Що таке RDZS?

Автор Іван Акімов, 22.01.2022 15:40:22

« попередня тема - наступна тема »

0 Користувачі і 1 Гість дивляться цю тему.

Іван Акімов

Абравіатура RDZS озшифровується як: R-руфери D-діггери Z-зацепери S-сталкери. Тобто угрупування людей з схожим видом хоббі.
Наскільки відомо зародилось RDZS ще в Харкові, далі почало об'єднювати  усих лазаючих з Києва, Львова, Одесси та інших міст України в одну банду.
З часом почали виготовляти свою символіку.

Шеврони:


Наліпки:





Також є декілька сторінок в інтрнеті. Паблік з RDZS мемами
Архів фото львівського RDZS


Golem

На мою думку, RDZS це новий виток розвитку урбан туризму в Україні. Вони значно активніші та цікавіші в своїх полазках ніж попереднє покоління.



Тому я викупив доменне імя www.rdzs.org Поки що воно просто перенаправляє на Експлорер. Якшо хтось має їдеї чи бажання розвивати цей домен - пишіть. Можна, наприклад, для початку зробити сторінку - візитку RDZS.


Зробив собі дома таку от няшку

Готові наклейки можна безкоштовно забрати в Tarik або Vani4ka. З вас лише фото наклейки на годному об'єкті в цю тему. Ну і додаю сюди файл оригіналу якщо хтось захоче надрукувати щось своє. Наприклад футболки.



Долучайтеся до RDZS!

Дігери всіх країн єднайтеся!

explorer

Чудові новини!
Будемо чекати на нові номери в джимніка та ню в згаданих пабліках.

Який процес долучення до RDZS?

Svyatodiy

Хочу наклейки КЛР_811
Крутіть колесико!

Roy

Без сумніву, подія всеукраїнського масштабу!
Meine Ehre heißt Treue

Golem

Ну і? Ті хто недавно найбільше приймали нові правила форуму, перші ж тут флуд і розводять. :(
Дігери всіх країн єднайтеся!

Golem

Ура! Сайт запрацював! Має сучасний дизайн і функціональність. Відтепер всі нові матеріали я викладатиму на www.rdzs.org

Особливістю сайту rdzs.org є те, що БУДЬ-ХТО може тут викладати свої дописи. Достатньо лише зареєструватися. На відміну від Фейсбуку, статті на сайті получаються читабельні бо картинки вставлються в текст, доступне форматування. Також вони гуглитимуться і не губитимуться як на ФБ.

На сайті немає і ніколи не буде реклами. Це я обіцяю як його засновник та адміністратор. Також обіцяю слідкувати за ним та регулярно додавати якісний контент. Сайт має свій телеграм канал де можна обговорювати статті та знайомитися з авторами. Приєднуйтеся!

Логічним буде питання: «Що не так з Експлорером на якому ти писав останні тринадцять років»?
-  Все з ним так, але Експлорер безнадійно застарів. Більшість схожих форумів відмерло ще п'ять років тому. Наші неодноразові спроби його покращити кардинально ситуацію не змінили. Наприклад, мобільна версія форуму та додавання нових статей так і залишилися незручними.

-  З початку війни Експлорер вимкнутий бо він містить інформацію якою міг скористатися ворог. На RDZS такого не буде в принципі. Ми не викладатимемо матеріал який послаблює обороноздатність країни. А після війни краєзнавчі статті, що стосуються Полтви та інших підземних комунікацій, будуть доступні лише зареєстрованим та перевіреним користувачам.

Експлорер.lviv.ua, по своїй природі, є локальним львівським сайтом. RDZS.ORG стане сайтом для всієї України.
Тож заходьте, читайте, коментуйте, підписуйтеся на оновлення та поширюйте іншим. А також викладайте описи власних пригод! Давайте разом створювати якісний Український контент. А RDZS.ORG нам в цьому допоможе.
Дігери всіх країн єднайтеся!

explorer

Чекай, так і не зрозуміло: так що таке рждс орг и для чого воно нам тут піариться? Можна ще детальніше і частіше нам пояснювати поки ми не забули і то не витерли?

Vasi4

Анал огов нєт?

explorer

А хочете ще раз дізнатись що таке рждс і звідки...



Тест. Відновив можливість аплоадити картинки :)


Svyatodiy

А я вам зараз покажу, звідки на Голема готувався напад. І якби через 46 днів після початку війни не був би створений унікальний сайт рждс для мальчиків, - чотири мальчика, зараз покажу на сайті, - експлорери б атакували наш басейн в Хоросно, де якраз проходила ржсд сходка. Тому не ми постили на експлорер матеріали, які би могли знизити обороноздатність нашої країни, у нас совість чиста. Ми створили сайт, де не буде таких матеріалів  і добре, що зробили.


Крутіть колесико!

maxiWELL

А мені це все схоже на розкол.
Срака байрака!

Golem

Цитата: explorer від 16.05.2022 22:19:44Чекай, так і не зрозуміло: так що таке рждс орг и для чого воно нам тут піариться? Можна ще детальніше і частіше нам пояснювати поки ми не забули і то не витерли?

Та можете витирати :) Просто написав для консістенсі.

Судячи з коментарів не любите ви персОнально мене. Бо інші посилання на інші сайти вам ніколи не мішали :) Ну але принаймні про це чесно пишете :)

Цікаво чи будете ви достатньо чесні з собою та мужні перед людьми щоб написати за що насправді ви мене не любите :))))
Дігери всіх країн єднайтеся!

Soulstorm

За те що ти ведеш себе як вискочка в шостому класі, і настільки хочеш бути відомим дигером, що среш всьому ком"юніті.
Певно, тому що існувати за правилами того ком"юніті тобі не виходить, бо де ж ти сам колись в щось годне заліз, чи знайшов? Тому ти придумав своє з блекджеком і мальчіками.
І все би нічого, якби воно не шкодило. Типу, якби все те саме, але без палева локацій - тебе би всі любили.

Коротке резюме, як я вже колись писав - довбойоб)

Celso

Цитата: Soulstorm від 20.05.2022 22:59:43За те що ти ведеш себе як вискочка в шостому класі, і настільки хочеш бути відомим дигером, що среш всьому ком"юніті.
Певно, тому що існувати за правилами того ком"юніті тобі не виходить, бо де ж ти сам колись в щось годне заліз, чи знайшов? Тому ти придумав своє з блекджеком і мальчіками.
І все би нічого, якби воно не шкодило. Типу, якби все те саме, але без палева локацій - тебе би всі любили.

Коротке резюме, як я вже колись писав - довбойоб)
100%

Svyatodiy

Цитата: Golem від 20.05.2022 12:17:30Цікаво чи будете ви достатньо чесні з собою та мужні перед людьми щоб написати за що насправді ви мене не любите :))))
Як мінімум за оцю фігню. А потім ти розповідаєш, що на експлорер викладався матеріал, який міг би знизити обороноздатність нашої країни і тому ти зробив сайт рждс, де такого "не буде". Всі добре знають, хто якраз постив такі матеріали і кого всі наполегливо просили цього не робити. А якщо і робити, то хоча б не приплітати сюди екслпорер і не клеїти наклейки там, де не слід, дискредитуючи спільноту. На всі такі зауваження ти ніяк не реагував, аж поки не почалась війна і не довелося швиденько перевзуватись. Але інтернет все пам'ятає, прикладів таких дуже і дуже багато. Ти прекрасно знаєш, за що тебе не поважають у нашій спільноті, тільки чомусь ніяк не хочеш визнати свої помилки і виправитись, продовжуючи звинувачувати всіх навколо, тільки не себе.




Крутіть колесико!

Svyatodiy

За дивних обставин одне фото зникло, але воно повинне бути тут. Інакше незрозуміло, де була наклеєна наклейка.


Крутіть колесико!

78 Гості, 0 Користувачів