Show posts

This section allows you to view all posts made by this member. Note that you can only see posts made in areas you currently have access to.

Show posts

Messages - Navara

#21
Це Львів чи ІФ?
#22
Випадково натрапив на цей пост, після ознайомлення з ним так і не знайшов ні звіту, ні посиляння на нього. Або я слоу, або звіт знаходиться у заритій темі.
#23
На жаль нічим не можу допомогти.
#24
Якщо не помиляюсь, то це він. Такий в мене є.
#25
Ту 500-метрівку раз 5 пробував скачувати, завантажуеться в на 20-30%, а далі "Помилка!". Доведеться вчитись склеювати картинки з  SAS.планети
P.S. Наскільки велику площу в SAS.планеті можна зберегти в кеш?
#26
Потрібно портативний варіант, а Гугл Мапс без Інтеренету працювати не будуть. Тож якщо хтось знає де ще можна скачати ті 500-меирівки, дайте будласка посилання.
#27
В данному випадку при зближенні мапи з'являються нечіткості.
Цитата: inkognito від 19.03.2009 15:14:26
Ось власне сабж, але на торентах руських. Необхідна реєстрація, вага - 583 метри

http://torrents.ru/forum/viewtopic.php?t=888203
Цитата: Golem від 19.03.2009 15:32:34
Ті самі 500 метрівки Львівської області можна скачати також тут тільки сервак там популярний, скачуватися буде не дуже швидко
Загалом мені треба більше розширення. Вище згадані варіанти мене влаштували би, але файлів на тих ресурсах вже не існує .  :(
#28
Шукав на просторах нету карту-схему Львову. З усього на шо звернув увагу це лише туристичні карти нашого міста, або карти центру Львова з прилегаучими до нього вулицями. Чи може мені хтось допомогти з пошукам. Вимоги: карта-схема Львова, щоб на ній було зображено не лише центральну частину міста, а бажано площу аж до об'їздної дороги, було би добре, якщо вона би була у растровому фотрматі(*.png). Єдине що знайшов(на форуму) це генплан Львова на 2025 рік, але нажаль його розширення мене не влаштовує.
#29
Цитата: Maksym Tkachenko від 07.01.2014 10:53:43
інтернет говорить, що це мала бути трансформаторна підстанція.
Навряд чи для трансфораторної підстнцію будували будували би 3 поверхи. ИМХО це мала би бути парковка-ангар, оскільки присутня мінімальна кількіст вікон і дверей.
#30
Я також не проти звідати, якщо не помиляюсь об'єктом то спроби заінсталитись туда вже були, ось посидання на пост: http://explorer.lviv.ua/forum/index.php/topic,6488.0.html
#31
Я також приєднуюсь, тільки уточніть дату і час зборів.
#32
Я також підтримую цю ідею.
#33
Надибав трохи інформації власне про цей доволі непримітний вхід у Львівський Стікс. За словами одного з місцевих жителів, колись на місці люку був досить гарний вхід з огорожею і сходами які  охоплювала арка. Ще хотілось би розповісти про напрямок і джерела данного потоку. Те припущення яке нам висунув inkognito є неправильним:
Цитата: inkognito від 18.02.2010 22:10:15
А початкок струмок бере на Кульпаркові в районі дурки
Трошки пошукавши на просторах Інтернету знайшов ось таку карту-схему приток Полтви. Зеленим на ній позначено початок потоку-Сорока, на початку Вул. Кн Ольги в неї впадає Вулецький потік(Його початок позначено червоним). Далі Сорока тече попід вул. Сахарова(Жовтим позначено вище згаданий люк), вул. Вітовського, вул. І.Франка і з'єднується з Полтвою біля пам'ятника Грушевському на проспекті Шевченка.
#34
Цитата: Roy від 17.10.2012 18:04:26
Цікаво, коли в нас буде тестування бомбосховищ? Чи цю роботу дігерам віддали?  ;D

Що тут тестувати, ми і так знаем стан...на жаль не задовільний :'(. На момент тестування був на Мельника(нажаль ніхто не попередив що тривога учбову), перше що спало на думку це бомбосховище на Городоцкій 143.
#35
Я звісно згоден, головоне щоб погода не підвела і гроші були на потрібний момент. Чекатиму нової інформації.
#36
Сьогодні були там на вилазці, на жаль фото немає :(. Перша і друга кімната пообпалені як і згадувалось вище, на початку  ходу між 2 і 3 кімнатою я вихід наверх, але зараз завалений листям і снігом так що пролізти майже не реально. Сам "тунель! між кімнатою №2 і 3 дуже вузький і низький(довжина приблизно 15 метрів), тож куртки довелось знімати і залишати при вході. Третя кімната велика, і має декілька незрозуміло куда виходячих лазів(дуже малих і трохи підтоплених, біля одного чомусь смердить горілкою), під верхом кімнати №3 є колись виходячий лаз на поверхню, після завалу його напевно пробували відкопати, але з цього нічого не вийшло. Лаз наполовину завалений камінням і в розмірах приблизно 20 на 30 см. В цій кімнаті досить часто хтось збираеться, тому що, в її центрі каміння накрите якоюсь клійонкою, наче хтось намагався зобити стіл, валяються пляшки, багато бичків і пару свічок. Коли збиралися повертатись назад у 2 кімнату, над входом у лаз помітили якісь заглиблення-ходи(можливо це і є хід у кімнату №4 про яку тут згадувалось), та ніхто вже не мав бажання лізти. Тож змерзші, брудні і стомленні вилізли на світ божий, довго не могли звикнути до соняшного світла.
#37
ЦитуватиНадіюсь безпорядку ви на заводі не дуже добавили?! 
P.S. Navara, навіщо тобі ті пробірки?
Цитуватиі мені цікаво нащо))))
Все залишилось на своїх місцях як і було. Ну майже все. ;)  А підставка з пробірками це суфенір для Пабу "Андерграунд"
#38
Вирішили вчора прогулятись на Винзавод що біля Погулянки. Було нас 5 чоловік: White Lowe, Woody, Drkaid, Zaraza ну і, звісно, Я. Ми  помітили  свіжі сліди, дня 3 назад хтось був і головні двері  винних погребів закрили. Спочатку була думка що "прикрили" об'єкт і зараз нас радісно повітає купка чолов'яг, які відразу ж поженуть звідти. Все обійшлось без пригод. Нічого майже не змінилось, стоїть на місці, нікуда не дівся ;D.  Не буду тут багато розписувати, бо основна інформація є в попередніх темах, краще додам трохи знімків.



Закриті двері винних погребів.



[




































Колекція винних пляшок



Сліди нещодавнього перебування людей


А тепер "затишний" кабінет старшого майстра








А ось кохання з першого погляду White Lowe


Натюрморт


White Lowe

Navara

Woody

Drkaid


#39
Відповідаю зразу. Ми все таки не марно копали, тому  щілина  є і людина з малими габаритами може пролісти. Боомбосховище аналогічне у парку Франка, от тіки раза в 2-3 більше і стіни поштукатурені поверх цегляної кладки. Нічого цікавого немає окрім лавочок які вже від старості погнили, відвалились від стін і тепер гниють на подлозі
#40
Проблема в тому і полягає, що навряд десь можливо дістати дозвіол на офіціальні "розкопки"+в нас такий народець, що хоч табличку вішай перед входом: "Металу та нічого цінногоо немає" все одно колодку зірвуть ше і з середині позасирають