Show posts

This section allows you to view all posts made by this member. Note that you can only see posts made in areas you currently have access to.

Show posts

Topics - inkognito

#42
    Не хочу пистати тутка "пропоную ту пхати всяку фігню, же викликає у вас позитивні (можливо і негативні) ностальгіческі емоції" - але по суті то так і є. Нинька погода за вікном офісу збіглась із моїм настроєм, а на то потрапило відео (кепське, 360 прогресивне) котре давно хтів переглянути проте не мав нагоди. Отож зустрічайте метрів -->  Мертвий Півень - Холодно (1998)

  З.І. 1: Може хто має у кращій якості? Був би дуже!
  З.І. 2: Прошу дописувати за мнов при наявності наснаги та бажання
  З.І. 3: Як хто згадає тут про лОС кОЛОРАДОЗ - певно особисто покусаю  :)

  А тепер:



 
#43
Плани / Лощина - 19/02/2011
05.02.2011 17:38:42
    А eXtreme йде через дві неділі в Лощину. Деталі - тутко. А Ви? Дописуйте тутко, а як хто є на eXtreme'і - і тамко! Станом на вже йдуть Golem, Zippo та Inkognito
#44
 Продовжуємо,  Шановні Пані та Панянки. Єдне же тішить - Ваше невгамовне почуття Гумору, а що означає же все буде ОК.
#45
     Inspired by TheSlavik, ось тут (за що дуже дякую). Плануємо в неділю 23.01.2011 (позавтра) зпенетрувати означені на мапі місця, котрі чомусь незаслужено нами обділені. Наразі є 100%:
 Inkognito, Romchick з кулєгою, YserL. US5WEO, Lesyk та BottleHunter ще не підтвердили на 100% власної присутності, але матимемо надію так сі стане. Поки не мав змоги більш нікому зазвонити.

        Дата: 23/01/2011
          Час: 08:30
       Місце: перехрестя Пасічної-Медової Печери, 49°49'35.14"N х 24° 4'22.21"E



   Погода має бути файна, tO нижче нуля, троха снігу зверху - що може буде краще ніж дати просратись легеням недільного ранку в лісі у компанії друзів? Прошу зголошуватись нижче. Дякую!

 
 
#46
  Частина нумер ІІ вкотре стала надто великою, була заблокована = вітання дописуємо далі.

 Частина ІІ
  Частина І
#47
  Бажєючі читають тут, потому думають чи їхати. Від себе додам, що із Паном жн пильнує місце маємо домовленість на 02.01.2010 проведення екскурсії, обіцяв гарно все показати та коментувати, бо сам виріс в сусідній хаті. Йно певно треба буде фляшку взєти. Пропоную десь на 10-00 здибатись, місце до обговорення. При потребі перенесемо на іншу дату якщо вся Шановна Кумпанія від Нового Року не відійде.
#48
 Основна тема тутко, міркування висловлюємо нижче:
#49
    У минулу суботу рушили зо Зелею у Брюховичі на джерело води доброї набрати собі (як хто не знає де воно, згодом напишу). Набравши води, як справжні дослідники вирішили назад не повертатись старим шляхом, а освоїти новий. Отож по GPSу попрямували до Волі-Гомулецької, попри возеро мали надію виїхати на Жовківську трасу та повернувши ліворуч, дістатися границь міста. І добре шо так зробили, бо дорогою надибали на село котре сі зве ГРЯДА, Жовківського району Львівської області. Ще про нього можна почитати тутко.
  Банально проїжеючи коло бетон-паркану, пильні очі дослідників не могли не помітити польського кляштору, же виднівся за оних бетонних мурів. Охоронець виявився чоловіком добрим на вдачу, швиденько за цигарку провів нам короткий огляд місця. Отож, майже розвалена церква, за нею навіть є щось схоже на палац (у доволі кепському стані, але люди там жиют). Пан охоронець розказував про підземний хід, на око довжинов 300-400 метрів, що веде до сусіднього схилу. Казав, же матьоро замурований, обіцяв місце показати (про що зара буде тема в Плянах). Відти від Львову - 12 км, маршрутков Львів-Джовква можна дістатись за 15 мінут + 30 на дорогу від траси (це якшо власними ногами).
  У нас про Гряду ніц не знайшов, отож вирішив дописати. По тому як докладно дослідимо місце, перетворю поточну тему на повноцінний звіт за запхаю у коректне місце. Внизу пару хфото, що зроблені на дебільник.
  У Garmin-координатах місце виглядає так N 49o56.180' х E 024o01.983', а поворот із Жовківської траси ліворуч відповідно - N 49о55.984' x E 024o03.045'
 
  Обговорення тутко
  А ще Пляни во де


  З.І. А ще обіцяв про джерело у Брюховичах. Дістатись доволі легко. Прямуємо із Львову по 700-річчя, на перехресті де колись була ТРУ ЧЕБУРЕЧНА завертаємо по ліву руку і так пиляємо аж у Брюховичі до ТРУ Чебуречної (же сі залишила, не згоріла ясним вогнем і досі нас радує чарівними чебуреками, вибачте за повторюваність слова "чебурек", прямо тавтологія якась). Власне на цьому перехресті треба їхати далі просто (Чебуречна по ліву руку, є ще якась неопізнана дорога направо) аж не проїдете під джелізнодорожним мостом. Як ви го тілько проїхали, за 100 метрів розвилка на ліво & направо. Валите ліворуч - джерело за 150 метрів по праву руку серед будинків (обладнали трубу з гори), маслаєте праворуч = за 800 метрів доброї дороги попадете на  2 км добрих ям, потому буде правіше Воля-Гомулецька, троха далі і через єдне село властиво Гряда. А вже відти 2 км просто до траси Львів-Джовква
#50
Плани / Ялинка-2011
09.12.2010 21:51:59
   Отож, панство - троха більше року тому під час шальоної епі(з)демії злого свино-грипу ми реалізували Тру флеш-моб по Львівськи, що мав певний розлгос, а eXplorer не раз ліг через велику кількість запитів(а на Різдво-2010 взагалі був рекорд відвідуваності форуму). Цього року треба як мінімум повторити минулі досягнення, але виконати це не тільки для нашого задоволення, а із користю для суспільства, що я певен додасть нам ще більше задоволення від здійсненого!
 
 Я завжи слухаю Radio RoKS та Ера-ФМ, увечері коли пораюсь на кухні, сраня коли готуюсь до праці. Причому Еру слухаю таки у хаті більше - InkognitA та Romashka не поважають файного року сраня об 06-07:00 (але по обіді дуже навіть люлять його, Inkognita торчит від Slade'a зокрема  :) )  Отож новини на Радіо-Ера і стали причиною мого допису, бо мова зайшла за ліцензії на вирубку лісу до майбутніх праЗДників.
 
  Гадаю, ми усі любимо гори, а наші рідні понад усе. Карпати є тру полюбе. Вам би сподобались наші гори без хвої, зокрема без ялинок? Як ви ставитесь до масової їх вирубки та продажу без будь-якої ліцензії на базарах Львівщини? Буду Капітанити: держава також продає хвою на св'ята, котра для цього спеціально вирощується - але якщо це складає хоча б 10% від загального об'єму (половину від цих 10% списуємо яко мінімум - її купляють{перепродають}, комуніздять працівники цих спеціалізованих підприємств ІМХО)

  ОТОЖ, ПРОПОНУЮ ОГОЛОСИТИ ВІЙНУ ХОЧА Б ТИМ 90% ПОТЕНЦІЙНИХ ВИРОДКІВ, ЩО ЗАЛИШИЛИСЬ!!! А ми направду можемо для цього багато чого зробити!:

  1) Скласти чіткий плян дій, зокрема пропоную "таємні" відвідини базарів, зокрема Привокзального - ен перший раз після Миколая 20-21.12.2010 (будут брати ялинки на католицьке Різдво), другий раз - по ньому, 26-27.12.2010 (до Нового Року). Фото-відеозйомка, в т.ч. правоохоронців, що за цим мають пильнувати(же в долі);
 
  2) Залучити онлайн та оффлайн пресу до пункту №1;

  3) Використовуючи пункти №1 та №2 - робимо грандіозний Флеш Моб По-Львівськи-2. Тема - знущання над природою та екологічними резервами. Хто хоче приходить в протигазах, ОЗК, костюмі ялинки, Бетмена, Спайдермена, Халка чи просто так у джинсах та светрі. Чи без них. Тутко - деталі до обговорення. Просимо джурналістів якісно освітити у медіа цю ситуацію, пишемо звіти. По часу пропоную - 28-29.12.2010;

  4) Підтримуємо у масс-медіа наші благородні починання, і можливо на декілька Карпатських красунь стане більше.

  5) eXtreme.lviv.ua & інші наші друзі будуть дуже помічними та бажаними. Гуртом батька бити легше! Хто має можливість перепостити у друзів - прошу не стримувати себе!

   Я пропоную Вам друзі висловити думку нижче, конкретизуватись та зробити дійсно благородну справу - проте точні просторово-часові координати місць здибанок, прошу розповсюджувати лише через ОП, воізбежаніє (моск.).
 
   Дякую!

   З.І. Вже парканадцять років у хаті юзаємо плястикову ялинку, котру гарно здобимо пихтовою  (ту яку хто любит, хоч кокосову) олійкою, котру наносимо на вату. Вата сі кладе у непомітних місцях, маємо тру запах і практично ніякої шкоди довкіллю (плануємо пластик-ялинку дітям, а потому внукам передавати)
#52
   Обговорення основної теми.
   Окрему хочу подякувати Yuriy за організацію та чудове місце, а також колєгам - YserL'у та Цезар'ю. Похрестив усіх
#53
   У зв'язку із переїздом серверної знадобилось додатково навантажити матьорий вУПС, для чого треба розбірні конектори IEC320-C20 (татко), що витикаються у  IEC320-C19 (мама). Струм - до 16 А, на що розраховані ці шняжки. Куплю 5-10 штук по безготівці чи готівці, на радіобазарі чи Торпедко не знайшов, із-за бугра замовляти часу не є. .Help please!
#54
   Сидів я ось за  ноутом і раптово прийшла до голови думка: а чи не варто змінити нам банер eXplorer'a? Розумію, що більшість old-school-дописувачів мабуть і не помічають його за звичкою, рівно же як той час та ресурси, котрі eXplorer витратив на цей банер (а то тільки маленька частка того, що він зробив для усіх нас).  Єдна установка - кольор-схему ніхто міняти не буде, тому банер має вписуватись у неї за кульорами та дизайном.

  Якщо хто має конструктивні пропозиції = прошу ту писати, а ще краще викладати готові банери - гадаю адміністрація до цього тілько позитивно віднесеться. Дякую за увагу, сподіваюсь на купу якісних дописів.
#56
 Ну то всі знають, основна тема тут, обговорення внизу
#57
   Йно зараз зловив себе на думці, же ми матолки та нензи погані раніше не згадали про свято! Тілько 2 дні сі залишили, то буде позавтра! Хто має які ідеї як достойно (не в мітингах та процесіях) поґратулювати нашим Героям окрім як покласти квіти до їх ніг могил?  Як то було рік тому, зверніть увагу на купи снігу та відсутність злого модератора. Не зміг, але Golem сраня придбав квітів враховуючи мене, за що йому шальоні подяки. Отож, клімат у нас таки потеплів конкретно...

   СЛАВА УКРАЇНІ !!!
 
    По тому чекаю пропозицій від вас шановні дописувачі, можна повторити як і було рік тому, у четвер, рано-сраня.
#58
   Повний текст тутко, раджу прочитати, є троха карт та гарна оповідь про розшуки цього безперечно страшного місця. Ще єдна копія тут
#59
   Завтра об 06-10 до 06-20 здибаємось коло цервки св.Анни, же на перехресті Шевченка-Городоцької, потому шмальцуємо до Янівського кладовища із тим прицілом, щоб об 07-00 випертись на маршрутці в Янтарне (НовоЯворівськ), де по лісах шукатимемо гриби всяческіх мастей и цветофф.

  Наразі 1000% є YserL та Ваш покірний слуга, мож буде SANECKA та Roy. Не знаю чи будуть гриби, але гарно пройдемось - то факт.
#60
 Буквально годину тому проїжав по Луганській з колєгою - побачили здоровезний ешелон танків прямо на станції Персенківка, певно везлись із (на) танкоремонтний завод. Хто опізнає модель танку?(мені сі здає же то Т-62)