Show posts

This section allows you to view all posts made by this member. Note that you can only see posts made in areas you currently have access to.

Show posts

Messages - inkognito

#2321
31 жовтня, субота  :)
#2322
Цитуватирадіолокаційну станцію що біля щерців стоїть

Малось наувазі Щирець чи як?
#2323
 Вав, ото ти накопав. Цілий арсенал! +
#2324
 Термітом не вийде, краще вже пиляйте їй богу - і цілими залишитесь принаймі  :) А з Кортумової гори пару свіжих фотографій хтось запостить?
#2325
та не таке страшне воно, як Терра показує  :) Закриваєш захисний щиток на джерелі - і маєш у резуьтаті на тому ж сантиметрі відстані чистий фон і більш нічого. Навіть тонкий щойнозірваний листок ослабив потік частинок (на око, бо точно не міряли) більш ніж у два рази.
#2326
   Дюже гарно, слід сказати, що плівка була знайдена в одному із адміністративних будинків на New Роздільській "Cірці". Так, що не тільки протигазами,краєвидами та приємними враженнями вона. +
#2327
 Міні-звіт + декілька фото із танкоремонтного заводу є тутко.
#2328
 йой, давно там був. Мабуть у році так 2001 чи 2002 востаннє. Обов'язково йди туди, пофоткай усе гарно.
#2329
 Є ще єдне місце у Львові де добре світит. Конкретно - в спільного знайомого (не палимся) на шафі, а ще конкретніше - первірочне джерело від ДП-5  :) Пробували в суботу дозиметр YserL'a тому джерелі на відстані орієнтовно 1 см. Якшо помилився в одиницях вимірювання, то поправте пліз - YserL виставляв режими, я тілько фотографував.
 
1) перше фото - потужність еквівалентної дози гамма та ренгенівського випромінювання, мкЗв/год;
2) друге - щільність потоку бета-частинок, (см2* хв)-1
 
#2330
   Ти про ту військову частину, котра власне знаходиться на території міста, ще до джелізнодорожного переїзду у напрямку Батятич? Коли останній раз коло неї був то все було на місці - солдат багато було, військові склади тощо. Шо там зараз твориться я не знаю нажаль. То була частина ракетних військ.
#2331
нагуглено шойно:

На секретному військовому об'єкті "Чорнобиль-2" розташовувалася загоризонтна станція радіолокації (ЗГРЛС). Висота великої антени -150 м, малої - 90, їх загальна довжина 900 м. Всебачуще око цього комплексу стеження, що входить в систему раннього попередження про ракетний напад, обслуговувало декілька сотень офіцерів. Для військових та їх сімей було створено невелике містечко, з однією вулицею - імені Курчатова. Генеральним проектувальником ЗГРЛС в "Чорнобилі-2" був НДІ дальнього радіозв'язку (НІЇДАР). ЗГЛРС в "Чорнобилі-2" прийняли в дослідну експлуатацію в 1982 р., згідно Ухвали Уряду (від 31 травня 1982 р.). Окрім ЗГРЛС в "Чорнобилі-2" в СРСР були ще дві подібні системи (у Миколаєві і Комсомольскому-на-Амурі). Після аварії на Чорнобильській АЕС в 1986 р. ЗГРЛС була знята з бойового чергування, а устаткування - законсервовано.
#2332
Цитата: gor_qkop від 27.09.2009 00:53:52
І ти готовий покласти особисту трагедію на вівтар цивілізаційного розвитку?

Я готовий за відсутності будь-яких особистих трагедій. А у тому, що вони будуть
відсутні я певен на 99,9(9)% якщо берегтись та контролювати ситуацію.

  DeadMeat ти властиво забув дописати про свої фото те, що вони були зроблені
у Зоні 2003 року. До якої ти із колєгами потрапив не матрацним шляхом на автобусі,
а на рідних ногах пройшовши зону повз можливі перепони. Респект & уважуха! Ну і
+ звісно!
#2333
   Душевненько було одним словом, як ніколи! Дійсно 1-у та 2-у Зомбі-Паті ми перекрили як по кількості, так і по якості! Місця насправді невистачало! Феєєрично було - AxiZep на новому ровері в Лощині (прип'яв го коло ліфтової шахти), кулєги у свіжих протигазах прямо із New Роздолу. Згодом до нас приэдналась Хуліганка із 3-ма друзями. Потому ше 4-и хлопаки зайшли котрі нас налякались та ховались над баком (світло не гасили), потому як зрозуміли ми не поліцаї зайшли до нас привітатись, але нажаль не затримались. Як виявилось теж читають Експлорер! Так тримати!
   Гарненько прибрали за собов, згребли сміття у кульки та пішли собі. Думаю собі Лощина - не єдине місце на Зомбі-паті, наступного разу можна буде вибрати якийсь гарний індастріал в околиці.
#2334
   зроби си акаунт на Пікасі, туди і викладай свої фото.
#2335
  х-м, дуже цікаво. Допишу завтра увечері, якшо не завалять зраня NaCl в дупі на танк-заводі чи не пропаду за Зомбі-Паті у Лощині.
#2336
   попадемо туди, от побачите! добре шо сторож був! там за усе можна домовитись, причому за помірну та цілком справедливу плату.
#2337
   во-во, курде дуже цікавлять ділянки де стіни нема, там найцікавіше! Дякую!
#2338
   неа, не отримаєш якшо просто так зайдеш. Хіба тебе знайдуть патрулі...Якусь хірню державі доведеться заплатити у разі як тебе піймають, але то хірня здається - так шо бюджет не постраждає  :)
#2339
  Якшо непертнувши границі закладу (а вони є? = я там не був, тому питаю) я почую хоч гороховий пук у свою сторону - Міноборони матиме ше на одну судову справу більше. Їм усе одно, а мені десь навіть приємно. Окрім того, Експлорера там ше небуло - а отож завтра буде. А ше є зум у фотиках, так що думаю декілька гарних фото зробимо так чи інакше. Тра закрити "білу пляму" у рідному місті!
#2340
 не переживай, свинцеві трулі і Кшися не матиме за шо переживати! жартую, все ОК. Метал не втягуює радіацію, він може стати частково радіоактивним унаслідок наведеної радіації, читай опромінення нейтронами. У даному випадку нема чого боятись