Бьлгаркса национальна банка

Автор Soulstorm, 23.05.2022 20:29:56

« попередня тема - наступна тема »

0 Користувачі і 1 Гість дивляться цю тему.

Soulstorm

Всьо, тепер коли Андрій Риштун не зможе вкрасти мої фото, я напишу сюди самий настоящий звіт. Ну і тому що війна, то напишу про закордон.
Тільки шо фоток мало буде, бо ну якось з часом я все менше і менше фоток виношу з якихось двіжів.

Карочє, якщо хтось буде в Болгарії, можете найти @Alekurbex і дати йому по їбалу. Тому що попри те, що він нас запросив, вигуляв, він ватний підарас і пішов він нахуй. Так само, як дехто тут хехе. Але в принципі в Софії можна глянути кілька помойок.

Ось, напрклад, недобудова на якій приємно зустрічати захід сонця з видном на гори









Там поряд, якщо пройтись метрів 300 (і не принятись копам, які зразу прилетять шукати хто там лазив на заброшці), в звичайному дворі можна найти наклон. І якщо не бути таким немічним, як алекурбекс. який нив нам що місяць не міг попасти туди, то навіть з зірваним нігтем на руці можна найти щілинку і прошкеритись в бомбарік. Прикольний, зацініть.



















Якщо хтось любить заміські пейзажі, то недалеко є військові бази(НАТО), алек казав що там убивають смертельно і показував фотки простреленої там ноги свого друга, але він дуже багато пиздить, тому я не впевнений чи це правда. В чому я впевнений, так це в тому, що там колись були танки, а тепер їх нема. Тільки пара капонірів, які вже хтось викупив, два штука літак - один стоїть розбитий, другий втикнули носом в землю і зробили памятник (вроді якийсь Міг був). Перший отакий



А до другого тільки підійшли, до нас прилетіло дві тачки і почався аццкий двіж. Але ми звалили, почекали і, гуляючи далі, побачили прикольну конструкцію - насипний бункерок, герми, вшухи, наклон, а всередині один ЗДОРОВЕННИЙ дизель генератор і всьо.



Також колись в Болгарії був комуніст, який хотів лежати в мавзолеї - Дімітров. Історію ту багато хто знає, хто не знає, то лана сатор розкаже, а я покажу тільки дві фотки, бо Болгарська тюрма - теж тюрма.





Все.



38 Гості, 0 Користувачів