Show posts

This section allows you to view all posts made by this member. Note that you can only see posts made in areas you currently have access to.

Show posts

Messages - yanktank

#1
Цитата: Soulstorm від 27.09.2015 23:11:35
Наскільки, я вшарив, то це елементарний вольтметр підключений до фотоелемента. Світив ліхтариком на нього і стрілка дійсно відхилялась.

Це Люксметр. На приладі так і написано. Використовується для вимірювання освітленості.
#2
Цитата: Bottlehunter від 14.12.2014 20:56:16
Вчора обдали в грузинському ресторачику на вул. Волошина, 6 (Паралельна до проспекту Шевченка вулиця). Дві порції відмінних хінкалі (найкращі, що мені доводилося істи у Львові) і два бокали молодого вина вартували 56 грн. Також в меню є хачапурі, суп харчо та інші традиційні грузинські страви. Власник закладу порівняно недавно переїхав до Львова. Всі страви з меню готує всі страви його мама, кухня відкрита і можна спостерігати за процесом. Всім рекомендую, дуже смачно і по-грузинськи душевно.

Фсьо, вже немає. На тому місцізаклад кримськотатарської кухні. Ціни середні, але не сильно смачно, як на мене.
#3
Був такий набір, як перший, але ножовка як в другому.
#4
Тут і сама фабрика, і роторний екскаватор з кар*єру


Тут фабрика


Тут теж фабрика


Пи.Си. Дякую Фляшкохантеру
#5
Переглядав старі кліпи Срябіна - там багато відео з Сірки. Вставити сюди не вийшло, може хтось то зробить, або мене навчить.
#6
Так, було таке диво в Новоєврейську, малим ходив до нього гуляти. Здається, там мало бути  дитяче кафе, але з техніки безбеки його не відкрили. Літак стояв закритим. А однієї ночі якісь придурки нехороші люди розбили ілюмінатори і підпалили його. Це був рік 91 чи 92, точно непамятаю. В результаті літак розрізали на брухт і вивезли на територію сірки, туди де зараз стоять крокуни.
#7
я звичайно вибачєюсі, але чи
Цитата: Le-i-3o від 05.02.2013 17:14:00
10 травня, субота будемо мати робочий день за 3 травня
не співпадає з
Цитата: Le-i-3o від 05.02.2013 17:14:00
з 9 по 12 включно(з четверга по неділю) День перемоги
???
#8
Декілька фото з польського "СЯРКОПОЛю" http://urbex.net.pl/?p=191
#9
Цитата: Lesyk від 05.01.2013 22:47:17
ЦитуватиПочув інформацію, що після свят одну з труб мають підірвати.  шкода
Більше інфи про це добути реально? На підрив подивитись/зняти на відео можна?
На рахунок більше інфи-думаю що можна, але треба знайти  вихід на когось з адміністрації. Подивитися і зняти можна полюбому, навіть треба ;) (коли підривали найбільшу трубу, то глядачів було багато, було навіть відео файне, але я неможу ніяк знайти.)
#10
приєднуюсь до привітань!!!!!! Фляшкохантер, зі святом тебе!!!
#11
Почув інформацію, що після свят одну з труб мають підірвати. :'( шкода

Цитата: Romchick від 02.08.2011 01:10:05



Цитувати
#12
о 6-пів 7 штинило на Городоцькій (від привокзального до центру). Інтенсивність дуже висока була. В маршрутці небуло чим дихнути.
#13
Цитата: Anhorda від 22.08.2012 06:43:21
Сьогодні срання в наш славний квартал між авеню Мазепи і штрассе Хвильового неочікувано влетіло свєто. До нас завітали вуйко Штинський.

Було десь пів на шесту ранку. Оскільки в такій годині пурєдні люде собі мирно сплят і бачат десєтий сон, то двері тримают зачиненими від різних шарамижників. Але вуйко наглє рвалисі до хати через кватирку і махали кулаками перед носов. Довелося кватирку закрити, а вуйця впустити і зважити. За час недовгої відсутності вуйко нагулєли всі 100 кільо зі ста відведених йому мудростью природнов.

Вуйко хвалилисі же гостювали на тому тижню на селі в кумів. Троха в якійсь Ратушівці, троха в Лодювці. Навіть гостинець привезли нашій родині — тухлі курєчі яйка, дуже поживні. На питаннє, де ліпше 'го прийнєли, вуйко потихенько призналисі же в клясах гівна не розбираютьсі. Ше вуйцьо нарікали, шо ми про него зовсім забули.

Десь пів на сему вуйко Штинський відійшли. Казали шо мают ше троха тухлих яйок і іншу родину по місту, яку тре' алярмово провідати.  ;D
на Миколайчука(навпроти лікарні) затягувало і до восьмої
#14
теж би радив Самсунг, в мене теж з 2008 року працює(+контроль напруги).
пе.се. техніку зараз практично не пропускають на кордоні, такщо думаю ціна на неї дуже скоро виросте
#15
Тут на відео згадують про цю трубу.
#16
Вчора в районі АС-2 запах почав проявлятися з 19:00. Спочатку були такзвані "сліди". Поступово інтенсивність збільшувалася і десь 19:20-19:25 досягла критичної точки, балів 8. Після цього почала знижуватись і до 20: було десь 1-2 бали.
#17
Сьогодні зранку, в районі Лікарні ШМД на Миколайчука десь з 5:30 до 7:00 сморід чувся навіть в квартирі. Інтенсивність була десь до 5 балів.
#18
Смерділо і підчас Євро і зараз майже однаково. Особливо в районі Чорновола-Липинського, Промислової-Липинського, Миколайчука. А в понеділок зранку(десь о шостій-пів сьомої) взагалі не було чим дихати.
#19
Скоро вже нестане Спартака. Територію обгородили парканом, пригнали вже якусь техніку. Напевно розвалять те що є, а на тому місці зроблять черговий житловий комплекс.
#20
Супер!!!! Якщо заберуть Чернівецький поїзд, то у неділю з Ковеля взагалі не буде чим добратися до Львова. На Київ-Львів №359 на неділю купляти білет треба за тиждень часу мініму, бо вже у суботу нема жодного білету (навіть купейного). І кожного разу чоловік 50 залишається вибір або на маршрутку (ціна 60 грн, а поїздом в загальному вагоні 12 грн) або на приміський дизель поїзд Ковель-Львів який іде зранку о 8:55, так що на роботу в понеділок можна потрапити не раніше 15:00.