Show posts

This section allows you to view all posts made by this member. Note that you can only see posts made in areas you currently have access to.

Show posts

Messages - Golem

#1781
А ось шо пишуть туристи на Бескиді:
Троха Про Наплічники
Троха Про Спальники

Я з 2006 року юзаю Broadpeak 85 літрів. Вистачало. Вже розлазиться потроху. Якби зараз брав - то дойтер такого ж обєму, виробник подобається. Спальники теж юзаємо  Fjord Nansen, легкі і теплі для літа-осені. Для одноденних походів беру 35 літрів дойтер.
#1782
Це державна структура: будь яке письмове звернення з скаргою повинно бути зареєстроване і на нього дана відповідь. Зазвичай в таких організаціях всі один одного підсиджують, то ж будь-яку скаргу роздувають до неможливих розмірів. Напиши і думаю догана як мінімум йому гарантована. Дві догани і  звільнення. Для початку можна спробувати в електронному вигляді

Наша залізниця мені ніколи не подобалася, а зараз взагалі зійшла на пси. Тому завжди і всюди стараюся їздити своїм транспортом, навіть якщо це дорожче чи тяжкіше.

ПС: А як вам реклама від Гугла на офіційному сайті УкрЗалізниці :)
#1783
Вид Обсерваторії збоку, троха мало мегапікселів правда
#1784
Повністю підтримую Бур-а. Дуже влучно написано, сподіваюся дійде до цільової аудиторії.

Країну формує народ, а не влада.  Cміття в парках і узбіччях, обісцяні під'їзди,  наклейки на знаках та будинках, понівечені смітники і ліхтарі - це все справа рук не президента чи кабінету міністрів, і навіть не москалів та жидів. А справа рук "щирих українців що споконвіку проживають на цій землі". Те ж стосується і економіки, сімї та культури, які базуються, орієнтовані і сформована нами, саме населенням України. Що, звісно, дуже сумно.

То ж звертаюся до всіх кого це стосується: перечитайте пост БУР-а і не робіть так більше. Будь-ласка.

UPD: розмістив лінк на цю тему на їх сайті в розділі про парад Вишиванок.
#1786
Щойно звідти. Приємно вражений самим садом і неприємно вражений кількістю людей. Їх просто море, машину нема де поставити. І  галасують, заважаючи насолоджуватися природою.
#1787
Дякую за наводку! Ми з Женею теж будемо. Якшо кого треба підвезти - району Шевченка- Варшавська то з радістю.
#1788
Був там, справді дуже класна і цікава печера. Збоку недалеко є річка, троха за Селом руїни замку чи форту. Єдине що Дороги до Села нормальної нема, ну але зато воно не є туристичною меккою. Візит печери можна сумістити з відвідуванням Камянця-Подільського.
#1789
Повністю підтримую Drusja. Площа Липнева завжди була стоянкою, от най нею і залишається, щоб було як підїхати і запаркуватися на цивілізований Привокзальний ринок. І взагалі куда дивилася влада весь цей час., весь той ринок суцільне порушення :( Як і всі решта стихійні ринки.

На базарах продукти ніколи не купую і нікому не раджу хоча б тому що там  противно і смердить. До речі, продавці з Липневої площі забарикадували Сміттєзвалище. От звідки "свіжі і корисні" продукти возили.

Ще б Добробут закрили, хоч троха став би Львів схожим на Європейське місто.
#1790
Плани / Re: Красна 2012!!!
20.04.2012 15:35:34
Цитата: Mike від 20.04.2012 09:00:05
По-друге, не зовсім розумію навіщо топікстартеру цей похід, якщо рік тому він ходив цим же маршрутом. Хіба не цікавіше пройтись деінде, де ще не був і не бачив? Карпати то великі)

Навіщо займатися сексом двічі, якщо один раз вже спробував? :)

В Карпатах багато місць куди вартує повертатися знову і знову...
#1791
Цитата: YserL від 17.04.2012 21:01:42
Залив на сайт. Як показує практика, багато матеріалів з нашого форуму втрачено(

Дякую! Правильно, я шо не на сайті стараюся тримати на компі. Інтерент діло не надто надійне для довготривалого зберігання.
#1792
Бачив такий в Тараса, прикольна штука. Зручно мати для речей які часто треба знаходити в темноті: всякі ключі для машини, різні ручки і тому подібне.
#1793
Дійсно унікальні книжки :) Дякую! Якщо потрібно - можна закидувати їх на наш сервер і тоді всі матимуть змогу їх качати напряму і не боячись що з часом пропадуть.
#1794
Молодці, гарні фотки! Колись давно пробував пройти в зворотному напрямку - фіг там, яйце дуже слизьке.
#1795
Думаю тобі допоможе наша База Даних Обєктів або аналогічна база по суто туристично-природніх обєктах на Бескиді.
#1796
Нууу, тут багато варіацій. З чого ми взяли що кінець світу повинен статися в один день? Чи навіть протягом місяця? Раптом він почався ще в часи першої світової війни і потроху триває..

Або ще інакше: кінець світу вже відбувся ще в 18 столітті під час багатьох епідемій і ми всі зараз живемо після нього. Якшо порівняти життя людини тоді: відсутність нормального житла, комунальних послуг, хорошого одягу, весь рік одна і та ж їжа, тяжка
фізична праця невідомо на що, голод кожного року, а деколи кілька років поспіль, повна беззахисність перед хворобами, панами і рабовласниками, які могли Вам відрубати члена просто бо їм так захотілося. Не кажучи про повну відсутність будь-якої перспективи і вражень у житті. Ну і  40-50 років життя(виживання) як наслідок. Хто не вірить: спробуйте прожити бодай тиждень в горах в колибі без дров (власність пана). А босому по снігу в школу бо чоботи одні на сімю? Ну і тепер, коли навіть бомжі від голоду не помирають, а замерзають лише коли напються. В порівнянні з тими часами сучасне життя - рай, в якому Ми всі і живемо. І почався він в епоху індустріальної революції.

Ну або це вже енний кінець світу, попередніх мешканців землі давно звідси забрали. Також вони помістили недалеко Сатурн і Юпітер, аби ті притягували всякий бруд і дали спокійно розвиватися нам, людям. Яких, потім, використають для побудови бойових машин. А наша галактика всього лише фабрика по виробництву хмари мікроробитів-вбивць для війн хазяїв галактик. :)

Ок, шось мене понесло. Напевно ніц би не робив. Просто сидів і чекав.
#1797
Користувач Київстару з 2003 року, коли за Пакет ще треба було платити 150грн а вхідні дзвінки коштували 2 грн. Покищо Все гуд.

Мої місячні витрати на звязок рівні приблизно вартості одного обіду. То чи є сенс за таку дрібязкову суму:

- змінювати номер
- створювати незручності собі і оточуючим
- носити два телефони
- сидіти без звязку в Львівських камяницях і Карпатах
- Мати репутацію ненадійної і мінливої людини

Різниця в тарифах між операторами в умовах конкуруючого середовища ринку завжди прямуватиме до нуля; з певними коливаннями присутніми в будь-якій системі регулювання. Так що я б не був таким категоричним, поки що час і ринок не виокремив єдиноправильного "вигідного" оператора.
#1798
Ну а тепер за хорошою діггерською традицією маєш скупати його якшо не в Полтві то хоча б в Клові :)

Вітаю!
#1799
В звязку з реконструкцією розібрали частину паркану ззаду аеропорта. Їдеш по Скнилову в кінець села і весь аеродром як на долоні. :)
#1800
Дякую, знаю куда поїду відпочивати наступний раз в Болгарії.

купив на Окко серветку для салону автомобіля, з мікрофібри. Відкрив - а там упаковка іншої серветки, вже для підлоги. :) Ну і дата придатності - вичерпана то!!!!