Show posts

This section allows you to view all posts made by this member. Note that you can only see posts made in areas you currently have access to.

Show posts

Messages - Photographer

#1
Йой хлопці. Беріть і мене на пробник. Хочу на Н днів жити тіко з ножем,флягою і кресалом. Але умовами роботи обмежений у часі і можу тіко субота неділя. (щоб в понеділок встигнути на роботу)
#3
Та ні, секрет насправді простий. просто ті бомбіки оголошені в тендері на право оренди, деп економіки тим завідує - сьодня мені так і сказали - " а ви що думали ? ми вам екскурсію проведем? беріть ключі, давайте пачпорт в залог і йдіть дивіться" От я і йду, заодно гляну на придатність бомбіка під свою бізнес ідею )
#4
Сорі хлопці, та сам тіко сьодня взнав. Батлхантер вже до мене збирається(підтусовуйте до нього і приїжджайте гурьбою, я вас поводжу туткай), тут дні 3 тре мінімум щоб поверхнево огледіти, багато в нас є де полазити. а з бомбіками така штука, вхід до них пробивається не тяжко.  Йдеш в департамент економіки міськ ради, береш ключі від бомбіків і йдеш дивитися ))))))) головне ключі до 6 вечора їм назад принести ))) отаке в нас місто ))))
#5
Завтра в чернівця обслідую і відфоткаю 2 бомбосховища в історичному центрі міста. Одне бомбосховище 120м2 а інше 160м2. що там в середині - взнаю завтра. 8) Судя по попередній інфі вони були закриті і тому є надія на непонищеність споруд.
#6
Просто червоний кружок посеред крил. як ото на прапорі японії.. от і подумалося..а так - може зальотний якийсь ))
#7
Здається мені то Японські ВПС. Японія ж теж "королівство", штани найти буде дуже складно. доволі рідкісний камок
#8
І я би забрав. в ці вихідні наприклад. :)
#9
В походах користуюсь зарядкою для мобільника від батарейок типу АА. на радіоринку продаються, відразу з всіма можливими перехідниками до будь яких телефонів. файна штука в поході, одне шкода - не працює від акамуляторних батарейок.
#10
близько 4 місяців користуюся kenwood TH-K4AT. купив для страйкболу - рація чудова (кенвуд їх доречі не випускає, їх клепає китайский завод який колись для кенвуда їх збирав, кенвуд потім відмовився від їх послуг а китайці лінію не зупинили )) тому всі кенвуди 100% китайці і палёнка але всеодно всі довольні. коштувала мені вона 800 грн в комплектації МАКС. коли грали в страйк в вапнякових шахтах - рація фано працювала і пробивала там , де ніхто і не думав що пробьє. на тепер це одна з найпопулярніших моделей в страйку. хоч і дорога, зате має всі можливі діапазони.
#11
АЕГи по 100 грн не беріть ніколи- даремно витрачені кроші.. якщо нема грошей то вже ліпше добротний спрінг купити. емку там чи дробовик. нормальні полюдські АЕГи продаються по ціні від 900грн б/у. на галицькому перехресті знаю торгують тими спрінгами.
#12
Нарах окулярів. є одна хороша фірма http://www.avcentr.com.ua/ у львові її офіс на новому львові. там затарююсь окулярами. а саме цією моделлю http://www.avcentr.com.ua/index.php?p=1434&lang=ru і такі самі чорні. Ціна в них чудова і на відміну від озона мають реальний захист від ультрафіолета, покриття що запобігає царапанню і покриття що запобігає запотівання (дайвери плюють в окуляри від запотівання, помагає, а ше є в спортоварах навпроти Матір Божої АНТІФОГ, рідина спец для того придумана). Юзаю вже пів року - окуляри класні - рекомендую.
П.С бажано купляти партією)) але як попросити то і 1 штучку продадуть ) ше в них є жилєтки і комбінізони - тут десь тема просккувала про комбінізони...
#13
у нас на страйкболі такі користують. 160м/с шаром 0.2 грами (3 джоуля) вони тримають. тіко єдине що - потіють.але то індивідуальні особливості
#14
Як страйкболіст зы стажем здам вам декілька точок )))
якщо тре будівлю то ми граэмо або на сихівській ТЕЦ (охорона знає шо там грають і не звертають уваги, там багато місця)
або брюховичі - недобудована школа, також файне місце. І там і там ліс поряд.
За захисні окуляри таож підкажу де ліпше/дешевше мона купити якісні.
Якшо шо - питайтеся )