Show posts

This section allows you to view all posts made by this member. Note that you can only see posts made in areas you currently have access to.

Show posts

Messages - Bottlehunter

#641
Мені пох, я їду
#642
Цитата: :-) від 10.11.2015 17:58:34
Шо такоє сотка?

Ніщо інше, як бар "Сто Рентген"
#643
До закінчення сі лишило менше тижня. В понЕділок починаємо голосування.
Поспішайте!
#645


Пам'єтаю як ниніка: неділя мала бути унила, але, як то часто буває, Драйвер ситуацію врятував. І хочу вам сказати щиро, пісня "Крила одягає, всім допомагає" не зовсім про Іво Бобула)))

Крім нас чотирьох мав ще бути MadLife, але він напередодні мав щастя відвідати фестивалm "Завантаження",  де були, зокрема, Джинджер і Анна. Після таких концертів часто буває так, що люди отруюються з'їдженим напередодні печеньком і з поважних причин залишаються зранку в ліжку замість того, щоб відважно досліджувати навколишній світ. На жаль, Медлайф не став винятком. На щастя, він встиг передати координати штолень, на котрих встиг побувати. Все би добре, тільки координати і опис ("штольні в першій горі після Замкової") виявилися неправильними  :(

То дало нам поштовх до дослідження природи Кременеччини. Заодно малис-мо шанс розвивати навички комунікації, розпитуючи місцевих де ті куревські штольні є. Мушу сказати, що таких привітних людей давно не зустрічав. Кременець має дивну і добру атмосферу, недарма стільки відомих людей жили і працювали тут свого часу.





Після відвідин замку, пішли до козацького цвинтаря, на який вказували координати Медлайфа. Облазили навколо все навздовж і навпоперек, ніяких штолень не знайли. Нарешті я піднявся на гору, де знайшов водокачку і охоронця. Чувак виявився доброзичливим і розповів, ця гора називається Черча (чернеча), тут колись стояв монастир, а штольні знаходяться в наступній горі (Thank you Mario! But our princess is in another castle!) і показав шлях до них. 





Ліс на схилах Черчої і тисячі нір в ньому





Великі камені з нерозбірливими напівстертими написами різних історичних епох. Не виключено, що з того самого монастиря





До слова, в місті досить багато закинутих хат. В одну з таких ми зайшли щоб пофотографувати старі поштівки, піаніно та інший мотлох







На сусідньому горбі прийшлося трохи полазити по лісі заки штольні все-таки знайшлися. Тим більша була радість від потрапляння всередину, навіть не зважаючи на їх невеликий розмір.









Попри величезний закинутий єврейський цвинтар йдемо додому. Через брак часу невідвіданими (і не знайденими) лишилися природні печери на околиці Кременця і старі військові казарми в одному з ближніх сіл. А отже є причина вернутися колись  :D

#646
Давайте завтра ввечері зустрінемося поговоримо про поїздку. Я маю кілька питань, а набирати їх пальці болять)))
#647
Маю кілька питань, написав на Фейсбук.
#648
Цегла з Кременця, Тернопільська обл.

#649
То ок. Я буду без Христини. Коли квитки берем? Бачу,що наявні місця ніби є, але розкидані по всьому вагону.
#650
Прекрасні новини. То ми все-таки на два дні збираємося? Чому в четвер виїжджати, а не в п'ятницю?
#651
Плани / Re: Полтва знову
08.11.2015 15:46:04
І що, були десь?
#652
Взяв квиток на 30 місце 702-го поїзда зі Львіва до Станіславова. Якби хто теж ним надумав їхати, вибирайте місця поруч  ;)
#653
Ми з Христиною теж би поїхали.
#654
То люкс. Я збираюся їхати чернівецьким поїздом, по часу інакше не виходить. Квиток планую купляти завтра на сайті Укрзалізниці.

Можна було б ще подивитися, чи на Блаблакарі нема поїздок в підходящий час.
#655
Мені відео сподобалося. Поплюсив.
#656
Просто по місту погуляти чи на що-небудь розвалЕне подивитися?
#657
Цитата: :-) від 31.10.2015 13:44:30
Та йой. шо Ти таке кажеш. то ж ЕНЗИМ!!!!!!!!!11111111111

Як часом прогулянка планується, то було б добре, аби хтось позичив Л-1 найменшого розміру. а то один юний науковець пише про то де гулятимемо, але от не був, то не порядок. Але цікавлять більше бічні всілякі, вітовського, снопківська, Погулянка.

Я з тобов погоджуюся, нефайно на Ензим нападати.

А що то за такий юний науковець, якщо не секрет?
#658
Ентузіасти, що займаються вивченням історії залізниці: ГО Асоціація збереження історії залізниць України

Група ВК з новинами
Офіційний сайт. Скоріше мертвий, ніж живий.
#659
Файно дякую Драйверу за альтруїзм і чудову автентичну лямпочку до проектора.
#660
Цитата: Driver від 31.10.2015 11:59:32
P.S. думаю намічається вилазка в наше підземне русло)) 

Ти сі збираєш в Полтву? Бери нас з Руфінусом. Було би файно пройтися через весь центр як в старі добрі часи.

Щодо запаху - думаю, то жиркомбінат на Городоцькій. Кілька раз було таке, що біля водоспаду, де втікає притока з Городоцької, штинило немилосердно. Причому тільки ввечері в певні години.