюсі)

На жаль, у Вільнюс не заїжджатимемо, так як ціль якомога швидше потрапити у Скандинавію і Норвегію зокрема. Можливо, іншим разом якось  :)
#2
Дуже хотілося б побачити полярне сяйво, але північ Норвегії взимку - то не для автостопу і палатки, звісно. А Піраміден - то якесь нереальне місце, шкода, що так далеко в морі :(
Про власне авто - варто пам'ятати про платні дороги, яких у Норвегії не оминути, і пароми, причому в обох випадках платити потрібно за машину та усіх пасажирів(водій рахується одним цілим з машиною  ;D).
#3
Привіт!

В межах трьох тижнів я і мій друг стартуємо у подорож через всі країни материкової Скандинавії - Фінляндію, Норвегію, Швецію та Данію, з фокусом на Норвегію. Дорогою також потрапимо у Польщу, Литву, Латвію, Естонію та Німеччину, загалом більше 8000 тисяч кілометрів - з них 3 тисячі на дорогу зі Львова до Тромсе, 3 тисячі по Норвегії та ще 2 тисячі від Осло до Львова. Збираємося відвідати з два десятка міст, проминути багатокілометрову тундру півночі Лапландії, потрапити на Лофотенські острови, побачити Trollveggen(Стіна тролів), Trollstigen(Стежка тролів), вибратись на Trolltunga(Язик троля) і ще декілька ключових точок.

Ось наш приблизний маршрут - приблизний, бо гуглкарти не дозволяють ставити більше десяти точок:



Якщо комусь цікаво, от посилання на маршрут на карті.

Також, гадаю, було б круто знайти там якісь покинуті об'єкти і заексплорити їх - маю декілька на увазі, побачимо, що з того вийде  :)

Коли потраплю додому, впевнений, назбирається достатньо матеріалу на декілька хороших звітів, в дорозі ж вестиму лог тріпу тут: https://www.instagram.com/metyslav/
Туди потраплятимуть різні цікаві штуки, які спіткають нас впродовж 8000-кілометрового шляху, наші пригоди, складнощі і просто круті речі, яких у подорожі, думаю, знайдеться достатньо. У кого є інстаграм і кому ця ідея цікава - підписуйтесь і слідкуйте за оновленнями  ;)
#4
Цитата: Xaolas від 24.07.2016 16:26:08
Та чо немає, всім же відомо вже, що то калуська шахта
Хіба в Калуші одна шахта? Не всім відомо, от інтроверт не знав, наприклад.
#7
Дякую, буду дивитися і обирати, що краще підійде. Мені колись говорили про Боржаву, що там?
#8
А за звіт -- плюс Олесю. Завжди подобалися такі походи, сподіваюся, колись мені випаде нагода і самому здійснити щось схоже  :)
#9
Вибачаюся, що не зовсім по темі, але думаю, що тут є люди знаючі, які можуть щось гідне підказати.
Справа така, хочу взяти палатку, дівчину і відправитися на два-три дні в гори, не походом, а сиднем. Питання таке: хто знає якісь годні місцини чи точки для такого, щоб без людей і гарно?
#10
А там хіба потрібні якісь особливі пропуски експлорера?
#11
Цікаво, а Віктор Павлік святкує сьогодні?  ;D ;D
#12
Цитата: ІНТРОВЕРТ 997 від 05.07.2016 15:32:10
Керамічний досить просто , на Вул. Сяйво 12 там є якийсь альпіністський клуб просиш охоронця прохідної показати напрям і він не зачепить .
Коли я звідти повертався востаннє (година 10 вечора, неділя), та відмазка якось дивно звучала б, тому чесно сказав, що просто пофотографувати прийшов. Оглянув ті руїни, скрутно похитав головою, але ворота таки відкрив  :o
#13
А взагалі, гортай форум, що вподобаєш -- туди й вирушай собі  :)
#14
З таких простих можу порадити круглий будинок за Податковою, подивитися на сталактити і побігати під стелею або по факпарку на Сихові полазити. Навіть на трубу видертися можна, хоч останнім часом там тусується багато тамтешніх дітей. З цікавішого -- керамічний, тільки там сидить дядько на прохідній, ніби не злий.
#15
Цитата: ІНТРОВЕРТ 997 від 04.07.2016 22:57:27
Винзаводу кирдик ніби тепер повний .

Одні руїни і пара бомжів залишилися, йти немає чого більше  :-[
#16
Цитата: Цезар від 04.07.2016 22:02:20
Гоу в Лощину тусуватись! Охорони нема, свіжо, жаби.
Якщо що, то я +1 тусуватися з жабами в Лощину  ;D
#17
Цитата: Emmett від 04.07.2016 19:54:30
Щось не так. Два обговорення?
Поремонтував, все добре.
#18
Цитата: Roy від 04.07.2016 19:52:27
Повторюсь, за гарний звіт +
Щось не так. Два обговорення?
#20
Якось прямував я до одного всім відомого високого об'єкту біля Красного, прямував та й не випрямував -- прийняли мене спочатку добродушні сторожі, а потім і не менш добродушні пани поліціянти. Ну що ж, прийняли, то прийняли, догори полізу іншим разом, а зараз треба якось провести тих пару годин, які залишалися до електрички. Випивши по стакану смачного вокзального розливного квасу, вирішили лізти на неопізнаний об'єкт неподалік, який складав враження потенційного абандону.

Напевно, щось пов'язане із зерном, бо стоїть елеватор.



П'ять хвилин, і ми на території. Виглядає тихо, чого очікувати не знаємо.





Бачимо двері, заходимо.



Перед нами зала евідомого призначення, такий собі дестрой. Червона фарба, що залишилася на стінах надає приміщенню якогось особливого шарму.



Щитова.







А оце вже щось цікавіше!











По документах і довідковій літературі, знайденій в кабінеті старшого майстра стало зрозуміло, шо ми знаходимося на території комбікормового заводу.







Пам'ятаєте, як такі стояли на вулицях, з надщербленими скляними стаканами всередині?  :)





Сауна, щоб дирекція заводу завжди мала можливість гарно відпочити.





Ще трохи полазивши територією заводу, стало зрозуміло, що він не такий вже й закинутий, як на перший погляд. Де-не-де стояли машини і навіть ціла фура, в одному із колишніх корпусів облаштували стайню, про що свідчив запах, який нокаутував мене на вході і так і не дав пройти всередину. Тож, побачивши дядька, який уважно нас розглядав із новенького пластикового вікна, ми, довго не роздумуючи, що ж то його так зацікавило у наших скромних персонах, тихенько дали драла звідти, бо настрою прийматися вдруге за день не було.