Show posts

This section allows you to view all posts made by this member. Note that you can only see posts made in areas you currently have access to.

Show posts

Messages - Golem

#2321
Дякую за чудову сЕкскурсію що ви їм провели, в мене б так не вийшло. Звіт класний! На рахунок пенька - назад його поставили? З тим люком треба бути обережно, шоб не закрили зовсім :( Ну і що вилізли назовні через "кабінет мера" - теж зачот :) То митці хотіли в тому кецику таку інсталяцію зробити, правда вже напевно наступного року.

Маю ще питання: чи відремонтували ліхтарі, світилися всі 3? Ну і знаючи Роя - будуть мегазачотні фото цих ліхтарів? ;) А то по суті є тіко фото Стінгера тих ліхтарів здалеку.
#2322
Дякую всім шо виручили!
#2323
Соррі, з нумером я й справді лоханувся :(

Нарід, думайте швидше. Дзвонила нині, казала шо добре було б завтра.
#2324
Класно! Тоді дзвоніть їй, пропонуйте конкретні місця шоб були цікавими читачам і домовляйтеся про зустріч.

ПС: голос приємний ;)
#2325
Отримав я на днях таке повідомлення:

Добридень) Звуть мене Альона. Я журналіст нового львівського видання "Хід". На даному етапі формується пееший номер нашого журналу. Є бажання написати статтю про Львів, але в незвичному вигляді для ока простої людини. Сказали добрі люди, що саме Ви зможете мені в цьому допомогти. Та думаю, що  співпраця буде корисною для обох сторін. Ото ж zzz-xxx-yyyy, буду чекати з надією).

Подзвонив, поговорив. Хто має можливість завтра - після завтра її десь поводити? Можна Полтва, або Лощина, або якісь бомбіки. ШОб під землею. Був би дуже вдячний!



#2326
Опа! Форум не місце сваритисі. Для того є ПП. Упустив. :( Тому троха підчистив ваші пости
#2327
Khimik просив дописати сюда, бо він нинька не мау часу. Йуго кент в Запуріжжю їздиу тудийка на розвідку і підтвердиу же то вшьо не подстава і такий убєкт тамка є. Це для тих хто хоче їхати. Як він дубересі до компа то запендюрит сюдийкаво ше дві фотги.
#2328
Є на дружньому ресурсі досить цікава тема про летючі стержні/ Це до теми про паранормальне.

Знаю таку от історію. В ресторані Казанова у Львові на відеозаписі зафіксовано, як свічка з одного підсвічника на стіні вилетіла, пролетіла до центру кімнати і там впала. Вона весь цей час була запалена і загасла коли впала. Коли потім пробували кинути так запалену свічу - гасла зразу. Також політ свічки бачило багато офіціанітв і відвідувачів. Інформація від Ярослава Козака який там знімав паралельний світ. Після того один з офіціантів що там працює в телефонній розмові довго мені розказував як воно було і шо всі хто там працюють бачили і відчували багато дивного. Всього я вже не памятаю. Офіціант був просто знайомий і жодного упередження не мав.

Так шо паранормальне в нас поруч. Колись давно в темі про кінескоп я писав шо там теж не все зовсім чисто :) Зрештою моя особиста позиція - все можливе. Якшо ми чогось не знаємо - не означає шо його не існує. Але вірити треба в доведене, просто не виключати шо є ше багато чого цікавого :)
#2329
Погоджуюся, обєднано - краще :) Від мене також +.
#2330
Гумор / Re: Смішне Відео
31.08.2010 14:14:54
Для всіх тих хто вважає шо від пива поправляються. Треба просто вміти його пити!!!

#2331
Забашляв щойно 500 грн. До НР має хватити.
#2332
Перечитав опис. Класно і романтично описано. До речі, багато де на закарпатті є два часи що відрізняються на годину, причому живуть переважно не по Київському :) За Карту зачот, думаю багато кому вона пригодиться. Фото накопаного будуть? Ви досить детально описали де вхід, це гуд. Може ше маєте ЖПС координати? Тоді б точно не було проблем зі знаходженням.

#2333
Дуже якісні фото! Зачот! ПОчитаю звіт завтра нанесонну голову і шось мудре відпишу :) Наразі як Ви дивитеся шоб обєднати тему з існуючою ЛінієюАрпада? Нашо дві теми на той самий обєкт?
#2334
Кілька якісних фото цього тунелю зроблених Тарасом Дзедзеєм можна поффтикати тут
#2335
Говорив зі знійомими які займаються безпосередньо встановленням цих станцій. Така карта - конфіденційна інформація кожного оператора. І нахто її просто так не дасть :( "Хіба здадуть організації які мають до цього доступ, співпрацюючи з операторами"
#2336
Телескоп на фото дуже схожий на той, що у нас в Астрономічній обсерваторії під Львовом. Тобто старий 50-их років випуску і не надто потужній. Напевно тому обсерваторію і закрили.

ПС: А Василя шкода, видно шо червоний, певно згорів поки дерся до обсерваторії :(
#2337
Ну що ж, викладаю фото "найголовінішого" міся в Західному Бузі - а саме злиття з нашою рідною Полтвою. На Карті Знаходиться тут. Їдучи зі Львова зїжджаємо з КИївської траси і попадаємо в Буськ. Одна довга дорога, проїжджаємо міст через Полтву і зразу на ним паркуємся. Зліва Автостанція, зправа базар. За Автостанцією симпатичний парк по якому протікає Буг. В кінці парку є славнозвісне злиття. Найкраще до нього пройти не заходячи в парк дорогою лівіше від автостанції. Там побачимо ментуру, бетонний міст через Буг. Перед мостом наліво і за якихось 50м довгий півострів і ось воно - злиття! Полтва на вигляд така ж мутна як і Буг, але значно повноводніша. Гарних панорамних фото зробити не вийде, хіба з човна :)

Але відвідати це місце вартує, як і сам Буськ. Часу багато не займе, зате маса позитивних емоцій.
#2338
Цитата: A_l_e_x від 28.08.2010 12:33:23
Був там ще у 2007 році влітку,

Фото не робив? Було б цікаво поффтикати
#2339
Є такий цілий напрямок в Карпатах: "хати на розбір". Ціни від 1 до кількох тисяч. Матимеш і купу матеріалу, і хату. Якшо просто заміниш старе дерево новим. Було б тільки де її поставити.
#2340
Так як працюю навпроти, можу ствердно сказати що з початку року танки тут регулярно позяться, найрізноманітніших моделей. Деколи кілька раізв на тиждень, деколи раз на два-три тижні. Запрацював завод за нової влади. Як і ЛАЗ, що має замовлень по самі вуха.