Show posts

This section allows you to view all posts made by this member. Note that you can only see posts made in areas you currently have access to.

Show posts

Messages - GreenLION

#1
Майте на увазі, що там вже снігу по коліна і морозець зі всіма витікаючими :)
#2
Я би поїхав за сприятливих дат.
#3
Вітаю товариство! Можливо, хтось продає, чи знає того хто продає, чи просто знає де взяти фотоапарат класу Canon D500?  Мені якраз такий потрібен ;D Буду вдячний за будь-яку корисну інформацію по даному топіку.
#4
Ґратуляції від мене. Прогесу, стабільності і файних вражень.
#5
Я буду, але не довго бо традиційно на наступний день екзамен :-[
#6
Цитата: Roy від 27.12.2013 00:08:46
Які саме бахіли тобі потрібно?
Такі , чи такі ?

такі - гірський варіант.
Ті від хімзи (ОЗК) незграбні і слизькі...
#7
Йдемо з друзями на Чорногору зустрічати Новий 2014, але бракує кілька пар бахіл. Позичу на вигідних вам умовах  ;), можна в обмін на пиво/сік/молоко. Розраховую товариство на вашу допомогу...


#8
Плани / Re: Євромайдан
12.12.2013 18:01:20
Цитата: Roy від 11.12.2013 23:58:46
Бодя, не кремпуйся. Розкажи трохи про умови, зокрема про варіанти ночівлі. Можеш описати своє перебування в Києві.

Зв'язної розповіді чи тим більше звіту з себе не вичавлю. Треба посидіти систематизувати думки. Зараз на душі одні вітровали і буреломи. Але декілька слів напишу.

По-перше, особисто мені, я впевнений і всім вільним людям, які дбають за Рідну Україну, важко сприймати ті події збоку - неспокійно на душі, навіть у Львові, хоча це радше стартова точка ніж "бік". В Києві все значно простіше. Якби то пафосно не звучало, але, перебуваючи в центрі подій, відчувається що твоє майбутнє залежить від тебе рівно на стільки на скільки ти готовий боротися за перемогу. Бачиш, що ти не сам, відчуваєш підтримку людей і розумієш, що від тих "мудаків" в телевізорі, до якої б вони партій не належали, не так  багато залежить. Тому раджу всім хоча б на декілька днів поїхати на київський майдан і відчути ту атмосферу, це допоможе кожному зробити для себе правильні висновки. Там не спокійніше фізично, але спокійніше морально!

Перебуваючи в Києві, я намагався жити за класично-революційними принципами (по іншому бюджетний чи то студентський варіант). Отже, за 9 днів я потратив 6 грн, якщо врахувати що профком віддасть 27 грн за квиток на поїзд. Назад добирався автостопом. Умови там, не схожі ні на що, з одного боку це все нагадує постапокаліптичні фільми: барикади, натовпи людей, розмальовані розклеєні наклейками вулиці, бочки з вогнем, з першого погляду анархія (хоча насправді скоріше навпаки). З іншого все дуже навіть впорядковано і чітко. Тішать місцеві люди та й дружна атмосфера загалом, там напоять, нагодують, підлікують, впустять переночувати чи помитися.
Так вийшло що я два рази в одному і тому самому місці не ночував: в наметі на майдані, КМДА, будинок профспілок, офіс "Народного руху", в людей на квартирі, хост, Київ Експо Плаза. Харчувався в тих точках де були організовані пункти, і скажу по-правді голодувати не приходилось. Найбільша проблема - помитись, добре мати якусь точку в центрі де можна це зробити, але тут вже кожен свої методи має, ну або до людей проситись.

Пам'ятайте товариство: "Голодного можна купити, а вільного - тільки вбити" (Любомир Гузар)
#9
Плани / Re: Євромайдан
11.12.2013 23:55:22
Був 9 днів в Києві. 13.12 о 01.05 знову їду на невизначений термін (мабуть, не менше тиждня). Завжди радо прийму дзвінки експлорерів та пропозиції зустрітись ;)
#10
Плани / Re: Київ 24.11.13
22.11.2013 16:31:25
Коли плануєте виїжджати?
#11
Мене дуже цікавить ця територія в т. ч. з наукової точки зору. В мене курсак по тих територіях. Тіко я сьогодні на Пікуй їду, а потім, скоріш за все, до Києва. Можливо пренести ту вилазку?
#12
Приєднуюсь до привітань кулєг, нехай тебе, Міша, оберігає архистратиг, най тебе оточують файні і троха шалені люди. Коротше, щастя, здоровля і багато племінників ;)
#13
Цитата: onyx від 11.11.2013 23:45:24
, точніше материнський блок Загірочко...
to Le-i-3o, і це я розумними словами заговорив? :)

to onyx,  :o біля Ходорова гіпси є? там якась окрема лінза? знаю біля Щирця є відслонення гіпсу, а біля Ходорова ???
#14
Дякую за черговий спелеозвіт. Як завжди на високому рівні. +
На скільки знаю, то ти головний "експлорер" печер Станіславівщини ;). Цікаво, чи ти бував у якійсь із печер Угольсько-Широколужанського масиву КБЗ, можливо у Дружбі? Хоть це і Закарпаття, але всетаки там найдовші в Карпатах печери. Давно туди хочу...
#15
Цитата: Legolas від 09.08.2013 15:06:08
Призначення - трекінг + 1-2 рази в рік поїхати на фест.
А якщо порівнювати спину Пінгвіна із Командором, ТероюІнкогнітою, Трампом?
Я б залюбки іх всіх навантажив та поміряв, але знайти магазин де б були вони всі доволі важко, принаймні я не знайшов. Особливо Командорів - їх наче взагалі немає.

В Робіні є Пінгвіни, Терри і Неве (Командори). Кожен треба міряти гружений на свою фігуру... А так, в дорощих Терр можливо спина і краща...
#16
Цитата: Legolas від 09.08.2013 02:36:24
Хотів би ще дізнатись вашу думку про цей рюкзак:


http://hotline.ua/sport-ryukzaki/pinguin_explorer_75/


Таких пінгвінів як на фото вже не роблять. В них помінявся модельний ряд, і тепер Рюкзак Pinguin Explorer 75 виглядає так:
http://www.robinzon-ua.com.ua/ukr/catalog/backpacks/explorer75/
В мене такий.
"Твердий" середнячок в своїй родині. В ньому намагалися поєднати краще від інших наплічників за помірну ціну, ІМХО вийшло не погано. Звичайно його не порівняти з Дойтерами, Мілетами, Татонками, Салєвами, Оспреями - це все класом вище, і якщо є фінансова можливість їх взяти, то бери.
Я своїм пінгвіном повністю задоволений. З незначних мінусів верхні стяжки на лямках закріплені не достатньо жорстко, ну і спина не дойтерівська ;), хоча цілком нормальна...

Ще порада, варто визначитись для яких потреб потрібен наплічник - штурмовий, альпінізм, трекінг тощо, оскільки вони дещо відрізняються по функціоналу.

Також, рекомендую звернути увагу на Турбати, вони нові багато відгуків немає, але виглядають симпатично.
#17
YserL, ти сам знайшов той кварц в кар'єрі? Бо це не просто кварц, а цікавий уламок гірського кришталю!
#18
Цитата: YserL від 05.08.2013 14:42:23
Кварц, міцніший ніж скло. Сфоткаю викладу. В ньому або дуде маленька блоха, або спора якоїсь рослини.

Яко географ і людина, що цікавиться мінералогією не уявляю як в кварці може бути органіка... Може то рутил, або вкраплення якого іншого мінералу?
#19
Приєднуюсь до ґратуляцій з нагоди Ромчикового свята. Всього тобі найфайнішого...