Show posts

This section allows you to view all posts made by this member. Note that you can only see posts made in areas you currently have access to.

Show posts

Messages - inkognito

#1181
 годен взяти обігрівач за 250 завтра або позавтра увечері. Якщо підходит і ше актуальео - пиши у приват. Дякую!
#1182
-, і мну шкода, хорий, а до того ж на роботі...
#1183
 Вобігрівач з ногою чи без?
#1184
 :) бо то не плівка, а йно Nokia N79 - на кольорових фото було забагато шуму (освітлення ніякого, дощ & cніг за бортом), в ЧБ виглядає значно приємніше. Зрештою, маю надію фото зробимо якісніше, а потому і перезалиємо тутко.
#1185
Оновив основну тему, доляв два хфото. На першому видимо ізкосо****ні залишки заправки (там було дві чи три колонки), а на другій - непонятного призначення чани із нежравійки. Хз шо то є, маю надію, що більш детально у Пана із охорони взнаємо - у нас із Зелею було йно 10 хв., щоб поверхнево оглянути місце. Валив конкретний дощ із снігом, взуття після болота промокло, а із хати тривожно дзвонили.
#1186
Цитата: STALKER від 27.12.2010 18:37:08
Що тут скажеш) Думаю саме цінне тут то це-фотіки і програвач-той що працює)) і можливо годинник електронний)

Не згоден, тутко усе цінне (як на мене). Красота & +
#1187
  Бажєючі читають тут, потому думають чи їхати. Від себе додам, що із Паном жн пильнує місце маємо домовленість на 02.01.2010 проведення екскурсії, обіцяв гарно все показати та коментувати, бо сам виріс в сусідній хаті. Йно певно треба буде фляшку взєти. Пропоную десь на 10-00 здибатись, місце до обговорення. При потребі перенесемо на іншу дату якщо вся Шановна Кумпанія від Нового Року не відійде.
#1188
 Основна тема тутко, міркування висловлюємо нижче:
#1189
    У минулу суботу рушили зо Зелею у Брюховичі на джерело води доброї набрати собі (як хто не знає де воно, згодом напишу). Набравши води, як справжні дослідники вирішили назад не повертатись старим шляхом, а освоїти новий. Отож по GPSу попрямували до Волі-Гомулецької, попри возеро мали надію виїхати на Жовківську трасу та повернувши ліворуч, дістатися границь міста. І добре шо так зробили, бо дорогою надибали на село котре сі зве ГРЯДА, Жовківського району Львівської області. Ще про нього можна почитати тутко.
  Банально проїжеючи коло бетон-паркану, пильні очі дослідників не могли не помітити польського кляштору, же виднівся за оних бетонних мурів. Охоронець виявився чоловіком добрим на вдачу, швиденько за цигарку провів нам короткий огляд місця. Отож, майже розвалена церква, за нею навіть є щось схоже на палац (у доволі кепському стані, але люди там жиют). Пан охоронець розказував про підземний хід, на око довжинов 300-400 метрів, що веде до сусіднього схилу. Казав, же матьоро замурований, обіцяв місце показати (про що зара буде тема в Плянах). Відти від Львову - 12 км, маршрутков Львів-Джовква можна дістатись за 15 мінут + 30 на дорогу від траси (це якшо власними ногами).
  У нас про Гряду ніц не знайшов, отож вирішив дописати. По тому як докладно дослідимо місце, перетворю поточну тему на повноцінний звіт за запхаю у коректне місце. Внизу пару хфото, що зроблені на дебільник.
  У Garmin-координатах місце виглядає так N 49o56.180' х E 024o01.983', а поворот із Жовківської траси ліворуч відповідно - N 49о55.984' x E 024o03.045'
 
  Обговорення тутко
  А ще Пляни во де


  З.І. А ще обіцяв про джерело у Брюховичах. Дістатись доволі легко. Прямуємо із Львову по 700-річчя, на перехресті де колись була ТРУ ЧЕБУРЕЧНА завертаємо по ліву руку і так пиляємо аж у Брюховичі до ТРУ Чебуречної (же сі залишила, не згоріла ясним вогнем і досі нас радує чарівними чебуреками, вибачте за повторюваність слова "чебурек", прямо тавтологія якась). Власне на цьому перехресті треба їхати далі просто (Чебуречна по ліву руку, є ще якась неопізнана дорога направо) аж не проїдете під джелізнодорожним мостом. Як ви го тілько проїхали, за 100 метрів розвилка на ліво & направо. Валите ліворуч - джерело за 150 метрів по праву руку серед будинків (обладнали трубу з гори), маслаєте праворуч = за 800 метрів доброї дороги попадете на  2 км добрих ям, потому буде правіше Воля-Гомулецька, троха далі і через єдне село властиво Гряда. А вже відти 2 км просто до траси Львів-Джовква
#1190
йой, троха піздно. Моя пішла в "розхід" у травні цього року
#1191
Дякую кулєги та куліжанки за добрі слова! Ну просто не годен більше ніц сказати... Дякую!!!

ЦитуватиВітаю  :)
Здуров"я та величезної любові, доброти та терпимості до всіх, і дописувачів зокрема  ;)

Щиро дякую, цього деколи дійсно буває замало  :)
#1192
Walther PPK

Bond, James Bond?
З.І.

Bond's weapon of choice in the beginning of Dr. No is an Italian-made Beretta 418 .25 calibre, later replaced by the German-made Walther PPK, chambered in 7.65 mm
Взєто Відси
#1193
не вважаю же оффтом, а навпаки дуже цікаво та пізнавально. Проте, для ноової теми ІМХО інформації троха мало, хоча звісно як панство захоче = відкликнусі на усі конструктивні пропозиції. Видаляти відси поки не бачу потреби, але шось придумати треба, щоб перли не пропали! Як на диво сам оффтоплю, мож яка тема "Правила Солов'їної" у Всяке-Різне?
#1194
тру, +, жаль, що не зміг
#1195
так то так, але як би цей чудо-девайс повів себе скажімо у Чорнобилі. Коли дійсно не спати треба, а рахувати. Але у будь-якому випадку, ТЕРРА є тру! Най усі інші си сховают!
#1196
Плани / Re: Ялинка-2011
14.12.2010 21:55:49
ЦитуватиЛюбі Друзі! Сміюся
Шановні форумляни, киньтеся тих ялинок, бо то є савєцкій саюс. На Західній Україні до, дехто під час, троха більше опісля СРСР, ставлять дідуха. Чого і вам бажаю. Відновлюйте традиції, українці.

 Просто сі рука не піднімає витерти допис, де про Дідух'а згадали. Дякую за щирі побажання, обов'язково усе відновимо, традиції в.т.ч. Хоча залишається та  маса, що таки живу ялинку ставить у хаті (Дідух курит в стороні) - власне про неї ми думали подбати (навернути на путь праведний), а також посварити матолків-продавців контрафактної продукції у якомога жорсткіший, законно-доступний спосіб. Що, маю надію, і реалізуємо
#1197
24.10.2010 в Червонограді на водосховищі 1-ої Червоноградської шахти відбулися змагання з дисципліни Match Race яхт класу 470.

Добре що написав завчасно про таку цікаву подію, нарід запросив. Та, зрештою пошо про таке писати вже потім, розриваючись над тим "як я допомагав". Гарно, що допоміг людям, негарно, зовсім негарно, що не попередив --> впевнений, що людей б підтянулось немало. А так загалом дякую.
#1198
[offtop] Лесик  & ЛеСук  :) Вони знайшли один одного! Цікаво одначе [/offtop]
#1199
ціна на сам девайс дійсно халява, повна халява
#1200
Плани / Re: Ялинка-2011
13.12.2010 22:02:15
Цитуватиох, яка цікава розмова намічається)
видно я належу то цього вищеназваного "села". Я не розумію сенсу встановлення штучних ялинок вдома. Сенс у встановленні штучної ялинки? Краса? ні... Запах? ні... По-моєму тумбочку в коридорі було б краще прикрашати - було б справді гарно (якшо тумбочка якісна), пахнуло б гарно, по-новорічному (після попшикування аерозолем звісно), та і зайве місце б вона не займала, і не буде проблеми "викидання" чи "відносіння на горище" такого чудо-девайсу.
Ну що тут сказати, гарних св'ят, бажаю автентичної тумбочки

ЦитуватиОсобисто я вже на протязі останніх 3 чи 4 років купую невеликі сосенки, які стоять довго, пахнуть гарно і самі-по-собі красиві. Знайти нормальну сосну - то не 1 кілограм кілограм гороху треба з"їсти.на 100 продавців ялинками лише 1 має і ялинки і сосни. Зазвичай то солідні люди, в яких є усі дозволи, і т.д. і т.п.
Згоден, але...ти питав документи у "солідних" людей? А дозволи? А клеймо перевіряв?

ЦитуватиНа скільки я зрозумів - це акція присвячена боротьбі з незаконною вирубкою ялинок, а не з фактом вирубки впринципі...
Саме так, але як тут чітку межу провести, хто скаже?

ЦитуватиІ вважати "селом" усіх людей які не розуміють пластикового УГ в себе вдома - як мінімум не етично...
Так само як не етично і протилежне. Причому факт НЕвикористання, як ти висловився УГ-пластику зовсім честі тобі не робить

Цитувати
А як же тоді відмивання коштів на встановлення ялинки? то ж передбачено бьютжетом, і в них (у влади) на рік в перед розписано хто скільки баблосів покладе собі в кішеню за таку справу, і наврядчи хто з них захоче перед новим роком відмовитися від кількох десятків тисяч гривень, тому ялинку ставили і будуть ставити. І чомусь відкривають саме до Миколая, може типу посадовці роблять собі таким чином подаруночок? Злий
До Миколая бо так заведено. Ялинку сперли із Рудно, де вона конкретно заважала і погрожувала громаді падінням та локальними руйнаціями. Кошторис - коло 6000 грн., спробуй відти шось намити.

ЦитуватиПлан дій? бо так ми довго розводитемо розмови.
Надзвичайно твереза та потрібна думка. Я чекаю на реакцію громади, 5 чи 10 людям там ніц робити. Треба багато, доволі багато народу!