Show posts

This section allows you to view all posts made by this member. Note that you can only see posts made in areas you currently have access to.

Show posts

Messages - inkognito

#921
ЦитуватиНаскільки читав по форумах, саме на заправках деяких, принаймні в Києві заправляють. Пропан-бутан, зимою трохи інший склад, із нижчою температурою кипіння, яким заправляють і авто.
Але там треба який перехідник. Та й до маси певної, щоб не роздути балон.

Угу, 72% ізя-бутан, 22% просто пропан, все інше - бутан. Чи пропан/бутан 30/70? Так є на заправках? Матьорий перехідник , мабуть супер допоможе. Звісно, можна залити хоч це, навіть горіти буде.
#922
Цитата: zelja від 27.07.2011 16:51:50
Газ коштує 6.50 за 1000 грам. ::) це дорівнює що жестянка коштує 95% :P

Потішно. Не 6,50 за 1000 гр = 1 кг, а за ОДНУ ЛІТРУ.

З.І. Той газ, що на газ-заправках жодного відношення не має до того, що
міститься у бальонах пальників.
#923
Але як будете так, то туди не ходіт - там багацько злили забугрових гудронів...

#924
георадарів не так багато на всю Україну - кількість вимірюється декількома десятками, переважно власники - будівельні контори чи їх грошовиті підрядники. Най ми yar-79 поправит, він в курсі.
#925
Цитата: linuxoid від 26.07.2011 22:23:47
Як на мене місцина таки варта: дух покинутого жилого містечка нічим не зімінити. Така собі лайт-версія Прип'яті. Мав би як поїхав)


Місцина 100500 разів варта відвідин, тут слів не є! Але спеціальних та екслюзивних відвідин не варта. Нагадаю, як хто не знає чи не читав - у New Роздолі є ще великий, докладно незбаданий нами кавалок території, площею значно більше ніж Орбіта. Тут і виробництво H2SO4, фосфорних добрив та багацько чого проміжного. Усім рекомендую на бухідні із наметом, по грошах вийдуть копійки.
#926
Пробачте, за бакланення теми, але - скільки я не передивлявся фото із ОРБІТИ, ніц не побачив схожого навіть на  залишки Кримської АЕС, далі копіпасти і текст внизу:

Раз

Два

Три

Штири



Звісно, дух експлорера тяне - але пертись в таку далечінь, тратити купу грошей - щоб зовидіти декілька багатоповерхівок, магазинів, розвалену ТЕЦ - хіба воно того варте? Махніть в F*ck Park та у New Розділ - отримаєте значно більше сатисфакції. Такий об'єкт варто дослідити у комплексі якоїсь поїздки, а спеціально їхати туди - економічно не вигідно. Нагадую, що це лише моє ІМХО.
#927
тема себе вичерпала і можна закривати?
#928
Давайте якось по-порядку:

1) Шлак почистив, ІМХО, зараз пропарсаю ще раз;
2) У нас форум дослідників Львова та його околиць, що являють собою увесь світ як відомо. Як би ясновельможний Сенсей узгодив рекламу із Адміністрацією (а мені чомусь здається, що подібних розмов не було), то би цю тему не розцінював як рекламну. Блокувати не буду, але зараз переїде в Куплю-Продам-Позичу. Щодо мене - мені цікаво було б побачити та зафоткати подібне явище(не важливо, що я його гет не розумію) - але для цього було б створити тему без явно вказаної реклами (читай, посилання на сторонні ресурси третього сорту)
3) :-), Новий Чемпіон, влучно та гарно дописав. За шо + дістав. Теревенів тут не буде, гарантую. Усі незадоволені будуть посилатись у широкий простір Мережі, а тут ігноруватимуться. Як такі.
4) Окремо про Лесика: терпіння має свої границі, і ти близько тих меж. Задумайся гарно над цим. Зменьшнння кількості друзів ще ніколи не було плюсом ні для кого.
#929
Цитуватиретуал

ретуал, ні - ритуал, можливо.

Цитуватинаших предків

Мабуть, у нас різні предки. Ви звідки і хто Ваші предки?
#930
ЦитуватиЯкщо у мене немає захоплення колекціонувати ні марки, ні гільзи, ні краватки, то хіба являюсь я колекціонером?
У горді бузина, а у Києві дядько.

ЦитуватиДумаю багато людей вважали б це слово не менш образливим...
Залежить, щл вкладати у зміст цього слова. Ти знаєш, що я туди вкладаю?

ЦитуватиА себе за образу росіян? Усміхнений В цілому... якщо тут за таке забанять, то не буду більше тут з'являтись мабуть взагалі.

Причому тут росіяни(росіянин - це не москаль, це ствердження!)? :-) А форум від твоєї відсутності нічого не втратить, сліз ніхто лити не буде.


Взагалі написав давно, забув запостити... Ти пиши, пиши
#931
2 Mike:

   Направду, нікого не цікавить те, у що віриш чи не віриш ти. А от подібним чином висловлюватись - це неповага до дописувачів нашого форуму у прямій та відкритій формі. Питання релігії, теологія, тощо - не наше. Проте, головне тут не це. Своїм дописом, властиво лише одним словом ти образив (причому серйозно) багатьох користувачів цього ресурсу. Не важливо, якого саме віросповідання людина (чи атеїст - але, погодьтесь, атеїзм - також свого роду віра)  - її погляди треба поважати, хоч ти католик, православний, мусульманин, єврей чи москаль. Образа таких цінностей - це просто "брудно", мені  неприємно дописувати тобі після усього, що написано вище. Хто "кручє" Будда чи Ісус? - глупе та дебільне  питання, навть для людини котра не вірить ні у що. Більше поваги та толерантності.
    Йно хотів заслужено забанити Майка на три доби - але чомусь подумав, можливо він має щось дописати у відповідь, важливого - тому екзекуція наразі відкладається.

ЦитуватиTo Mike: я працював з такою людиною як ти, тепер мені зрозумілий хід твоїх думок. Тобі щось доказувати - собі дорожче. А дискутувати по схемі: "я найрозумніший, а всі хто не зі мною не погоджується - ідіоти" я не люблю...
Мабуть, багато хто мав подібний досвід. Впевнений, подібного тут не повториться - у нас інформаційний ресурс, а не  Теревені-шось-там-UA. Особисто подбаю про це.


ЦитуватиЯ дуже вибачаюсь за цей злісний "off", але ми не говоримо про священників, церкву і т.д. Тема про Статуї Матері Божої. Це раз. Два: звідки ти знаєш моє відношення до священників, церкви і т.д.? Вірувати & ходити в церкву = дві різні речі. Мені абсолютно по барабану хто з священників на чому їздить, де живе і т.д. Так, забув додати, священники різні бувають (це з особистого досвіду), тому не треба всіх "під одну копірку"... Не потрібно сюди приписувати Матір Божу. Не вона хоче спорудити собі пам'ятник... Підморгую

Як кажуть наші східні сусіди: "Кому война, а кому мать родна"...

  Треба дописувати не "я дуже вибачаюсь", а я "щиро прошу пробачення". У першому випадку - одноосібна дія, у другому - запит на пробачення. Все інше - цілком згоден, щиро вірую, що true-ксьондзів більше чим тих, що untrue. Мій колишній шеф казав, що "церква - найбільш успішний бізнес-проект" - а то каже про наявність бубла. А бубло - це корупція, як мінімум через те, що хтось бажає їздити на кращій машині, ніж його колєга. Воно було та буде.

#932
Цитата: yar-79 від 18.07.2011 11:27:28
Особливо цікавить, як ти будеш вирішувати проблему душа, бо ж требя ходити на роботу ;D

    Гадаю, проблема із душом вирішується купанням із милом у навіть не дуже привабливих водоймах, попри Львів знайти таких можна багацько. Не забуваймо, що є ровер за плечима.
    Будемо на бухідні до Ромеля в гості кататись, шкода (хоча скоріш цікаво) кожного тижня їздити у різні місця.
    ІМХО, тобі треба як мінімум чогось для самозахисту = від рогатки і бальончика, до травмату та зенітки.Та декілька наступальних гранат  :) Безпекою не варто нехтувати, то не Карпати, гуцули, кабани та медведи - то Львів, гопи, менти,  бухло, наркота ітж ітп. Їх комбінація є складною та непередбачуваною. Тому постарайся забезпечитись по максимуму - як мінімум софт постав на телефон, що у разі натиснення секретної кумбінацї кнопок буде капітанити SMSками SOS + твої поточні координати. Мене можеш включити у перелік.
#933
йно REISS є, правда багацько та підрихтувати треба.
J.LEWINSKI.iSP ISP властиво посміхнула ISP = Internet Service Provider  :)

Дякую!
#934
1) місцина навколо Четових скель, ближче до заводу де дріжді роблять;
2) вул. Медової Печери, сам кінець + 0,5 км наліво в ліс в сторону траси на Винники - там багацько ярів, у самому низу тече доволі чиста річечка (із джерела чи артезіанки). +500 метрів далі річечка троха розливається в долині, маємо по ліву руку добротний стіл та лавки із дерева + автентичний плетений пліт. Місце виглядає не засраним, локальним гопам, галаю влом туди спускатись, почому підніматись назад
#935
1. VeNick нам колись розказував - так, для змащування. У циліндрі масло, потрібно постійно підтримувати його тиск шляком закручування отого вентиля в дупі пристрою. Коли проїзд проїжає - кулка тиснуть на на клапани через які порскається масло.

2. Х-3, не в курсі
#936
Цитата: Golem від 14.07.2011 18:07:55
В команчеро питався? Колись мені поремонтували дугу.Інше місце - на початку Дорошенка, двічі там пришивав замок до рюкзаків.

   Підтверджую, дуже гарно роблять - мені два наплічника пофіксили якісно. Проте, у них дуже багацько замовлень, тому виконання можна чекати навіть тиждень. Це цікаве місце називається "Айболить"  :), знаходиться на Дорошенка перед поворотом на Банківську, по ліву руку якщо їхати з центру по Дорошенка в сторону Політехніки.  Таорж добра майстерня є далі по Дорошенка, з того ж боку, троха далі повороту на митницю.

   До-речі, на Банківській по праву руку якщо пересуватись із Дорошенка на Коперніка є також гарна майстерня, де латають шкари. Замовлень у них стільки, що часом бачу, що починають працювати о 05-30 ранку. Рекомендую.
#937
Viva la VeNick! Всього самого матьорого! І жоні також!
#938
О, чую кусок кандидатської, дякую! Дуже цікава інформація, такої б більше.
З.І. Вже більше 1,5 років купуємо до хати йно ТМ "Жменька" - від банальних круп до супер-басматі, камоліно тощо. І воно цього варте.

Хтів би вкласти посилання на сайт виробника, але він щойно сказав:

Код Select
Index of /

    .ftpquota
    .smileys/

Apache/2.2.19 (Unix) mod_ssl/2.2.19 OpenSSL/1.0.0d mod_auth_passthrough/2.1 mod_bwlimited/1.4 FrontPage/5.0.2.2635 PHP/5.2.17 mod_perl/2.0.4 Perl/v5.10.1 Server at www.krupdom.com.ua Port 80

#939
то ше все фігня, йдемо до них

1) Продукти українського виробника - бачимо ціни, але то не головне. Загалом, +0,5-1,5 грн. до Шуварівських негуртових;

2) Закордонні продукти - цікаво, тут не знаю що сказати по цінах, бо крім чилі, лаймів, лимону та банану ніц за минулий місяць не купував. Виглядають на звичайні ціни;

3) А головне тут, властиво чого ми прийшли на сайт - органіка, що кличеться тут "Органічні продукти". І шо ми там бачимо? Та ні**я ми там не бачимо, бо там пусто є!

Висновок, чого купувати дорожче продукти "ніби без ГМО" (де сертифікати, а панство), якщо я це саме куплю поруч на базарі як мінімум так само, як максимум - 10-20% дешевше? На базарі також не дають сертифікату - але на базарі я не плачу за доставку, проте я бачу те, що купую - у випадку замовлення я мушу бути заплатити за те, чого я в очі не бачив. І не факт, що те, що я побачу мені сподобається.

З.І. А сертифікати купуються, як кому треба - можу підказати необхідних людей  ;)
#940
не зла така собі Тимчасова Тріумфальна Арка, дуже не зла. По ліву руку вдалечі дуже цікавий будинок - просто як сучасна урбаністична пятиповерхівка.