Show posts

This section allows you to view all posts made by this member. Note that you can only see posts made in areas you currently have access to.

Show posts

Topics - ІНТРОВЕРТ 997

#1
Нові спальники від Терри, розпродаж магазинів https://www.olx.ua/list/user/482Dy/
#2
Власне все просто,  зранку 12-13 січня (мну ліпше 13)  потусуватися з чаєм в кабіні тисячетонного і ще кудись сходити як буде час, назад лампово катнутися до Лємберга порожньою електричкою. Здибатися можна на 8.30 біля Янівського кладовища. Обовязково мати чим документувати, рукавиці, кип"яток на випадок якщо поцілуєте ківш екскаватора.
#3
Електроніка МКШ 2 працює, торг від 125грн.
#4
Продається 1) Sony DCR-47, трішки подряпаний корпус, але повна комплектація (зараз це по суті флешка на 60гб з матрицею 0.8Мп і оптичним зумом 60х) прошу за неї 250грн (ТОРГУЙТЕСЯ), 2) CANON Power Shot SX200 IS через недоліки конструкції має подряпини на лінзі об"єктива, акум тримає 40хв літом вміє в 720пі коштує 200грн (ТОРГУЙТЕСЯ), 3) Дві SJ4000 китайські екшинкамери перша на запчастини (матриця, екран, компоненти плати, корпус) коштує 400грн (ТОРГУЙТЕСЯ) , друга потребує заміни екрану і перепайки контактів батарейного відсіку (телефоністи радіоринку зможуть допомогти)+ 2акумулятори, рідний зарядник, бокс та інший обвіс до неї коштує 600 грн (ТОРГУЙТЕСЯ)!!!

П.С. Пізніше додам відео по лотах.
#5
Шановне товариство, деяким із нас бракує грошей навіть на бахіли, і тому виникла іде здешевити їх закупівлю і доставку зробивши одне оптове замовлення.Тож усі хто досі немає бахіл, але бажає їх придбати(і трішки поберегти свій гаманець) пишіть тут розмір, кількість необхідних вам бахіл. Після формування замовлення буде обрано постачальника і здійснено закупівлю.
П.С. Святодій інвестуй не лише в апаратуру.
#6
Отже товариш Стінгер подав ідею зібратися власникам лампових ліхтарів і посвітити десь. Всі бажаючі пропонуйте дату і місце.
#7
Дата:4-5 червня (ніч з неділі на понеділок)
Об"єктів буде кілька від одного ново-виявленого палацу, зразково-показового сховища одного заводу(якщо Соулсторм не проти туди ще раз сходити) закінчуючи дахами в центрі міста і об"єктами від тих хто приєднається до здибанки. Бажаючі мусять мати світло і вміти лазити по драбинах, не страждати клептоманією і клаустрофобією.
П.С. Дата може пересунутися.
#8
Пишу поки в пам"яті свіже . Ранок неділі , звичайний весняний ранок у центрі Львова з обльованим  пішохідним переходом ( поганий Львів ніколи не спить ) патрулями поліції ,що не менш сонна за мене і кількома авантюристами ( аж 12 чи більше штук ) з яких двоє експлорівців  Дедміт молодший і Я  ;D.
Підйом небезпечний і ,тому не робіть так ( це вас НЕ зупинить ) самі у частині відзнятого побачите про , що Я пишу ( поки буде лише частина з підйомом )
Також не варто вилазити на доступні до огляду з площі точки бо спалитесь як це було із нами . Але не хвилюйтеся поліція нікого не била . Фото одного із наших 2.5 фотографів будуть епічними  :o . Дах був мокрим , а риштування брудним ( реставрація все таки ) . І все ж мабуть ніхто з нас ( аж 12 осіб ) не пошкодував , що піднявся тудт ,краєвиди такі як і має бути. Адреналіну повні штани з чоботами ( анонімні збори адреналінових наркоманів відкрито : " Я Чоловік у чорному ( Волтер  ) мені 19 століть і я не можу припинити лазити там де заборонено , я адреналіновий наркоман " . Зал : " Привіт Волтере , нам байдуже " )

П.С.  Crazy Ukranian в теги 8)
П.П.С. Кінцівка назви відеофайлу підйому ...007
#9
Маю знайомого ,що хоче збути 9 штук б/ушних літій-іонних акумуляторів формату 18650 ( без захисту ) . Наскільки він заявив кожен має ємність до 1000-1300мА .
За банку ( один акумулятор  ;D штіклом не торгує ) просить 25 гривень ,  якщо берете кілька штук певно буде знижка .
Ось його номер 063 939 7020 .
П.С. На перспективу можна буде купити і більше акумуляторів .
#10
Діло було цієї осені , якогось числа жовтня ( шклєроз курча ) після висадки в центрі села Сталкер його GPS ( років за десять він стане колекційним ) і Я почвалали до пам"ятника дев"ятсотліттю Звенигруда колишньої столиці однойменного князівства ...
  О ця залізобетонна штука масивна доволі масивна і площа перед нею досить монументальна ліворуч від па"ятника є музей ( він однозначно вартий щоб його відвідати  ;D ) його фішка в тому , що частина фундаменту і стін колись була вежею замку ( руїн немає є лише насип  :( ) екскурсовод - касир виявилась дуже привітною і колоритною пані яка розповіла цікаві моменти історії свого села . Ще були на березі Білки , в старій котельні і новій церкві ( на жаль на початку двохтисячних в селі відбувся поділ церкви між частинами релігійної громади , тому в селі двоє панотців з одним із яких ми мали згоду поговорити , він щирий чоловік з міцним осердям )
Після молитви пішли у путь до Романова ( зокрема до скель ) чесно кажучи то були дивні 6 кілометрів ( чи то пак глевкі в плані відчуття часу ) бачили НУП терторію Черніва , Хрест 1775 року ( не записував , тому прошу виправте якщо не та дата ) , і багато полів досить мальовнича дорога ...
В якості тягарців  ( що запобігають розхитуванню дроту ) в Романові  використовують цеглу  :o , в центрі на даху автобусної зупинки є дитячий візочок ( ще совковий )
в друге за день нас виручили добрі люди і підказали шлях до скель , ще й пропустили городом  ;D ( на тахометрі вже 17 кілометрів ) трішки пошпортавшись схилами з яких є файні краєвиди ми дійшли до малих скель ( через 2 години вечір і останній автобус  8) ) сіли загріли мівіну ( слава Момофуку Андо ) в останнє глянули на захід сонця і змінили ракурс , а далі бігцем до автобуса ( таке саме бігцем ржучи як ті коні  ;D )
МУЗЕЙ

П.С. Решта буде потім ( зараз засну ) 
П.П.С. Чи кращий звіт з таким ліричним відступом ?
#11
Плани / Київ 2016
21.11.2015 21:59:10
Отже середина січня ( раніше не зможу  :-\ сесія ) група Експлорівців ( чим більше тим ліпше  ;)) десантується в Києві на 3-4 дні пиняється в хостелі ( виберемо так щоб влізтися і наїстися і вночі/ вранці повернутися з вилазки ( БЮДЖЕТ нижче) . Що ж ми робитимемо  ( адже це очевидно ) будемо лазити /повзати / дертися в гору фото/відео-збочуватись , ловити враження просто тинятися і взагалі будемо уважними хлопчиками ( та дівчатками якщо пощастить ) . Програма поки , що така ( хоч ідея в голові кілька тижнів , планування кепське тобто посилання по об"єктах буде згодом ще добре зробити прив"язку по карті ( не вмію нажаль ) ) :
1 Подільський міст https://www.youtube.com/watch?v=dAgGb5htY1I
2 Московський міст
3 підземелля Арсеналу
4 тунель цікавий http://explorer.lviv.ua/forum/index.php/topic,6462.msg40549.html#msg40549
5 Гаванський міст
6 Запорізький міст
7 Пішохідний міст
8 Південний міст
9 ДШ Аскольдова/Миколаївська
10 Метро
11 Львівська брама
12 Теличка
13 Штольня 1
14 Закинуте місто ( Сейчас над всем этим местом — парк ЗОЛОТЫЕ ВОРОТА в урочище Наталка. )
http://www.another.kiev.ua/zabroshennyj-gorod-pod-kievom/
15 Командний бункер Київського метро
УВАГА бюджет поки , що наступний 400-500 грн ( на 3-4 дні бейби оце студентський стиль )  залежить від добирання і житла ( поїзд плацкарт / хостели теж різні )
П.С. Прошу запитуйте , пропонуйте ( об"єкти , ідеї ) . ТАКОЖ окремо прошу Киян з форуму і не тільки допомогти в організації .
П.П.С. Треба пробувати ( з належною підготовкою )  тоді все вийде ...
#12
Плани / Нічний Львів
23.09.2015 21:34:27
Отже моя хвора  ;) натура планує вилізти на відносно невисокі "штуки" , прикрита пітьмою ночі ( 25 вересня ніч з  п"ятниці на суботу і тому шукаю спільників ).  Зокрема широченний балкон навпроти сізо біля центру ( Городоцька ) єдна цікава стінка ( чотири поверхи + вид на антену біля церкви св. Юра ) на Степана Бандери , риштування навпроти Арсеналу ( 4-3 поверхи Підвальна )  і ще одне місце з незвично розташованим риштуванням яке розкрию при зустрічі ( воно не сховане , але з нюансом )
П.С. Балончиків не маю ;D , поліція мало турбує , ризики усвідомлюю та все ж свербить сильно . Пропонуйте свої точки ( якщо цікаво ) і  аргументи ( за / проти )
П.П.С. Транспорт велик або пішки ...
#13
Назвав так тему бо певно буде в мене ( та й у інших певно теж такі матеріали є ) не один такий звіт , тобто свої теж кидайте ( бо мене такі шпарки цікавлять  ;)) . Отже якоїсь неділі після смаженої бульби з цибулькою  :P, мені засвербіло десь полазити і я згадав де ще не був тому схопив камеру , трекінгову палку ( вона є у відео ) і пшов колією шукати щестя ... Знайшов мертвого пса білої масті , два болти , одну бляшку із штампованкою УКРзалізниці  , пізню квіточку , циганський табір , болото для жмуриків батяр мена , трансформатори і ще щось там було ...

П.С. Музика випадкова ...
#15
Одже на мою суб"єктивну думку форуму бракує звітів про такі об"єкти ( вони є , але...) тому пропоную тимчасово на них зосередитись групі або навіть групам експлорівців ( так безпечніше в деяких випадках ) отже почати можна з башт на перетині вулиці Шевченка 317 і проспекту Автобудівельників і далі ...
П.С. Втулив сюди за порадою адміністрації...
#16
ЛЬВІВ 20 березня 2015 року часткове  :-\ сонячне затемнення приблизно 59% орієнтовно з 9:50 до 12:00 години
П.С. Пропоную зробити організовану відео зйомку ( шкода в мене пара , але мушу прорватись ).
#17
Плани / Лощина 2015
09.03.2015 20:26:56
Може хтось там і ще не був , чи хоче полазити ще раз ...  Словом на цю суботу/неділю планується вилазка у "Лощину " в компанії моїх знайомих ( я і дві панєнки) 
Якщо не цікаво не страшно . Прошу ділитися останньою інформацією щодо об"єкту ...
#18
Круто , тілько де то є і чи є там охорона .




Звіт тут
#19
Поки цікавить б/у рюкзак від 45 до 65 літрів + гермомішок ( потім уточню розміри ) з водостійких матеріалів ( кордура з пропиткою )
Рюкзак ліпше дойтер , неве , тотал командер інші . Бюджет  :-\ від 250 до 400 кнедликів ( гривень ) залежно від стану , за гермомішок окрема оплата ...
#20
Чи є люди що можуть допомогти підібрати / зробити драйвер з живленням 0.9-4.5 вольт  який би видавав від менше ніж 2 вольт 3.3в і 0.7а і від 2 та більше вольт на вході 3.3в і 1а на виході  з режимами (по яскравості до більшої) та габаритами не більше циліндра 18 на 15 мм
П.С. з паяльником дружу спрінт лайот маю , бракує знань теорії і програмування ( і пристроїв прошивки )