Show posts

This section allows you to view all posts made by this member. Note that you can only see posts made in areas you currently have access to.

Show posts

Messages - Bottlehunter

#961
Цитата: Escapist від 12.09.2014 19:35:14
Я його той во, а воно не цей во. Галочка не ставиться(

Після того, як поставите галочку, потрібно натиснути кнопку "Змінити налаштування", внизу справа. Може, в цьому справа?
#962
Був нещодавно в рідних краях, вирішив поїхати подивитися, як поживає старий сільзавод. Виявилося, що не так, щоб дуже добре. Зруйнований ще більше. То тут, то там стоять акуратні купки цегли. Циферблат годинника з вежі зник, а сама вежа ще більше зруйнувалася і похилилася. Зовсім скоро ще на одну архітектурну пам'ятку промисловості стане менше.







Великі шматки солі можна знайти в цеху, де колись стояла піч.





#963
Рок, мотоцикли, дівки і... закинутий завод. Непоганий коктейль. на мою думку.

#964
Тілько ві Львові...

#965
Цитата: Escapist від 08.09.2014 23:29:42
не бачу ніде відправлених повідомлень, так що якщо щось прошу нічого поганого не думати.
За замовчуванням повідомлення, які ви надсилаєте, не зберігаються. Змінити це можна в налаштуваннях:
Особисті повідомлення -> Змінити налаштування (зліва сторінки) -> поставити галочку в "Зберігати копії відправлених Особистих Повідомлень у папці Вихідні"
#966
А фото місця є? Може оце воно:



Якщо так, то це звичайний водозабір.
#967


Виявляється, ще один Колізей зі схожою історією є в Кіровограді. Це - великий недобудований палац піонерів, що стоїть в центрі міста. Недобудова обросла численними легендами і страшилками, ось, наприклад, з Урбантріпу:

Цитувати

Недостроенный Дворец Пионеров, а в народе просто «Колизей» ещё с давних времён облюбован гопниками и неформалами, которые и выдумывают эти легенды. Почти каждый угол имеет своё имя и свои мифы: «комната глюков», «галерея висельников», «купол самоубийц»... Названия говорят сами за себя. В действительности, творится на объекте много всякой фигни: драки, гоп-стоп, употребление наркотиков, но что самое страшное: умопомрачительное количество самоубийств.

Существует миф, что где-то в подвалах Колизея есть таинственный люк, ведущий в подземный лабиринт. Куда ведут его бесконечные коридоры – никто не знает, ибо оттуда ещё никто не возвращался живым... Бытует поверье, что в подземном лабиринте есть проход в огромный зал, где живут сатанисты. Раз в месяц они ночью выходят на поверхность и приносят в жертву разных животных, в комнате под названием «арена». Некоторых людей, попавших в их зал сектанты убивают на месте, а некоторых гипнотизируют, заставляя их в ближайшем времени распрощаться с жизнью, повесившись в «галерее висельников», или прыгая с «купола самоубийц».


І ще одна колоритна страшилка

Кировоградский Колизей: сатанинские зрелища, з місцевої газети. Ужоснах!

#968
Цитата: Lesyk від 18.08.2014 10:39:25
Завжди був самим моднявим і стільним посоном.

Спішу додати, ще й дивовижно скромним. Візьми собі печенько з полички!

(На правах офтопу)
#969
Цитата: Oly від 11.08.2014 13:16:05
По моєму Залізобетонний і Вапняний завод це трохи різні речі. Там, біля Пустомит, різноманітна промисловість була досить розвинена в минулому столітті:)

Все правильно, то моя помилка. Щойно перечитав і зрозумів, що й розміщені вони по різні боки залізничної гілки. Я це місце бачив, напевне, сотні разів з вікна електрички, але відвідати так і не вийшло.

Поправлю тему ввечері.
#970
Про завод згадувалося тут, а ще

отут. Тому об'єднаю теми.
#971
Плани / Re: По Львову
28.07.2014 09:06:13
Постараюсі прийти, лапу потиснути. Вже вирішив коли приїдеш і куди лізти планується?
#972
А ще колись у Чернівцях їздив трамвай. Але, очевидно через непростий рельєф міста та безперспективність подальшого розвитку цього транспорту, 20 березня 1967 року трамвайчик останній раз проїхався вулицями міста. Нині про нього нагадує пам'ятник, встановлений недалеко від вокзалу на честь сотої річниці заснування трамвайного руху (1997). Цікаво, що вагончик-пам'ятник стоїть на широких колесах, бо оригінальних, 1000мм, вже не змогли роздобути.

Ось тут можна знайти старі фото Чернівців, де в головній ролі - трамвай.





І ще трохи фото, всі зроблені мною в травні.

Тут трохи зле видно, але ця зірка на Алеї Слави присв'ячена Степану Галябарді, одному з фігурантів роману Сергія Жадана "Депеш Мод" (моєї улюбленої книжки).



Зачинений спитрзавод



Радянська вивіска. Книжкових магазинів у Чернівцях досить багато.



Стрілки, що вказують на бомбосховища у центрі міста. Старі та нові.





Чернівецький університет. Вхідний квиток коштує щось 10 чи 15 гривень, але всередину без екскурсовода не пускають. Нам, щоправда, пощастило все-таки примазатися до якоїсь групи і потрапити в приміщення. Дуже гарне місце, всім рекомендую.





Є в Чернівцях і свій "Андерграунд". Але не дігерський, тому він нас не зацікавив. Каву ми пили в глибокому підвалі чернівецького філіалу "Золотого Дукату".



І наостанок - індустріальний пейзаж з гірки недалеко від вокзалу.

Обговорювати тему - сюди.

#973
Цитата: Wolff від 21.07.2014 16:37:23
Дівчата - прошу в гості на мій дах Наукова 94. ( 12 підіздів - довжина  ;D). Хоч на цілий день!

Гм, а хлопцям можна? Я пофотографувати тілько, на паті лишатися не буду :)
#974
Цитата: rtrukhin від 21.07.2014 11:33:03
Привіт,

Я так розумію з пічками заглохла справа? Чи ні? Бо є бажання придбати

Історія закінчилася Хепі Ендом, як в Болівуді. Всі, хто бажав, отримали свої пічки, а в кінці було весілля і загальні танці. Про це є окрема тема в розділі "Спорядження" http://explorer.lviv.ua/forum/index.php/topic,6638.0.html
#975
http://brodiahy.org.ua/ - Український сайт про подорожі Україною та світом. Індастріалу тут мало (я б навіть сказав, непристойно мало), але гарні розповіді та фото. Без копіпасту, так би мовити.
#976
 'ROHATYN', знайдена у Львові і залишена на місці знахідки (бо нема де складати). Хтось має якісь відомості про завод, що виробляв таку цеглу?

#977
Ділянка на Гарячому Урбані продаєсі. Не знаю, чи ще актуально, оголошення сфотографоване в травні в Чернівцях



І граблі для справжніх принцес, фото з маминого городу



Знайдені на горищі австрійського будинку бляшані букви трансформуються в слова відповідно до рівня освіти та культурного розвитку дослідників

#978
Файно, треба буде піти. Тільки Організатори(тм) знову підміняють поняття: не розумію, який стосунок має йога чи, наприклад, майстер-клас з виготовлення блокнотів до Urban Exploration.

P.S. Пропоную всім влаштувати флеш-моб у фірмових футболках Експлорера  ::)
#979
Ану покажи фотопруф, чи у вас писки щасливі, коли ви її їли? ;)
#980
Якраз купляв таку в Арсені з місяць тому, брав з собою в похід. Не айс, скажу чесно, жиру багато, м'яса мало. Білоруська в рази краща.