Show posts

This section allows you to view all posts made by this member. Note that you can only see posts made in areas you currently have access to.

Show posts

Messages - Bottlehunter_

#202
Бачу, бажаючих небагато. Хто ще надумається - завтра 12:30 буду чекати біля головного входу на Підзамче
#203
Спробуйте залізти в підвал замку, там зі сторони парку колись лаз був
#204
Прогноз погоди знов обіцяє теплу осінь. Планую на найближчу неділю пройтися по залізничній гілці, що на фото нижче - від Підзамче до Львівського дослідного нафтомаслозаводу. Цифра 1 - власне сам завод. Виглядає, що він знаходиться в такому самому стані, що й керамічний, але керівництву ще й шиють кримінал за розлиті чи то розпродані гудрони. Тут свіжа стаття по темі.
Цифра 2 - здається, колишній ковбасний завод, але я в цьому не впевнений, і не знаю, що там зараз є. На карті гарно виглядає.
Хто що знає про ці об'єкти - поділіться інформацією. Ну і приєднуйтеся, звичайно! Орієнтовно на обід в неділю (зранку точно не зможу).
#205
Недільна вилазка  на керамічний завод, що на вул. Сяйво, 12. Виробництво з недавнього часу зупинилося, відповідно в цехах і на території можна побачити ще багато цікавого, що наш нарід не встиг порізати і здати на металолом.
Були Roy, Venick, :-), AHD, Sanecka і я. Зранечка зібралися, під дрібним дощем перелізли через низький цегляний паркан, побродили по території, залізли в цех, де колись робили плитку.













Піч в цеху облицювальної плитки. Кожна трубка - окремий газовий пальник. Всередині печі йшов конвеєр, по якому їхала сира плитка і випікалася. Можна тільки уявити, скільки така пічка споживала газу за зміну.









Осіння Левандівка (ножик і гвинтівка ;))





Фрагмент транспортного коридору. В одній клітинці проглядається людський силует у формі Смайла.



Капітан працює, поки всі відпочивають. Тепер ми знаємо, що вода тече.



Потім ми потрапили до 5-го парку, там зустріли Батлхантерів і трофейний кітель студента МВС, котрий вони тріумфально відбили у нерівній сутичці. Кітель нам дозволили приміряти, але тільки комусь одному. Таким щасливчиком виявився Sanecka







"І отаково, отим самим кулаком ї**шу йому вписок, він падає, ми з подругов зняли кітєль і втекли" :)



Колеса від поїздів на території. Я завжди думав, що то для краси, типу музею під відкритим небом. Виявилося, що для навчання молодих спеціалістів, щоб показати їм що до чого і куди коні запрягати.







На літєйку того дня так і не потрапили. Та й по 5 парку якісно не полазили. Буде тема для наступних походів.

Обговорення тут

Тут альбом на пікасі


#207
Більшість за те, щоб відірватися від подушки раніше. Отже, на 8 зранку завтра на вищевказаному місці.
#208
На 8 - було би люкс. Я так люблю. Але хай висловиться решта учасників вилазки.
#209
ЦитуватиЯ б туди ще раніше пішов, але ви вже точно вирішуйте з часом
Час я орієнтовно запропонував, на обговорення. Можна і раніше, щоб швидше напитися щоб більше встигнути обійти... На 10 тоді?
#210
Ну що ж, якщо вже знаєм, куди йти, давайте на 11 год в неділю збираємся на зупинці на перехресті вул. Сяйво і Широкої, недалеко від церкви? Туди їдуть всі маршрутки, котрі їдуть на Левандівку - 15, 40, 41, 52, 53, 56, 72, 75, тролейбуси 6 і 12.
#211
To Yuriy: гарні фото, +. Можеш на карті показати, де то є?

Цитуватиперти до них пішки- дурість. Мона прокататися лісопедами
ІМХО роверами недобре їхати - незручно буде по керамічному полазити і по 5 парку. А от гарно погуляти за доброї погоди - саме то!
І ще: хто що чув про керамічний завод? Виглядає, що там працює тільки пару цехів, решту стоїть закинуте...
#212
Прогноз погоди на неділю каже, що буде золота осінь. Пропоную пройтися від Керамічного  заводу на Левандівці через ліс до 5 парку. А якщо буде натхнення, то звідти попри рейки, що йдуть на Рясне, спробувати пошукати літєйку. Не знаю, що то за  звір, і що там роблять, напевно якийсь ливарний цех. Знайомий приблизно показав на карті, але я не впевнений. Якщо хтось знає, поділіться інформацією. Нижче карта і вигляд зблизька того, що я приймаю за ту таємничу "літєйку"

Хто в неділю буде мати час - приєднуйтеся, бо гуртом не тільки батька легше бити, а й веселіше. Орієнтовно думаю на 10-11 год зранку, щоб мороз від сонця встиг втекти.
#213
До речі, шукав нещодавно в інтернетах фото УПА з великим розрішенням. Склалося враження, що на один пост з нормальною інформацією про ОУН-УПА припадає три шовіністичні москальські про "замордованих дітей", "спалені села", німецькі катівні, де працювали, звичайно ж, тільки вояки УПА. А чого варті коментарі під такими "статтями"! Аж на душі гидко...
А Покрова завжди була Святом. І на 1 січня святкуємо не новий год а День народження Бандери. Слава Україні!
#214
До вашої уваги - моя колекція пластинок, найцікавіші, на мій погляд, екземпляри. До речі, якщо хто має дома непотрібний вініл і не проти його заміняти за пиво - буду дуже радий. А ще віднедавна мені потрібен ще й програвач, бо той, що в мене був - раритетний "Шарп" 1980-го року - я, як справжній Фляшкохантер, напився і ненароком розтоптав :-[ Ремонту не підлягає.









#215
Цитуватиа нафіга ламати 202 аппарат?

Я маю ВЕФ 202, 206 і Океан. ФМ-діапазон (УКВ) має тільки Океан і то до 100,0 ФМ, тобто більшість радіостанцій не ловить. Але на мій улюблений Радіо Рокс стає ;)
Якщо ВЕФ переробити так, як я хочу, його можна буде за собою таскати, а якщо ще й трансформатор йому впаяти, щоб можна було в розетку включити, то буде Супе-Мего-Дівайс!
То що, хтось може таке зробити?
#216
Пропоную в цій темі розміщувати статті за тематикою форуму, котрих багацько трапляється в українських і не тільки виданнях.
Нижче посилання на статті з архіву журналу "Тиждень"

Заповідник «Кам’яні могили» на Донбасі.

Святогірря – донецька Швейцарія

Про ракетний комплекс «Сатана»

Дніпрогес і навколо

Про Старий Угринів, батьківщину Бандери

Місто Славутич  Київська область

Соляний промисел у Дрогобичі

Балаклава

Микитівський ртутний кар’єр

#217
Маю вдома працююче радейко ВЕФ, приблизно таке, як внизу на фото. Треба припаяти до нього стандартний аудіовхід, тобто щоб я міг вставити батарейки, підключити МР3-плеєр і кайфувати. При цьому все лишнє можна було б викинути для зменшення ваги. Сам в таких речах не дуже шарю, тому  шукаю людину, яка зробила би таку добру справу за могорич або помірну плату.
#218
Альбом Вконтакті мого знайомого, знимки з шахти в Стебнику, де він був на практиці
#219
В мене ніч з суботи на неділю теж переважно вільна. Прийду, якщо ніц ся не стане
#220
Стаття з "Тижня" №140(153):

Поблизу міста Калуш ліквідують найбільший у Європі полігон небезпечних відходів. Тридцять років гексахлорбензол у металевих бочках зберігався у землі. З часом корозія роз'їла бочки і високотоксична речовина почала потрапляти у ґрунтові води. Витік отрути загрожував не лише місцевій екології, а й узагалі всьому регіону. Нині гексахлорбензол викопують і доправляють до Одеського порту. Звідти канцероген, що після потрапляння до людського організму спричиняє ракові захворювання, попрямує до Великої Британії. Там його утилізуватимуть на спеціальному підприємстві компанії Tradebe. До кінця 2010 року планується вивезти 8,5 тиc. т гексахлорбензолу. Всього ж під Калушем «поховано» 11,4 тис. т небезпечної речовини. На реалізацію проекту виділено 298 млн грн із резервного фонду держбюджету.