Show posts

This section allows you to view all posts made by this member. Note that you can only see posts made in areas you currently have access to.

Show posts

Messages - inkognito

#681
ЦитуватиНіяк не можу погодитись. Не хочу розводити холівару, але коли я п'ю чай, мені абсолютно не хочеться щоб він відгонив щойно пролитою банкою з йодом (саме такі асоціації особисто в мене викликає запах і смак навіть прокип'яченої води). Незнаю як там справи з водою в центрі, але на Стрийській щось не дуже.

    Я також не можу сказати, що задоволений водою - а властиво не задоволений, тому зазвичай в хаті вода з Раківця, у гіршому випадку бутльована. Дійсно, до органолептичних показників води із крану у Центрі особисто я зауважень не маю - окрім накипу на каструлі при кип'ятінні, але ж ця вода внутрішньо нами не споживається.
   
#682
ЦитуватиЯкість питної води у місті Львові є однією з найкращих в Україні.

Не бачу приводу для сміху - дійсно краща ніж скажімо в Донецьку, Луганську, Єнакієво, Кривому Розі тощо. Загалом, дійсно одна із кращих в  Україні. Але то лише в Україні і юш, ніхто ж не каже про те, що "найкраща" западенська вода не дотягує до найліберальніших норм того ж Євросоюзу.
#683
Вітаю солезіянта, радий же ти є, же є eXplorer та купа файних друзів. Так тримати і най нас буде більше!

З.І. При нагоді з тебе фляшка  :) :) :)
#684
ЦитуватиRE: Marshall Kross

Дякую, розсмішив  :) Welcome  на форум
#685
ЦитуватиНещодавно став щасливим власником дозиметру ДП-5В
Вітаю, то просто ППЦ! Де дістав? Такого не може бути практично, бо усі ДП-ххх ми вже давно вигрібли!!!  :)
Цитуватизі складського запасу, в доброму стані, пристрій повністю справний
Просто чудо, а як знаєш, що 100% справний?
ЦитуватиТепер треба його випробувати у польових умовах, треба тільки поміркувати де саме)
Як він "повністю справний" (див. вище), то якого чорта його тестити в польових умовах?  :D Змотайся на ЧАЕС, там точно потестиш...Хоча ХЗ, ДП-5В, його хфеноменальна чутливість просто вражає, тим більше, що він тру паше, із схрону, повірений мабуть  :) Вото добра порада: як тільки стрілка піде троха направо, замотуйся у простиню та тихо повзи у сторону кладовища (шоб паніку не сіяти в маси у котрих ДП-5В не є)
#687
Дякую, захрестив. Йно не забувай наступного разу Обговорення, більше хфото  ;)

А окрім того: категорично прошу перезалити фото на Пікасу. Не хтілось би терти наніц - але фото із ффКонтакті тут довго не пролежить, було вже багацько випадків. Прошу заюзати магічну функцію ПОШУК на форумі, все дуже гарно та детально описано. У разі чого - прошу в приват.
#688
Дякую, Обговоренні тут. Прошу не забивати забувати next time
#689
Цитата: YserL від 20.03.2012 13:54:14
+1 Є. Але й збирають базу, ПІБ, тел, емейл і т.д. :)

Та і прапор їмка в руки. Зовсім не обов'язково вказувати реальну пошту, ПІБ, телехфон. Рівно же як із своєї рідної ІР ходити :-)
#690
Мої вітання старий! Головне щоб малий був здоровий!
#691
Цитата: linuxoid від 13.03.2012 22:03:49
Пишу раніше, щоб могли всі запланувати свій час. Вилазка не для новачків, терикон, хоч легкодоступний, але небезпечний об'єкт і, судячи з запаху, що ширить зранку містом, якийсь з них горить.

Наразі плюсуюсь, але все кардинально може змінитись. Тому наразі прошу на мене місце вхотелі не резервувати.

З.І. Що згоріло, то не зігнило  ;)
#692
ЦитуватиАле ніхто нас там не чекає з нетерпінням. Хоча можна спробувати...

Палка у одному кінці. Мені сі видає, що спиртзаводи є такою собі автономно виділеною одиницею де панує свій бог, цар та король (навмисне із малої букви), а во ті сутності явно не зацікавлені у широкомаштабному висвітленні процесу виробництва та збуту. Із другого боку = ну хіба адмінштрафом ризикуємо.
#693
Цитувати- Спиртзавод ;D

Йно це чого варте! Сам технологічний процес є не меньш цікавим, ніж вихідний продукт.  ;)
#694
Цитата: Estel_Shmidt від 13.03.2012 20:46:01
сорі якщо щось не так) просто я не бачив тем щодо якихось вилазок на наступні вихідні...а сам погодився б на будь яку...і запропонувати кудась поїздку неможу...немає часу і досвіду щоб організовувати..

Просто так навіть черв'яки не *буться. ІМХО, важлива спроба зробити щось, ніж просто сидіти та мовчати. Будь-який змістовний рух є тру (окрім Броунівського), отож тримаємо за тебе пальці та чекаємо дописів!
#695
Цитата: Golem від 13.03.2012 16:24:19
Та лаадно, чого бути таким суворим. Людина має бажання пройтися і шукає компанію, а заодно і ідеї куда.  То ж якшо хтось плануватиме кудась прошвирнутися а самому буде влом - а ось і компанія. :)

Цілком згоден, тому й досі не потер. Однозначно витру, якщо не буде розвитку теми або адекватних дописів до 19  березня. Окрім того, просив би топікстартера дописувати точніше та лаконічніше, зокрема звернути увагу на допис Drusja
#696
Як вже на то пшло, всуну свої "5 копійок". Отож, все було супер і гарно, почнемо із хфото зачодного крану (у хфото тут):

Кран гарний, якісний та красивий. Газ ним ніц си не перекриває, же вітчизняний чи москальський. Просто гарний кран і нема на то ради. І юш



Газ реально моцно пирдолит із-під землі, у цьому кувалку труби  відбувається зміна тиску - відповідно t0 гет падає, а волога із повітрі конденсується на зимному кавалку та стає гарним льодом. Коротше кажучи, то все зроблено спеціально, щоб хлопаки на установці мали "свіжий" лід практично у будь-яку пору року для приготуваня Мохіто. За браком якісного рому на теренах Неньки, Стрийський Мухіто виготовляє-си із оковитої та кропу, деколи із додаванням петрушки та буракового цукру. А далі до суміші (задній плян) додається няшка метанол (горизонтальний сцірий бак на плані задньому).



У цих гарних "посуди-нах" відбувається сепарація суміші на метан та всяку іншу шнягу (в першу чергу на H20). Метан виходит зверху, Н2О витікає низом і йде на приготування Мохіто стікає у підземні баки, із котрих ону суміш забирають машинами для використання у якості бурової рідини чи просто тупо зливають у р. Стрий (звісно, вище міста  :) ) Ємність сховищ 25 м3, їх 2.



Далі газ нагрівається у пічці котру можна побачити на задньому пляні (зеленого кольору). Топиться пічка оним газом, тільки вже осушеним, використовує для поглинання пари в процесі роботи етиленгліколь. Конденсат (як я здогадуюсь) йде на  приготування Мохіто :) Нагрівання здійснюється для остаточного відбору водяної пари із газу.



Пічка якісно практично гаффтоматична:



Далі мені здається дезодорація одорація. Видите той горизонтальний бальоник зверху о жовтому кольорі? Тамка міститься надцять декалітрів одоранту (тої шняги, що газом пахне). За поточних параметрів роботи установки використовувалось 2,5-3 каплі одоранта на годину (!!!). Уявіть собі 5-10 мл цього трунку у себе на роботі (у школі, бурсі) розпорсканими у місцях найбільшого скупчення асоціальних елементів  ;)



Усі заміри, тощо:



Окрім того всього, із цікавого є:

1) Котельня 2 х 100 кВт









2) Всяка цікава промислова електроніка (дрочу потроха):











3) Метанол. То наше все: як каже ВіКі на пересічного москаля  НЕпатріота достатньо 25-30 мг для 100% позитивного ефекту. Тут метанолу багацько, так якщо у разі чого Панство знає де йти  :).



4) Присутній контингент БоБрів, що часто займаються партизантською діяльністю - ото дерево зогризене впало на ЛЕП, із котрої споживала потужність власне установка. Не турбуйтесь, жодного літру неспаленого метану в атмосферу не попало. У разі аварії по живленню в хлопаків є моцний дизель та нехилий запас палива, що розміщується в окремому контейнері:



5) Не можу не оминути цього, як вже сі вертали. Однозначно, бранєпоєзд зупинить у разі потреби:




Насамперед, категорично дякую GooM'у (+2 від модератора), колєгам - BottleHunter'у та Romchick'у (+1). Нагадую, шо ОБГОВОРЕННЯ тут, а мій альбом па Пікасі тутко. Дякую колєги за гарні вихідні! Вважаю, що сезон розпочався!


#697
Красиво, заплюсив (навіть Lesyk'a  :) ) А дивна квіточка в народі си зве кам'яною трояндою або ж мудро так - Молодило. Майже очевидно, що з такими цвяхточками чуваки ходят молодити чувіх, відси назва  :)
#698
Гумор / Re: Смішне Відео
07.03.2012 08:42:09
Гомосексуальним робочим колективам присв'ячується  :) Пильнуємо із 28 секунди, більш якісну mp3-версію можна здибати тут

#699
ЦитуватиТо там, де катакомби? Де люди пропадають? ;D

Здається ні, вони гей-би десь на схід. Ще си згадав про ПВС-600, правда там ми вже були.  Коло ПВС-600 є ще місця де ми фактично не були, спеціально їхати туди не варто, ймовірно там нічого не залишилось. Мав на увазі ось ці місця - раз & два. Це місця відки сірку витоплювали гарячою парою із-під землі, аналохічно як було під Немировом.
#700
1) Подорожненський рудник "Сірка"
2) Новий Розділ треба закінчити, тамка ше добрий кавалок не закінчений. Маю на увазі во той кавалок(від маркера на захід, а також на південь за заводом із виробництва H2SO4)