Реєстраційна угода

Ви погоджуєтеся з тим, що при використанні даного форуму не будете розміщувати на ньому повідомлення, які є помилковими, наклепницькими, неточними, образливими, вульгарними, непристойними, такими, що розпалюють ненависть, релігійну, міжнаціональну чи ще якусь ворожнечу, сексуально орієнтованими, загрозливими, такими, що порушують таємницю приватного життя або іншим чином порушують Міжнародне або Українське законодавство. Ви також погоджуєтесь не розміщувати матеріали захищені авторським правом, якщо ви не є власником авторських прав або у вас немає письмового дозволу від власника авторських прав на ці матеріали. Спам, флуд, рекламні оголошення, листи щастя, піраміди та підбурювання також заборонені на цьому форумі.

Відзначимо, що для співробітників або власників цього форуму неможливо підтвердити достовірність усіх розміщених повідомлень. Будь ласка, пам'ятайте, що ми не контролюємо все і вся, тому не несемо відповідальності за зміст повідомлень. Ми не гарантуємо точність, повноту або корисність будь-якої інформації, представленої на форумі. Повідомлення, які розміщуються висловлюють точку зору авторів статей та не обов'язково думку цього форуму, його власника, співробітників або дочірніх проектів. Будь-кому, хто вважає, що розміщене повідомлення гідне осуду, рекомендується негайно повідомити адміністратора або модератора цього форуму. Співробітники та власник даного форуму залишають за собою право видалити небажаний зміст в розумні терміни, якщо вони вирішать, що його видалення необхідно. Це відбувається вручну, тому потрібно розуміти, що вони не можуть видаляти або редагувати окремі повідомлення негайно. Така політика також поширюється і на інформацію в профілях користувачів.

Виключно ви відповідаєте за зміст розміщуваних вами повідомлень. Крім того, ви погоджуєтесь відшкодувати збиток, викликаний вашими повідомленнями й захистити від відповідальності за нього власників цього форуму, його співробітників, будь-яких пов'язаних із цим форумом сайтів і дочірніх проектів. Власники цього форуму також залишають за собою право розкрити ваші особисті дані (або будь-яку іншу пов'язану з вами інформацію, зібрану на цьому форумі) в разі офіційної скарги або судового позову, що є результатом ваших дій на цьому форумі.

При реєстрації у Вас є можливість вибрати ім'я користувача. Рекомендується вибирати осмислене й доречне ім'я. Реєструючи цей акаунт, ви погоджуєтеся ніколи не передавати ваш пароль будь-якій іншій особі, крім адміністратора, для вашої ж безпеки й з причин законності. Ви також погоджуєтеся НІКОЛИ НЕ використовувати акаунт іншої особи. Ми також настійно рекомендуємо вам використовувати складний і унікальний пароль для свого акаунта, щоб запобігти його крадіжці.

Після реєстрації і входу на цей форум ви зможете внести докладні відомості у свій профіль. Ви погоджуєтесь представити достовірну й точну інформацію. Будь-яка інформація, яку власник форуму або його персонал порахують недостовірною або такою, що суперечить загальноприйнятим нормам поведінки, буде видалена, можливо, без попереднього повідомлення. При цьому до вас можуть бути застосовані відповідні санкції.

Зверніть увагу, що з кожним повідомленням буде збережена ваша IP-адреса, для того, щоб мати можливість заборонити вам доступ до цього форуму або для зв'язку з вашим інтернет-провайдером. Це станеться лише в разі серйозного порушення цієї угоди.

Також зверніть увагу, що програмне забезпечення розміщує cookie (текстовий файл, що містить деяку інформацію: ім'я користувача й пароль) у кеші вашого браузера. Він використовується ЛИШЕ для зберігання вашого стану на форумі. Це програмне забезпечення не збирає і не надсилає будь-яку іншу інформацію з вашого комп'ютера.
118 Гості, 1 Користувач