Show posts

This section allows you to view all posts made by this member. Note that you can only see posts made in areas you currently have access to.

Show posts

Messages - mrBodia

#1
Сьогодні хочу розповісти про цікавий похід на військовий київський завод Більшовик.



Маючи площу 36 га був заснований у 1882 році.  Виготовляв обладнання для переробки гуми і пластмас, нафтопромислове обладнання, тунельні ескалатори, прохідницькі щити.  Маючи величезні цехи і величезний потенціал був покинутий.  У 90-х роках київський метробуд замовив у Більшовика щит для будівництва метро, ​​після виготовлення Київ відмовився викуповувати щит і це стало однією з причин краху заводу. 
На жаль заводу залишилося ,, жити ,, всього кілька місяців тому що скоро його повністю знесуть, а на його місці побудують величезний житловий комплекс.

Перелізші високий паркан і протиснувшись в маленький отвір обмазаний солідолом ми потрапляємо в сталеварний цех





Пульт управління печами



Самі печі для плавки стали








Колись на заводі працювали 7.000 чоловік, а зараз працює тільки +- 50




Маленька людина на фоні минулого ,,велетня,,








Далі прямуюємо на дах і звідти перелізаємо в відому спортивну кімнату)









Під час нашої прогулянки нас побачили 2 злих ЧОПа які відразу почали нам погрожувати поліцією, щоб не витрачати час ми відразу пішли до виходу.  Незабаром ми обов'язково туди повернемося і відвідаємо цех з щитом для будівництва метро!


#2
Всім привіт!
Це була дуже спонтанна поїздка, вранці мені дзвонять мої друзі і питають: їдеш сьогодні з нами в ЧЗВ?  І довго не думаючи я погоджуюся!  Після дзвінка стояли довгі пошуки всього необхідного обладнання і не менш довгий похід по магазину.  Взявши з собою всю необхідну провізію і амуніцію о 18:00 ми були на Дитятках.  Дочекавшись закінчення всіх офіційних екскурсій ми почали пробратися до точки нашого залаза.  Пройшовши колючку ми опиняємося на місці, назад шляху немає!  Пройшовши через ,, Протокольний ,, і перебігши в ліс почався наш маршрут до міста Чернобль! Перевівши подих покинутому селі З.



і довго не думаючи продовжуємо наш маршрут, часу мало, а подивитися хочеться побільше.  Прямуємо до Прип'яті!






Через велику кількість офіційних екскурсій нам довелося чекати поки всі підуть і тільки тоді ми змогли трішечки погуляти містом і пофотографувати.







,, АТГ-2,,












Ковш смерті


На таємному об'єкті ,,Чорнобиль-2,, нам довелось тікати від охоронця але через деякий час ми повернулися)






Це був дуже цікавий досвід. Нажаль часу було мало і нам довелося йти додому.


Зона - чарівне місце яке постійно тягне до себе!