Show posts

This section allows you to view all posts made by this member. Note that you can only see posts made in areas you currently have access to.

Show posts

Messages - inkognito

#1321
Цитата: onyx від 02.10.2010 18:37:15
Доречі я зустрічав дуже схожий об'єкт в ПРТБ біля села Середній Майдан, подумав що то якийсь вузол зв'язку а виявляється це сховище ЯБП :o

Координати можна в студію? Вельми би просив. Дякую!
#1322
 Дякую капітане!  :)
#1323
дійсно ціквао, шось мені здається що приміські села до міста не належать, і відповідно, не підпадають під цю заборону. Ото буде заробіток для місцевих  :) Нічні алкоголь-тури в Зимну Воду, *****, all inclusive  :) А Метро таки знаходиться географічно на території Львову, Ашан також (знак Львів перерізає Praktiker рімно пополам). Цікаво, чи заборона стосюється географічного положення чи місця, де контора юридично зареєстрована (Ашан, наприклад, в Пустомитах)
#1324
Цитата: Khimik від 01.10.2010 22:14:23
Чим більше я сиджу над ГП, тим більше розумію, шо то все-таки ПЛАН.
Наприклад, всі довший час материлися, якого зеленого Мєчнікова була закрита 2 роки, а зробили іно половину.
Всьо просто - її зробили точнісінько до місця її відгалуження з майбутньої магістралі - Личаківська-Франка...


Щось я собі це смутно уявляю, Личаківська-Франка...Яким макаром? Через медінститут і цвинтар? Чи через Погулянку? Як то має виглядати - бо я йолоп на карті таких деталей не вижу.  :o
#1325
Цитата: Fenriz від 01.10.2010 15:24:27
блін.. а я там колись давно гриби збирав і березовий сік тиряв :(

Смачного! Маю надію не цього року?  :)
#1326
  Як писали в позаминулому дезІнформаторі, новий Генплян повне гувно власне через те, що базується на даних 2005 року, пишуть же купа земель, що передбачена New-Генпланом давно вже у приватній власності, ціни зросли, рімно же як курс дуляра. Відповідно знову матимемо конфлікти та недофінансування, погоджувальна комісія та громадські обговорення не досягли згоди. Одним словом, ГенПлан сильно "натянутий", а переглядати го можна йно єден раз чи то на три, чи штрири роки. Чекаємо на світле майбутнє на next 15 літ.

   ІМХО Задовий сильно приклавсі до його прийняття, не в останню чергу через вибори, що на шнобелі. Сам Писарчуковому дезІнформатору не вірю (особливо після сп";%::?них моїх фото), але деколи там раціональне зерно проскакує. Закінчаться вибори - не стане дезІнформатора, як у свій час пропала ЗадоПопоміч ЗаДового.

   З.І. Як вже то все остогидло...
#1327
 Ось як і обіцяв, декілька фото з Депо №1. Оригіналів не здибав, фото не найращої якості, проте чудово ілюструють те, що є всередині. Зверніть увагу на старі каталоги Siemens, їм більше 100 років - а на воко як новенькі.
#1328
   Повний текст тутко, раджу прочитати, є троха карт та гарна оповідь про розшуки цього безперечно страшного місця. Ще єдна копія тут
#1329
    Не хтів би вас засмучувати, але якщо нам дадуть офіційний дозвіл - то це 99% буде будній день, оскільки начальству ніяким чином не захочеться на бухидні виганяти на роботу апріорі немотивованих працівників(рівень оплати праці та графік її погашення), про те, що там самим погуляти, гадаю, навіть мови йти не може. Так було і з "неТуристичним" Львовом, будній день, 11-00 сранку. Тому прошу врахувати у ваших плянах мою скромну сентенцію. Хоча все дійсно може статись не так.

   З.І.№1 Паспортних даних не просили, хоча й могли. Об'єкти не носять стратегічного призначення, зрештою й про тактичне маю сумніви  :)
    З.І №2 Зрештою, був такий старий звіт з Депо №1. Але то для неуважних, хто ше не видів чи не читав. Правда, то не ті знимки, котрі десь вище обіцяв на сьогодні (в процесі пошуку, але будут точно).
#1330
насипте і злому модератору, заліплю весь автотранспорт на роботі   :)
#1331
  ну  ми там були, маю наувазі Депо №1 на Цукермана у рамках хфотосесії для проекту "неТуристичний Львів". Без дозволу керівництва дійсно ніц смачного не дадуть пофотографувати. Оскільки "неТуристичний Львів" вже відбувся, то гадаю нічого страшного не буде якщо я викладу декілька фото відтам - думаю увечері залию на Пікасу, а тут дам посилання.
  На Сахарова сидить керівництво, із ним власне можна домовитись про відвідини будь-чого, що має відношення до трамвайно-тролейбусного парку (до-речі, а ще є тролейбусне депо по вул. Тролейбусній - його також варто відвідати), себто я кажу про те, що легше домовитись про відвідини на "вищому рівні", даби не домовлятись про відвідини із кожним окремим директором депо.
#1332
Цитата: tgrey від 29.09.2010 10:14:35
і на кого більше подібна мала?

:) На людину  :) І на справжнього дослідника в майбутньому!
#1333
(дякую! дякую! дякую!)^N, де N --> простує в +нескінченність. Дякую друзі!
#1334
йой, дуже дякую кулєги за добрі та щирі слова!
#1335
  Си попрошу із хтивими питанніми щодо написання сайту абращатисі до Дописувача YserL, челом бити та пустіть скромную слезу.
#1336
 най ми простит Roy за криві фото (не було парасольок, спалаху, радіосинхронізатора тощо) = але вийшло душевно мені сі здає. Восінній Овощ-Креатифф  :) Друге фото - злий Модератор, YserL та Овощі (є також представники хфуктів)
#1337
 А десь бо зібратись при нагоді та хатку пофіксити? Зле буде якщо їй кепсько стане! Як така ідея?
#1338
Цитата: Цезар від 27.09.2010 20:49:42
ммм, важка техніка не всюди пролізе де я з сапрекою прокопаюсь))

цікаво чому там не копають?

1) багато мудрих було до тебе, у них теж саперки були...Ніхто про них не чув;
2) місцеві, котрі страшно проти розкопок, бо вважають же дух Гітлера вийде їм у кирниці, Євка Браун (чи йно її іпостась буде
зваблювати локальних мужланів на болота :) Сміх-сміхом, але направду про дане явище десь дуже розгорнуто читав;
3) не копають ІМХО = бо зверху нема ніц копати окрім арматури...кепсько звісно
4) зауважте, скільки років пройшло, а всередині нікого не було. Питання - чому? Направду, зважаючи на те, що потенційно
може бути внизу дане місце могло б бути перекопане вздовж та упоперек десь у часі винайдення першого транзистора
(себто його комерційного варіанту, промислового виробництва)
#1339
полігон великий та широкий, місць багато.
#1340
Мої щирі вітання, мабуть навіть смачно вийде.  Аде для плову йно моцний чавунний казан потрібен, попередньо для цього приготований.