Show posts

This section allows you to view all posts made by this member. Note that you can only see posts made in areas you currently have access to.

Show posts

Messages - Stinger

#781
Цитата: inkognito від 23.08.2010 13:41:45
   Ми тут шось плануєм?
   Є бажаючі побігати? Чи то ми із Stinger'ом та Zelja'ю будемо вирішувати у кого більша піська ствол? Бажаючих прошу зголошуватись, бачу у Stinger'a пукавок зброї хватит на добре таке собі військо!

   З.І. Модератор палюбе круче  :) Ось зазичена у кума ArmaLite М15А4, використовується для нелетального відстрілу голубів з балкону (бо сруть страшно, прямо як дехто на форумі в коментах  :) ). Найдешевше що знайшов в неті - це $1155 за єдно ружжо

Ну дядько, це вже називається з жиру біситися, адже не в кожного є такі достатки щоб витратити штуку бакінських на страйкбольну зброю, тому більш прийнятні дешеві варіянти, до тогож ми не прохвесіонали, і не реконструктори і в армії не служили, тому кЕтай рулить, хоч ми і раді що в вас така грозна волина ;) мій напарник наприклад має АЕГ калаш 1:1 цільнометалевий, не кетай, за 1700 грн, купляв в штурмі, потужності вистачає щоб з 10 метрів пробити кулькою скляну пляшку з під пива не розваливши саму пляшку на шматки а тільки зробивши дюрку розміром з кульку)

Цитата: Bottlehunter від 23.08.2010 13:58:06
Я в страйкбол ніколи не грав,тілько з ейрсофт-зброї стріляв в тирах, але страшенно хочу спробувати, для початку буде добре і войнушки з китайськими автоматами.
Питання: у якій формі буде проходити біганина? Чи не краще буде зробити щось схоже на Контер Срак, поки більшість мають недалекобійні пукалки - 5 на 5 на якомусь заводі, в кожної команди своя база, тобто точка старту, швидко перестріляли одні других і наступний раунд? Так можна і турніри проводити, все буде динамічно, швидко і весело. Питання до Стінгера:як далеко стріляють ті китайські автомати і пістолєти? Удар кульки буде відчутний? 

Дійсно варіант з контер-страйком рулить, а на рахунок дальності, то пістолети без доробки дають 10-15 метрів прицільно, ружо дає так само, тре фічіти, калаш дає впевнено 25 метрів, а м4а1 після переробки щє не випробував, до ремонту з браком поршня плювалася на 15 метрів.
З 10 метрів навіт з пістолета постріл відчувається дуже добре, відчу
ття приємні ;)

to Inkognito: залюбки поїду з тобою в Штурм! :)
#782
До речі, є в мене ще один ствол - спрінговий кетайський калаш (фотку в вечері викладу), масштаб зменшений на 20% від оригіналу, на вигляд дивиться кумедно, має довгий фальш-ствол, який по довжині як сам калаш і постійно гнеться. Але не в тому справа, ствол цей хоч і кумедний, але має дуже великий циліндр і моцну пружину, і при наявності девайсу "прямі руки пропатчені версія 1.2.23" можна зробити з нього ацьку машину! корочше я зі свого пообрізав (пообгризав) все лишнє і троха його потюнив. Але після 300 пострілів тріснув циліндр, тому довелось ремонтувати та доводити до норми, а саме - армувати циліндр міцною синтетичною ниткою, тобто просто намотати на циліндр з зовні в один слой нитку і проклеїти то все зверху цианоакріловим суперклеєм, на виході вийшов міцний циліндр, плюс при збірці залити в циліндр густого машинного масла та розтягнути капронову манжету поршня. Ці дороботки відносятся до всіх видів кєтайського ейрсофта, і бажано їх проводити одразу ж після покупки. калаш той коштував на лотку 30 грн, зараз, після доробки з 5 метрів пробиває картонний ящік та банку з під пива наскрізь, а при пострілі в стіну, пластикова кулька розлітається на дрібну крошку і залишає дірку 5 мм в глибину.
#783
Одже по темі, на данний момент маю кілька кетайських стволів:

АЕГ М4А1 за 150 грн з краківськуго, магазин на 15 кульок, стріляє чергою та очиночними, масштаб - зменшена на 20%





Обріз двухстволки за 34 грн з сувенірного магазинчіка при музеї арсеналі, має 2 ствола та 2 курка, масштаб ?хз








Пістолет Кольт 1911 масштаб 1:1 за 20 грн також з арсеналу, має в обоймі 14 кульок, досить потужний як для кЕтаю




Пістолет Беретта 92 FS масштаб - зменшено на 20%, за 5 грн в магазині все від 2 гривень, має 9 кульок в обоймі і є досить гавеним стріляючим пристроєм, хоч і є досить надійним і компактним та приємний на дотик ;)

#784
Ну от, знов злий модератор все обісрав ;D А якщо серйозно, то ти правий, але ж і я наголосив що це початок, як сподобаєтсі, то з часом докупиться нормальна зброя з нормальною амуніціею за нормальні грощі, а зараз тре розважитись, тому і кЕтай! Просто не знав як краще назвати тему, от і назвав страйкбол, хоч насправді то швидше СРАКОбол )))
#785
На добробуті недавно з Зелей бачіли АЕГ по 80 грн. В мене м-16 кЕтайська за 100 грн, брав на краківському.
#786
Вже досить давно чую від багатьох участників форума, що файно було би пограти в страйкбол, побігати десь по дестроях, постріляти та всіляко весело провести час, одже вирішив створити тему, в якій можна було б втілити побажання в життя, а саме зібрати страйкбольну команду зі всіх бажаюсчіх та сочувствуюсчіх. Одже як я уявляю це все:
1. Команда - думаю що всі зібравшисі учасники поділяться на 2 команди, по мінімум 4 людини, але чим більше буде людей тим краще.
2. Екіпіровка - тут думаю тре дати волю, нехай кожен сам собі вибирає в якому одязі йому краще воювати.
3. Зброя - ну тут думаю можна для початку на кілька разів купити дешеву кЕтайську ейрсофт зброю, яку можна знайти всюди, починаючи від краківського і закінчуючи магазином Штурм. Китай дешевий, не шкода якщо зломається, є як спрінгова (перезаряджається вручну), так і з електроприводом. Ціна спрінгового китайського калаша починається з 30 грн, а з електроприводом з 80 грн, також є ціла купа спрінгових пістолетів від 5 грн, які підходять для кімнатного боя.
Думаю що якщо народу сподобається, то потім можна буде перейти на щось більш дорожчє та надійніше, так би мовити прокачатися, до того ж є Штурм, де є багато різного файного ейрсофт-добра.
4. Місце гри - всюди де сподобається і будуть умови для того, це - ліс, різні дестройні будівлі, закинуті заводи і т.д. Мені наприклад дуже довподоби брюховецький ліс, з залишками фортифікацій першоі світової, там є і місце і умови для гри - майже на кожному холмі ціла купа систем окопів, дзотів, вогневих точок та інших укріплень не кажучі вже про австрійський форт з галереями та бійницями.

Прошу в цій темі обговорювати різні питання стосовно страйкболу та зголошуватися до участі ;)
#787
Йа за середу-четверг-п'ятницю
#789
Чумаки їздили на залив Сиваш, або в народі Гниле море, там вода солоніша за звичайну морську, плюс там утворюються озера де вода відстоюється, їхній шлях завжди вів до Сиваша і трохи далі через кримський перешийок, знаю то, бо виріс на Херсонщині, ми то в школі проходили
#790
**********, давай без сарказму, я спеціально вночі дзвонив в Брюховичі в обсерваторію, вказав напрямок та градуси знаходження об'єкту, на що мени було сказано що то Юпітер, і що серпень - місяць, коли на небі його можна майже кожну ніч наблюдати.
#791
дійсно ака Лощина, + від мене ;)
#792
вчора, точніше вже сьодні в третій годині ночі пробував знімати Юпітер, поганенько вийшло, але було цікаво, адже він зараз най яскравіший об'єкт на зоряному небі :)













#793
добре, тоді остаточно біля оперного на 17.30 ;)
#794
16.00 - 17.00, підходить?
#795
кому зручніше - то в центрі, на пл.Митній, а ні, то можна і на самій станції Личаків
#796
Завтра, 13.08.10, плануємо веловилазку по фантомній джалізниці від станції Личаків до Винників, вже зголосилися Ростислав, Зеля і я, виїзджати думаємо під вечір на годину 16.00 - 17.00. Всіх хто має велік і хочє приєднатися - прошу зголошуватися;)
#797
Фотки не викладали, на тереторію потрапили вночі, це було десь на початку весни, щу де не де лежав сніг, ми відігнули дріт на воротах, та й пішли на тереторію гуляти, нас тоді було троє: я, Рой та Ярослав.
#798
Були там якось вже раз, Рой там все перефоткав :)  В мене там однокласник археолог працює)))
#799
Ось координати того місця   +49° 51' 55.91", +23° 56' 20.95"
#800
Обговорення тут