Show posts

This section allows you to view all posts made by this member. Note that you can only see posts made in areas you currently have access to.

Show posts

Messages - Genyk

#1
Цитата: explorer від 10.01.2007 21:35:19
відновлено з старої версії сайту:

roman@airra.net:: to Dima:
я дослідив чотири зали. Щоправда це було понад двадцять років тому. Перший при вході, має посередині ніби колонну. Далі правіше іде другий, доволі великий зал, у який можна зайти ледь зігнувшись. Багато років тому там було значно чистіше і цікавіше.
Вхід у третій зал це лаз довжиною метрів 10 у якому можна лише повзти.
Особам із зайвою повнотою цей екстрім краще не пробувати. При нашій експедиції застряв хлопака. Вереску і страху було багато.
Лаз замислуватий і доволі коварний бо має різкі вигини. Третій зал менший ніж попередній, проте цікавий тим що скрізь корені дерев вверху пробивається інколи сонячне світло.
Далі знову довжелезний лаз у четвертий зал. Уже лівіше і в напрямку у глиб землі (Третій зал дуже близько до поверхні. Старі люди кажуть що на схилі у кущах була нора, котра вела одразу до нього.)
Зал невеликий проте ніби органічно переходить у хід в глибину. 
Далі не досліджували - було страшно і мотузки не діставали.  Ліхтарі також особливого заряду уже не давали. А на жаль наступну експредицію такі не вдалося організувати.
Загалом легенди кажуть що хід мав продовження і у напрямку Чортових скель і десь до центру міста. 
З третього залу дійсно є вихід назовні, років 5 тому лазив ним, він дуже вузький і під сильним кутом, лізти доволі важко
#2
Цитата: SLOD від 23.04.2007 17:15:53
Gringo
Фільварок в Дублянах існує, там зараз сільрада і ше якась хрєнь

Gringo, не підкажеш, де саме знаходиться цей фільварок? А ще краще фото загальним планом  :)

Сідаєш справа від готелю Львів на маршрутку 180а, просиш шофера шоб зупинив в Дублянах біля памятника Бандері, виходиш, справа прямо за памятником палац Потоцьких, зараз там муз. школа і міліція, йдеш по алеї направо, впрешся в будинок, в якому жив Бандера, за ним подвіря і міська рада, доволі гарна архітектура.
Ше в Дублянах є ботанічний сад Потоцьких, знайомий розказував, шо під ним є мережа ходів, які виводять аж під Високий Замок, але думаю якшо там шось і було, то все вже завалено...
#3
там є залізнична колія, яка тягнеться вздовж Личаківської, по ній можна вийти на Чортові скелі