Show posts

This section allows you to view all posts made by this member. Note that you can only see posts made in areas you currently have access to.

Show posts

Messages - Driver

#21
+ до карми, маю 2 питання: скільки часу заняв підйом і чи відчутні коливання антени на вершині?
#22
+ за здоровий авантюризм  ;D може ти ще так попадеш в підвали головної пошти ( звітам дві дороги під цитадель або як не встигнеш вийти в СБУ   ;) )
#23
Діло було так, приймав я участь в українській версії програми з Діскавері "Мисливці за реліквіями" ну там відкриваєш гараж який законсервували ще за СССР а там різний хлам, ніщякі, пріколи. Гараж мого друга, робили порядок, вивозили метал. І серед всякої всячини був ровер литовський "vairas" моделі "орльонок" на ньому навіть муха не сиділа, хіба павуки які не давали їм цього зробити :) Задумав його продати. Стан нового, але має ділянки де метал окислився. В оголошення ше не кидав може кому з форумчан треба. Моя фіксована ціна 1000 грн. а далі піде на OLX.
#25
Теж замітив це на машині, таке враження шо хтось полив її водою з іржою. А замість тисяч гіпотез може хтось наближений до хімлаборатоій проведе хоча б простий аналіз на основний компонент.
#26
Шановні Стефки! Нехай Ваш ангел охоронець не ходить без Вас на пиво!
#27


ПееС1: ліквідація робочих місць! Кого, Металорізів? Алко-охорони?
ПееС2: 150 чоловік з пункту 1 хочуть взяти Мега сірку в оренду :))
#28
Як так, я ж там ще не був  :o
739000/2.5грн. за кілограм =295600 кг. або 295,6 тон. на мою думку вона важить більше тому може ми візьмемось її розбирати  ;D
#29
Багато світла збігло з часу останнього повідомлення, та й в Криму було ясніше ніж тепер  :P  Поділюся з вами моїми підрахунками. Зараз практично повністю перейшов на світлодіодні лампи таких типів



Загальна кількість ламп в квартирі 23 з  них тільки 3 лампи розжарювання, одна з них має обовязково стояти в туалеті, бо то таке, то не можна, то союз навчив  ;D Сукупна потужність усіх складає 409 Ват проти звичайних 1740 Ват. (а шо буде як викручу ті сотки?). Перед цим використовував економки (люмінісцентні) але ж як вони мене харили Карл.

П.С. Народ, то вже сі почала єра діодів, дронів і планшетів?
#30
Я вважаю потрібно зробити ще один такий конкурс звітів протяжністю до 1 січня щоб на свята було що почитати і поклацати на клавішу голосування, може появиться більше бажаючих і ті хто не встиг також шось закинуть. А неактивність форуму може  перевищити тільки його загадковість  ;D Zolton  ;D
#31
Вітаю переможців! Я б хотів переформатувати то поповнення в то холодне пиво яким Модератор нас і підбадьорив порухатись біля клавіатури, бо пиво в компанії дослідників смакує не аби як  ;D Рой ти ж також хотів солонинку від автора!? Чому не показав майстер клас.
#32
Плани / Re: Полтва знову
13.11.2015 18:07:56
Полтва - вона така.









і навіть є гриби







#33
Плани / Re: Полтва знову
08.11.2015 17:18:20
О так, ми бачили потік  :-X Як не дивно все на місці, і навіть напрямок руху стоків той самий  ;D Інформація про закритий вхід чуть не зірвала вилазку, проблема була в тому що одна людиносила не змогла підняти залізні двері, а нас все таки було четверо  8)  Пройшлися ми десь до повороту на вул. Князя Романа, розвернулись назад та вилазили вже десь на пр. Свободи і це нас дуже порадувало і сподобалось, та й туристи потішились з такої несподіванки  :o Всім + за участь.
#34
Плани / Re: Полтва знову
07.11.2015 19:36:17
Зустрічаємось завтра на 9:00 під мостом на Чорновола.
#35
Плани / Re: Полтва знову
07.11.2015 17:25:38
Думав скористатись тим що біля мосту, але якщо там закрито то повідомте в приват де ще є доступ бо завтра вилазка!
#37
Десь була тема про незвичні ракурси львова, не знайшов, кинув сюди.
#39
Проспект В. Чорновола 1 спеціально для мишок  ;D

#40
Плани / Re: Полтва знову
31.10.2015 15:35:54
Отже, по багатьом заявкам, листам і бандеролям хочу зробити вилазку в Полтву на ранок неділі  8 листопада (правда погода може підкакати підкапати але на то вони і плани). Екіпіровка відповідна до таких вилазок: одяг, бахіли, ляхтаркі (чим побільше, будем випалювати темноту :) ) Місце зустрічі і входу узгодим в приватних повідомленнях. Дописуйте, невстидайтесь!