Show posts

This section allows you to view all posts made by this member. Note that you can only see posts made in areas you currently have access to.

Show posts

Messages - Артем

#1
Ніби тільки пробірки: класичні витягнуті і ще якоїсь форми, тяжко описати... там багато ящиків, якщо поритись, може щось знайти і можна. Ми там були хвилин 15, не більше. Хто його знає, що там хто розливав і чим там можна надихатись. До того ж банки з червоними лініями на етикетках і малюнок "череп і кістки" лише підсилювали наші побоювання..)
#2
Гуляли нещодавно Шевченківським районом, шукали бомбосховища під житловими будинками. Два об'єкти знайшли, але екскурсію туди відклали на певний час. Натомість знайшли вхід до складу з хімічними речовинами, до речі не до кінця пограбований. Двері на диво були "зачинені" гілкою. Підвал не великий, всього на три маленькі кімнатки, але тим не менш там є що подивитись. Багато писати не буду, краще покажу)
#3
Є у Києві штольні (поки нічого таємничого не сказав)). Штолень багато... І кожна по-своєму, думаю, цікава. я сам не діггер, - аматор. Не так і давно побачив фотографії з бункеру ППО в самому центрі Києва, сходив з друзями - і все...поринув у світ діггерів за допомогою найбільш балакучих із них, діггерських сайтів, звітів, фотозвітів і т.д. Так от, повертаючись до теми штолень. Їх досить багато можна знайти біля Дніпра.Ну а якщо вже знайшов, то гріх не зайти! Саме цим принципом керувався і я=). перевірка справності ліхтаря, речовий мішок за плечі, фотік у режим готовності і обережно вперед. кидаю збірну солянку різних об'єктів.




от-так раком і ходили. думаю, мене всі на цьому форумі зрозуміють)

ну не ляпота?

не знаю хто як, але ми на таких "роздоріжжях" вирішували куди йти у спосіб "а чьо, давай туди"

війна війною, а обід за розкладом!

На деяких об'єктах пройшов лише метрів 40... я зі своїми берцями виявився непідготовленим до контакту з рижою в'язкою масою, яку ілом то тяжко назвати...була правда ідея обмотати ноги кульками для сміття, але дуже швидко стало ясно, що тут так не проканає))) :)


наступний раз вже точно гумаки візьму)
#4
То КП Ворошилова, ще молодий об'єкт) Катакомбам десь ну як мінімум 200 р. Хоча думаю вони набагато старші. Люд різний пише, що вони є, але багато відрізків засипані. В контакті хтось запропонував залізти в підвал на Червонохрестівській 16, типу звідти можна попасти у ходи. Нікого допитливого і ризикового з Вінниці немає?)
#5
Коли якось занесло у Вінницю, місцевий студент-екскурсовод розказав, що ходять чутки про так звані вінницькі катакомби. А як відомо, немає диму без вогню. У когось є якийсь матеріал з цього приводу?
#6
фотографії якось можна побачити? чи мені одному вони не відображаються?