Show posts

This section allows you to view all posts made by this member. Note that you can only see posts made in areas you currently have access to.

Show posts

Topics - inkognito

#61
    Нікт не думав, але...Одного нудного обіду, задрочений думками про збільшення плати за газ на 50% (і кумунальних поборів), про нашу Державу і про нашого дородного мЕРА (прошу зауважити, пишу спеціяльно з маленької букви на знак його мізерності) визрів Демотиватор, про писалось в "Смішних Хфото", частина ІІІ.
    Смію Вас повідомити, же на зараз маємо 86 голосів за декілька днів! Це нам каже, що ми на 3-му місці у ТОП-ах Демотиваторів - себто маємо поки Бронзу. Срібло удостоєне 98 голосів, Золото - 113. Дуже гарні конкуренти смію Вас запевнити, ну і звісно, прошу відвідувати ресурс та Галасувати  не тілько за Карпати, але й за нас!


                                                                    VIVA EXPLORER!!!!

#62
Ну то вже на автовідповідач схоже "тут обговорюємо..."
Основна тема тут
#63
   З'явилась у нас страшенна сила яко після тої клятої спеки в суботу пішов довгоочікуваний дощик - тому довго не думали і в неділю 25.06.2010 у компанії Zelja (на його ж Опелі), Lesyk, Smile та звісно Roy'a виперлись о 07-00 сраня по місцях бойової слави (читай Яворівської Сцірки). Зокрема планували відвідати ось цей об'єкт, де раніше із наших йно був я. Скажу наперед, нам це успішно вдалось - усі колєги були супер задоволені. Оскільки вже є відповідна тема про це місце, то смію просити кулєг заливати власні фото власне у цю тему. Заодно побачимо контраст фоток  індастріала за умов різної погоди. Тут є бомбік під адмінкорпусом, успішно нами досліджений, висновок - там ніц нема, усе давно покрали, залито водою та щиро обросло гарною пліснявою. Декілька фото нижче, усі інші - в оригінальній темі будуть:

 

 

 

 

  По об'єкті (він зветься Сірка-250), ми попрямували через селище Коти попри Яворівський полігон у Немирів на об'єкт Сірка-650 (650-ка дуже знакове місце для мене, оскільки це була перша моя подорож із Explorer.Lviv.ua). Числа очковидно показують глибину із якої видобували cірку.
 
  Панство хто був раніше у цих місцях, очам своїм не повірять - було так:



  А зосталось ось так:



  і так:



  Вже ніц із практично не залишилось, а за пару місяців певно і комина не стане взагалі. Тепер хіба на гриби туди їхати та насолоджуватись чудовою природою. Так сталось, що об'єкт охороняє сусід із села, отож було вирішено засісти матрац по місцю перебування (жаль Zelja - він не міг матрацувати, оскільки був за кермом, +).

  Дорогов через Коти зазнимкували кавалок бронетехніки:
 


  а у Немирові Roy познайомився із Медведами:

  ,
 
  перед чим придбавши ГСМ у локальному "супер-маркеті" (взагалі-то ГСМ ще у Новояворівську придбали)

 

   Дорогою було Місячне (Сіркове) Поле (більше тутка) та кордон із Польшов.  За колючкою ми зовиділи справжню Європу (за синьою табличкою направду вже ЄвроСоюз):
 
 

   Потому дуріли у мене на селі (та й дорогою туди):
 
   

   Ніц не вижу, не чую та не скажу (прямо як наша народнообрана влада):

   

    Всі Фраги - за Smile'ом

   
 
    Хіміческа атака:
 
   

   Cело та тру-компанія:

   
   
   Бровко просив передавати вітання, просився на Explorer:

   


    Ну і звісно, вже на кінець схабарили троха кабачків та бураків, отож чекайте в скорому часі поповнення в розділі Кулінарія, назви вже придумав "Хабар-Борщ" та "Експлорер-Кабак по-Хабарівськи"  :)
 
   


    ОБГОВОРЕННЯ ТУТ
    УСІ ФОТО ТУТ
    УВАГА АФФТОРИ! Усі фото Сірка-250 класти ТУТ!!!
   

 
#64
   Не подумайте зле!!!  Inspired by here & there. Прочитайте сперше до логіческого кінця посилання, потому дописуйте. А давайте повторимо експеримент чуваків на ці бухідні, 25-26.07.2010 ?- чим більше народу - тим більше тру буде. Ну і звісно диктофони, приховані камери та Йоболонь-Alcohol-Free! Ви вже видите як чудовий звіт си малює?
#65
    На теренах колишнього союзу, властиво у Козахстані було місто же сі звало Шевченко, а по національному -  Актау. Шо Ви спитаєте такого цікавого у цьому місті? А я Вам скажу - уранова руда, її збагачення прям на місці - і це в безводній пустелі на берегах Каспію!!! Треба було десь воду брати - знайшли елегантне рішення, еректор (читай реактор) на швидких нейтронах БН-350 на 350 МВт, потужність котрого використовувалась насамперед для опріснення води для міста та технічних цілей.

   Зауважу, що реактори на швидких нейтронах є малопоширеними, я б сказав рідкісними (ше сі використовували на підводних човнах, слабим місцем був натрієвий чи свицево-вісмутовий теплоносій, же за стандартних погодніх умов переходив у твердий стан - нерегламентно зупиняти їх було просто тупо).
   
   Актау - унікальне місце, реактор зупинили в 1999 р.,  тепер там сі займають йно нафтою. Читайте, бо  дійсно цікаво
#66
   12 ГУМО СССР =  12 Головне Управління Міністерства Оборони СССР. На ПедіВіКі описане тут, конторка, що займалась усім ядерним у СССР. Парснувши текст, знаходимо цікаві ділянки на теренах нашої держави:


Код Select
Підлеглі структури:

Феодосія-13 п. Краснокамянка (Сімферополь-32) в/ч 42615 в/ч 62047
Кіровоград-25 с. Александровка в/ч 65152

Арсенали:

в/ч 14427 Кіровоград-25 п. Александровка обєкт 341 Укр 4 Арсенал ОБКЗ РВСН сф 1960 г перед
в/ч 42615 Феодосія-13 п. Краснокамянка (Кизилташ) Укр Арсенал ЧФ росф
[color=red]в/ч 51989 Івано-Франківськ-16 Укр Арсенал[1][/color]
в/ч 51989 Івано-Франківськ Укр Арсенал РВСН
# Укр Арсенал Житомирська обл.
# Укр Арсенал Волинська обл.
# Укр Арсенал ЛЬВІВСЬКА обл.
# Обєкт 341 Укр Арсенал КЗ
# Укр Арсенал РВСН Хмельницька
# Ак-Бурун cел., (Крим) Укр Арсенал ЧФ росф.

Лабораторії "ССК"

Малін Українська лабораторія ССК Житомирська обл.
в/ч 14167 Макаров-1 Українська 12 лабораторія ССК Київська обл.
в/ч 14024 Камянець-Подільський-16, із 1994 по 2004 Укр лабораторія ССК, с 2004 г. — ПН, Хмельницька обл.


Обєкти "С"

в/ч 14427 — 341 Обєкт «С» Кіровоград-25 ()
в/ч 90989 — Обєкт «С» 820 Балаклава
в/ч 12474 — 332 Обєкт «С» Макаров-1 (п. Біла Криниця, Київ, Житомир), в/ч 62047
Сімферопіль - Сімферопіль-32 (Феодосія-13) Краснокамянка


Дуже цікавлять наступні об'єкти:

# Укр Арсенал Житомирська обл.
# Укр Арсенал Волинська обл.
# Укр Арсенал ЛЬВІВСЬКА обл.


Хто має координати на них? Особливо обєкти "С" (Балаклаву та Кіровоград не пропонувати :) ) !!!
#67
дуже дякую, +. Ангари ймовірно для зберігання ракет ПРО, дуже зачодно виглядає. Машинки явно радіолокаційного спрямування! Тру
#68
       Сьогодні мали за честь спробувати їх у дії. Звісно кінотеатр "Львів", по 1 грн. за сет на кожному девайсі, же працює. Мали масу шаленого задоволення, може ше хто знає де є робочі совіцькі гральні гаффтомати?
#69
Обговорення / Любеч-1
09.07.2010 09:10:30
Обговорюємо чудовий допис ENIAC'а нижче:
#70
   Завтра здибаємось об 11-00 коло Арсену на Чорновола та валимо досліджувати прилеглі території на предмет наявності ПД-ЗХ кулєктора. Наразі сі підписали на авантюру я, Zelja, VeNick та :-).Якшо ше хто бажає - просимо дописувати та приходити вчасно
#71
     А шо панство думає шодо пропозиції облазити усі "кіна" Львову ("КіноПалац" сі не рахує) і на основі отриманих даних намалювати тру-мега-звіт? "Галичина" вже є, на черзі купа ще досі не-eXplored об'єктів - той же "Львів", "Клекіт", кіно на Боді Хмельницького, на Личаківській...і багацько іншого. Прошу сі гуртувати у куманди та пробувати досліджувати об'єкти грунтовно, викладати гарні звіти. Хто котрий бере?
#72
 Обговорюємо основну тему нижче:
#73
  Якшо хто не знає був (на жаль був) у нас такий кінотеатр, зараз що із нього зосталось можуть бачити мешканці вулиці Любінська в районі номера 100. Юридично десь у не такому давньому минулому він був виведений із комунальної власності міста та оформлений як ТзОВ - читай прихватизований, по чому закинутий наніц. Наслідки такої приватизації можемо спостерігати зараз. Чого там тільки не пробували організувати - усі мабуть пригадують славнозвісний радіобазар. До-речі (хоча можу брехати) Галичина була найбільшим широкоформатним кінотеатром на Західній Україні та останнім найбільш технічно наворочем кінотеатром часів совка.

  Мене сі тема дуже чіпає та болит - ще децком ходив туди на мультики та кіна - оскільки жив за декілька кварталів від об'єкту. А ше пригадую совіцькі ігрові автомати на першому поверсі і як нам дітискам в школі видавали на канікули пачку білетів за здається 2 рублі - по сеансу на кожен день канікул окрім бухідних.Ех...Покінчимо із лірикою і приступимо до справи:

 Нинька було нас окрім мене: YserL, Zelja, Roy, Romchick та SANECKA. Нагло перелізли паркан з правої сторони кінотеатру - недалеко від матьорої вентшахти. До-речі, та вентшахта йде у підвал кінотеатру і тудою можна без особливих проблем попасти до середини. Але закликаю Вас цього не робити - на об'єкті лояльна охорона котрій скучно - запросто пропустит і все покаже. Більшість всього на території є замкненим.

  Ми побували практично усюди окрім стриху (були моцно закриті двері та й ключів не було ніц) - усюди дестрой та частково вибиті вікна. Паркет із підлоги практично зняли, по центрі залу у стелі дзюра 2х1 м. через котру затікає вода до середини. Стільців уже давно немає, тай практично ніц немає. Як нам пояснили кінотеатр стояв шось коло 7-и місяців без власника, тому розікрали практично усе.
 
  Але нам таки вдалось потрапити мабуть у найцікавіше місце - там відки самі кіна крутять. Штири моцних проектора стоять практично як нові (вкрадені лампи, мотори та оптика), після них можна попасти у невеличке приміщення де проявляли плівку (так-так, проявочна також була) із невеликим ліфтом донизу у підвал де знаходився склад. Плівка ніц не горить(tested), що каже про те, же вона із новіших версій.

  Про підвал сказати же він моцний - то нічого не сказати. Саме тут містився апаратний зал - здоровезне приміщення напхане фільтрами та насосами котрі фільтрували повітря у кінозалі, а окрім того охолоджували лямпічки у кінопроекторах (на них самих є вольтметри - до 50 Вольт  та  амперметри - до 300 (!!!) Ампер - самі зацініть їх потужність та кількість тепла, котру вони виділяли), трансформаторна підстанція (досі робоча - на об'єкті є світло), акумуляторна, приміщення для техперсоналу та художників, проявочна кімната, акумуляторна, склади - одним словом купа всього. Усе звісно покрите товстим шаром плісняви, видно сліди води на стінах приміщення, що каже нам про те, що затоплювало тут усе дуже і дуже конкретно. Усім гарно рекомендую:

 Мій альбом тут, ОБГОВОРЕННЯ тут. Гаффотрів прошу залишати посилання на свої альбоми у цій темі +додавайте свої фото тут (але з Пікаси)

 1) Кінотеатр "Галичина", вигляд зверху:

 

 2) Троха ближче:

 

 3) Каси:
   
 

 4) Холл:

 

  5) Поверх другий:

 

  6) Тру-мега-кінопроектор:

 

  7) Рой бравзає нове відео  :)
 
 

  8) У підвалі:

 

  9) Залишки акумуляторної:

 

  10) Профспілки рулять:

 
#74
Сміло прошу дописувати внизу:
#75
    Цього тижня подорожуючи закавулками caves.ru (моск.), здибав гарне посилання на єдну гарну сторінку же котру рекомендую читати усім. Ось воно, а тут головна сторінка сайту. Щиро раджу почитати (йой багато) тим, хто ше того не видів. Погляньте на "Меню сайта", же зверху троха лівіше
#76
ELECTRONtm збирає во таке щастя із матриць LG та ще якоїсь матері. Дизайн гоффно - але inside б'ється тру корейське серце. Кажут нарід бере - хто ше знає production аналогічного рівня у місті Лева!? Дуже було б цікаво!
#77
    Шойно прочитав про об'єкт №811, станція-глушилка, що коло Красне, Львівська область. Координати  49°53'56.08"N х 24°40'3.43"E . Почитати можна тут (моск., багато букв) чи тут (моск., багато букв, проте є картинки). Натрапив на це добро через посилання Korguk'a у цій темі.
  Кажуть же там стояли (стоять?) передатчики 3 х ПКВ-200 та 1 х ПКВ-500. Тож 1100 кВт потужності!!! У статті були згадки про встановлення на об'єкт передавача на 1000 кВт чи то здвоєного 2 х 500 кВт. Одним словом це все називають об'єктами дальнього радіоподавлення. І це всього десь 40 км від міста  :D
  Лінк на Вікі, а ось дехто kurumpa згадував в себе в ЖЖ, що під Красне - найбільший такий комплекс в Україні!!! На додачу в атачі знайдете КMZ-файло для Google Earth де позначені позиції багатьох схожих об'єтів - не тільки совіцих і Варшавського блоку - там навіть Тайвань та Японія є (увага, для їх перегляду включіть перегляд усіх об'єктів, бо більшість із них мають статус неперевірених, а тому по дефолту не відображаться)
#78
   Замінили усе на вбудований BOSCH на нашій убогій кухні, зосталасі закохана плита NORD (реально нордіческий характер). Йно 3 недоліки:

  1) Не паше єден пальник, усі інші 100% functional;
  2) З духовки вибите перше термо-шкло злим мордератором у приступі жестокаї ярості (пильнуйте курва спамери, оффтопери да другія Божия тварі!!! Довга рука праведного покарання не тілько зробит зло із вашим  ІР {так, і динамічним в т.ч} - але ще повергне на вас неземную порчу і, ймовірно, прикладання певної порції кінетичної { ен чи потенціяльної } ЕНЕРГІЇ  при зустрічі до чутливих аляментів бренного тєла порушника);
  3) Абіліє акіслівшегося жира, йно чистити C2H5OH - свого алкоголю жаль...

  Додаткові умови:
 
  1) Самовивіз із Коперніка, Х (в приваті) за сімваліческае піва х 3 дм3;
  2) Більш ніц;
 
  Інформаці-йоу:

  1) Фото знизу;
  2) Тру на дачу, металолом чи подарунок тещі;

   P.S. Якшо реально для тещі - пиво ставлю я. Із задоволенням. Причому великим!  :)
#79
    Давайте си тут домовимо коли піти підняти цю плиту. Є пропозиція зробити це сраня, година 05:00 чи 06:00 у будній день. Зголошуйтесь пліз. Ломи та домкрати будуть помічними, але це дреба далі детально обговорити.
#80
Гумор / Смішні фотки 3
03.05.2010 16:19:38
 Щиро радий що у вас усіх почуття гумору є, котре презентуємо дописами нижче. Про Picasa"у прошу не забувати!