Show posts

This section allows you to view all posts made by this member. Note that you can only see posts made in areas you currently have access to.

Show posts

Messages - Wolff

#41
Файно що попередив + однозначно.
#43
Як пережив Скнилівську трагедію - про таке навіть не думаю (((
#44
Попередньо + .
#46
Чисто випадково напрапив( сховався та не признався). Вул. Шопена 5.
На фото самий верхній ( майже не видно перил - сорян не зауважив що погано вийшло).


#48
Цитата: Нелегал від 19.11.2018 23:33:29
Цього місяця мав нагоду сфоткати ше один такий мостик і натрапив на одну раритетну знимку з об"єктом шо тут вже описаний.
Власне це все підштовхнуло мене трохи оновити колекцію цих мостів.
Вулиця Костюшка, 14. Там у 2008 стався вибух, - і це знимка з архіву прес-служби рятувальників Львівщини. На першому плані - їхній шеф (кілька днів тому відійшов у інший світ). Як бачимо, поручні верхнього моста хвилею погнуло, але сам він витримав.


Це один з двориків десь між площею Ринок і проспектом Свободи. Мушу анонімізувати адресу. Але тут бачимо як різні сусіди мостів розпорядились ними: на другому поверсі міст є "полицею" для кондюків. На третьому - основою "тунелю" (цікаво чи ходить хтось ним?). На четвертому - не видно, але бачимо він там є.
2ий поверх

третій і четвертий

Маю ще декілька власних фото з тої трагедії -   можу скинути )))
#49
Можна взяти дитячу лодочку за основу . Усилити . В трюм баласт для стабільності. З верху каберу під прозорий ковпак.


#50
Фото 2015 р.  -  думаю більша частина цих деталей вже пропала ((((
#51
Цитата: Golem від 30.10.2018 23:00:29
Вав, дякую Нелегал! Справді дуже цінна інформація, бо в неті про той будинок дісно мало відомостей. Сподіваюся майбутні жителі прочитають  її і будуть обізнані що і до чого. Якшо чсено то я дуже вдячний автору цієї теми яка на перший погляд була доволі непрммітна, а з часом пеерросла в таку от дискусію.
Тепер як що не буде знайдено справжнього винуватця і постраждають невинні. То у новобудові на місці знесеного старого особняка у підвалах спочатку почне пропадати світло . Потім ржавіти труби на пропадати лампочки. І буде чути плач .. того.. хто бажає справедливого суду і спокою від надоїдливого вай фаю.
Щось застрашно написалось на то й Хеловін.
Дякую за увагу . Всім спати !
#52
13 жовтня. 2018 р  У Львові відкрили перший в Україні Будинок воїна.
На честь відкриття була представлена приватна мілітарна колекція доброволеця Володимир Правосудов на позивний "Штур". Історики кажуть, що серед приватних вона чи не найбільша в Україні.
Представлені зразки уніформи різних періодів боротьби за українську незалежність, представлені види озброєння також різних періодів - і Перша світова війна, і Друга світова війна, і ті види, які застосовуються сьогодні під час російсько-української війни.
Всі фотографії можна переглянути за посиланням.https://www.flickr.com/photos/142194937@N06/albums/72157701090959871
















#54
На Рейбері   є декільке не поганих дописів).
#55
Схованка - еколога - фотографа ?  ;D
#56
Кульпарківська 202 за новобудовою ТЦ.
+ Кульпарківська  -Трускавецька  ( бувша автостоянка.).
#57
Стаття    і фото нахально вкрадена ( поправте може не так ) і розповсюджена на варті та Lviv.com
#58
Цитата: Segfault від 05.09.2018 13:04:45
Цитата: bravemain від 05.09.2018 12:53:28
Цитата: Electri4king від 19.01.2018 21:51:14
Якщо хтось і знає, то цього точно не скаже для збереження її цілісності.

Це не зовсім правильно. Ніхто ж не просить розповісти як в неї всередину потрапити. Просто хотілось би розуміти про що читаєш та хоча б побачити цю будівлю ззовні.
Це дуже складне питання. Комусь для того, щоб зрозуміти, як потрапити в будівлю, буде достатньо знати, де вона знаходиться. Комусь взагалі буде достатньо прочитати звіт, щоб все зрозуміти. Іноді хочеться додати до звіту більше деталей про розташування певного об'єкта, але це майже гарантовано призведе до забаянювання локації, або навіть до гірших наслідків.
Згоден. Всі об'єкти  які були на форумі  з кординатами і як туди потрапити , за декілька місяців були  пограбовані і понищені. Форум читають не тільки дослідники але і любителі легкої наживи. Поревірено особисто і не раз.
#59
Мене ще 2 тижні не буде у місті(((. Хто може взяти книжку для мене потім заберу !!!