Show posts

This section allows you to view all posts made by this member. Note that you can only see posts made in areas you currently have access to.

Show posts

Messages - Roy

#3001
ЦитуватиВ цїєї "Татри" від Татри тільки 8-ми циліндровий мотор з коробкою, та фрагменти приборної панелі. Решта -Волга ГАЗ-21. Ще документи від Татри. А ще талановитий механік господар в неї був (він це все і зварив до купи), але наскільки чув він помер років 5-6 тому
Так, багато хто вважає, що це заводська розробка, а також, що ця машина була розроблена спеціально для спецслужб. Все ж таки для цих цілей в союзі була спроектована
ГАЗ-23. А Татроволга, дуже цінне авто в інженерному плані.
#3002
   Актуальна тема, зачот!
Дуже шкода Татри, що стояла на Калічій горі, прозвана Татро-Волгою. Мотор в неї в багажнику, V - подібний, шести або восьми циліндровий. Поки стояла на вулиці, добили її вщент, розтарабанили салон. Ще й корозія на крилах виднілася. А машинка таки унікальна, правда  невідомо чи б в такому стані піддалась реставрації.
  ЗИС,  частенько стояв на Драгоманова. Десь півтора року тому бачив його на ходу. Памятаю, колись на ньому їздив батько моєї однокласниці.
#3003
ЦитуватиВ районі Верхнього Синєвидного свого часу планувалося споруджння АЕС, зважаючи на площу (між В.Синєвидним і Корчином) блоків 2-3.
Колись читав, що в планах перегляду будівництва АЕС на західній території СРСР, була ділянка біля Самбора.
Хоча згодом зупинились на двох місцях: Рожнятові та Нетішині.
#3004
В неіснуючому музеї ПрикВО ми так і не могли зустрітись зі сторожем та власне, з другим страшним псом, який в кінцевому результаті декого заблокував всередині будівлі)). Перший (малий) пес з рук Inkognito отримав порцію котячої консерви, тому забув за свій обовязок охороняти. Площа будинку доволі значна, безліч коридорів та розгалужень, присутня також ліфтова шахта. Для будівлі, дощ , вітер та мороз ще не зробили великої руйнівної справи поки що. Мабуть тому і охороняється, ще від однієї руйнівної сили, а саме, від рук людських.

Тунель на Франка 50 цікавий та унікальний по своєму тим, що рідкісний саме у Львові. Адже у нашому місті безліч будинків, де наприклад рівень поверхні грунту може бути на рівні 1, а той 2 поверху, як є в даному випадку. Не було б його - сирість, намокання, плісінь у помешканні гарантовані.
Швидше за все будинок побудований за часів Австро-Угорщини, маркується як пів-люкс, побудований на совість, для заможних людей.

Пару фото від мене:
#3005
Попробуй чекнути на "Іскрі", шо на Зубрівській. Там де лахи, секонд хенд спродують. Колись там бачив аксесуари до лиж
#3006
ТУ3 дійсно унікальний! Шкода тільки, що гілка надто коротка...
Памятаю, як колись у 1999 році, катався в ньому. Після відправлення зі станції "Паркова" всі вагони зійшли з рейок, швидкість була десь 10 км/год, склад потягу доволі нахилився в сторону...Почалася паніка, вагони закриті, діти які там працювали розгубилися. Була ймовірність того, що потяг перекинеться. Через деякий час, допомогли старші всім мобілізуватися, та визволити дітей з вагонів.
#3007
Головне бути в старому одязі, не вимазатись не вийде :)
#3008
Мені підходить
#3009
Є бажання в неділю 24 січня дослідити цей тунель в цьому будинку. Описаний він тут. Наразі мають бажання йти Inkognito, Stinger та я.
Лізти краще туди десь срання.
#3010
Хто пам'ятає - були ще такі "компютери"  ;D  "Фелікс"
#3011
Люблю слухати, особливо коли працюю, це радіо. Електронна музика в асортименті.

P.S. I'd like Progressive and Trance

Діліться своїми уподобаннями !
#3012
Купив би рядянський "ЕОМ" комп, би значно дорожче, звісно дивлячись на саму структуру компа.
Колись  був здивовоний, хто насправді був розробником тетріса  
#3013
Та, фотки від Venicka доволі драматичні. :)
#3014
Цитата: STALKER від 20.01.2010 20:38:59
дякую за інфу :) я так і думав що це ЛОРТА-чи то мені хтось сказав чи то я знав  але тепер знаю точно що це ЛОРТА :).Але де ще можна таке нарити в робочому стані і щоб були касети інструкції і напишу по-російськи устройство сопряжения(не знаю як по-українськи буде?)
Можеш глянути в магазині "Комора", який знаходиться на вул.Староєврейській. Там частенько такі подібні раритети бувають
#3015
В який час хочете туди лізти?
#3017
Гарно погуляли, файне свято, моцна пянка...
Порвана куртка, знищений фотоапарат тому яскраве підтвердження! ;D Але ті збитки не затмярять тих позитивних емоцій що були на святі!
#3020
Та, приємні враження від побаченого в депо. Особливо закарбувалася в памяті  чистота ремонтних цехів, приміщень, інструменти, які педантично розкладені по місцях, все підписано та акуратно, без бруду. Гарно в тому місці видніється відголос радянського минулого, яке позначається на плакатах, афішах мальованих пензлем, різним попередженням по охороні праці, доволі примітивним за змістом. Все це так приємно, ностальгічно сприймається; характерні залізничні елементи, запах солярки, мовчазні локомотиви.
Думаю буде ще така можливість туди попасти, завдяки Venick'у.
Дякую Venick'у за таку цікаву спонтанну екскурсію!

Ось ще трохи моїх фоток з вилазки: