Show posts

This section allows you to view all posts made by this member. Note that you can only see posts made in areas you currently have access to.

Show posts

Messages - Stinger

#941
додаю від себе нових свіжовідсканованих фоток львова 1976-го року
#942
Ггг! весело вас Рой висадив на ізмєну біля білої скелі! ;D Експлорівці навіть під землею можуть дуже випадково зустрітись)))
#943
а казали що в ссср сексу не було ;D книжка 64-го року
#944
мені шось той бетмен (статуя діви марії) зовсім не подобається, якось все сіро, тупо, по рагульськи зроблене, я ще застав старий фонтан-вазу, і він був набагато красивіший, а матка боска хоч і є історично достаменним на цьому місці пам'ятником, але аж ні як так як її поставили, вони б хоча б знайшли старі фотки цього пам'ятника в архіві, коли його переробляли на новий лад, а то вийшло г..мно якєсь... тіки образа для віруючих та посміховисько для невіруючих... яка країна такі і пам'ятники...
#945
я буду і Рой буде. Санечку берем однозначно, бо людина вже перевірена... всіх інших новачків прошу почєкати до тепла...
#946
вже зустрічали, там в нас все чотко! ;D
#947
Вчора, коли вже поверталися до дому, їхали в трамваї я, Дануся і Рой, то нас впізнав наш користувач Трейсер, тоб-то впізнав тільки мене, по великому лому який я тримав в руках ;D так і познайомились))))))
#948
Цитата: Golem від 01.03.2010 10:03:43
Цитата: stinger від 28.02.2010 21:15:04
тіки без жорстких фоток

а про це подетальніше? ;)


та там було пару жорстких кадрів проникнення на деякі об'єкти)))) то так, на вушко)))) ;D
#949
Цитата: Akella від 28.02.2010 23:07:46
Цитата: YserL від 28.02.2010 22:28:46
На рахунок нашифок доцільно на формі використовувати:
- Група, резус (нагрудна нашивка)
- Логотип форуму (праве плече)
- Нікнейм учасника (ліве плече).

непогано))як доповнення до моєї ідеї  про велику нашивку на спину

з написом "ЦОЙ ЖИВ" ? ;D нє, на всю спину то перебор, та і тупо...  можна одну нашивку, маленьку на груди, щоб було видно що ми є, а всяка хрєнь типу групи крові то брєд і тіки вид буде псувати, ми не військові, а дослідники, не треба мілітарі, максимум мисливці за гумном)))))
#950
народ, скиньте хтось фотки з тиру сюди ::)   та напищіть звіт по бомбосховищу в дит садочку хто там був... тіки без жорстких фоток будьласка, тіки фотки зсередини. І доречі давайте кожен поставить кожному хто був + в зачот, бо вилазка була просто суперова! від мене всім +
#951
 ;D
#952
Ну по-перше ти не туди звертаєш увагу, так як багато з дописувачів форуму саме своїми руками ці об'єкти від сміття очищували, ти був на одній-двух вилазках, тому багато чого не знаєш! а по-друге, на рахунок етикету, хутсинок, тощо, то всі ми різні, і багато з нас прості хлопці, а не "бахвальсьті інтелегенти", тому тре сприймати всіх більш лояльно в таких моментах, і не акцентувати на тому увагу... а такі вирази з твого боку, дійсно не додатуть тобі позитиву в очах учасників форуму, тому спочатку навчись поважати інших, та думай що ти дописуєш...
#953
Нічого, 8 березня то згадаємо їм ;D
#954
Цитата: :-) від 23.02.2010 22:38:32
Цитата: Дануся від 23.02.2010 22:29:06
маленькій дівчинці аж лячно з вами "вилазити"=))))))))))) ::)
ололо


Можливо варто створити якісь правила не лише ТБ, а ще й поведінки? А то стрьомно якось, коли в темі пишеться "не засмічуйте бомбік", а на практиці його не лише засмічують.
А головне - дотримуватися їх. 8)

І взагалі це бажання поводити себе як бидло - звідки воно у більшості з вас? ???


в яких саме моментах проявляється "бажання поводитись як бидло" в наших форумчан по вашому? дуже цікаво. :)
#955
ось ще пару кадрів депо, маш залів та базарів)))
#956
знайшов в себе в фотоархівах пару фоток ЛЗ початку століття
#957
перепрошую в нашої адміністраціі, але де поділись з форума старі фотки та схеми полтви? ось наприклад як ось ця, котра зберіглась в мене на компі розом зі сторінкою ще початку минулого року. З теми про лощіну попрападало теж багато фоток, особливо генератора. ???
#958
жосткі кадри ;D особливо 2 останні)))) + за вдалі кадри))))
#959
Цитата: RedShift від 22.02.2010 18:45:05
Я теж буду ... В НЕДІЛЮ!
Я вже зробив футболку!
Страшенно хочеться вже її ОБМИТИ!!!  ;D


Шось останнім часом більщість наших вилазок перетворюються на алковилазки, звісно це весело, але не дуже добре впливає на обличча форума, адже в нас форум дослідників, а не алкодігерів, і як колись було сказано по телебаченню - ніякого алкоголя і чєртовщіни. Можливо мене і не підтримають, але давайте хоча б якось не так відкрито алкоголити на об'єктах, і не виставляти кадри "жорстких буднів", бо виходить в нас алкофорум якійсь, кажу це як один із основних алкодігерів і не хочу нікого образити, будьмо чемні панове)))
#960
Корочше, в неділю колектор відміняється, нема що там зара робити шановні, вилазка переноситься до більш стабільних часів, так що не стройте планів на неділю!