Show posts

This section allows you to view all posts made by this member. Note that you can only see posts made in areas you currently have access to.

Show posts

Messages - inkognito

#3081
Мені трудно щось прогнозувати, тому си постраю підлаштуватись під більшість. Себто пишіть колєги!
#3082
Лідокаїн точніше, колять в в десни коли тра тяжкі маніпуляції із зубом провести. Не знав, що є формі спрея, дякую за інфу!
#3083
  Но-Шпа - власне я і писав від спазмів, наприклад у шлунку. А Ношпа-Форте то просто подвійна версія Но-Шпи, із у 2 рази збільшеною кількістю активної речовини. Цитрамон - то здається парацетамол+аскорбінка+кофеїн - класно збиває температуру та головний/зубний біль та піднімає трохи тонус за рахунок кофеїну. Здається так...
#3084
Цитата: Romchick від 08.05.2009 16:51:01
ТАРЕН добре знеболює і розширює кругозір :)
А так до списку треба ше додати активоване вугілля. Воно добре допомагає і при отуєнні газами.

Активоване вугілля тоже помічна річ, але допомагає тілько від газів в шлунку... :) А рятує воно від отруєння деякими газами у складі фільтру до протигазу  :) - ІМНО
#3085
 Та Терен, Промедол та морфій речі круті, але із-за них можут засадити і то надовго. Я ось тут троха погуглив собі і прикинув приблизний список:
 
  1) Бинти стерильні (або пару індивідуальних перев'зочних пакетів);
  2) Бинти нестерильні;
  3) Лейкопластир;
  4) Перекис водню;
  5) Йод;
  6) Спирт нашатирний (як би хто почав свідомість втрачати);
  7) Ампіцилін, ампіокс - коротше кажучи будь-який антибіотик у капсулах для обробки рани у разі зараження;
  8 ) Но-Шпа Форте (від спазмів);
  9) Кетанов (нерецептурне, проте моцне знеболююче);
10) Цитрамон - від температури;
11) Жгут медичний -  для зупинки крові у разі глибоких ран;
12) Рукавички стерильні;
13) І головне -  мізки!!!

#3086
    Давай на 10:00 - конає. Пропоную зустрітись на зупинці тролейбуса, що коло головного входу в дурку по вул. Кульпарківській!
#3087
    Хороше знеболююче то м0рфій і його похідні...оскільки тут не нарко-форум, буду мовчав і відповідати тіко у приваті...
#3088
    Промедол із хімаптечок не пропонувати... :)
#3089
       Яко вже тут писалось скалічив си руку, доволі глибоко і якісно в поході на рідну Полтву. Якщо була б аптечка - мав би змогу подорожувати із друзями далі та діставати кайф від того. Аптечки не було у нікого...

       Відси і питання - що саме має на Вашу думку увійти у тру-дігерську аптечку (бинти, вата, пероксид водню(дві банки мінімум Н2О2), розчин йоду, порошкові антибіотики, жгути, АЛКОГОЛЬ (С2Н5ОН звісно) - не пропонувати, це базис.
#3090
  Дуже би ся хтіло мати таку гарну палку як в Golem'a була = по собі прикинув дуже помічна річ в умовах Полтви
#3091
    Курча (Golem's (tm) ) завжди буду радий піти як буде нагода = тим більше шо бахіли також вже є і протестовані, а рука зажила. За запал не переживай, зажди можна вибрати незапальний час, а у разі запалу випхатись іншим місцем - їх багацько наскільки я знаю.
     
   Шось мені також каже і шо Зеля проти не буде!?
#3092
 Два роки назад мене тут небуло, тому і не пригадую. Я думаю жодних проблем не буде, якщо вчасно витирати ліві пости та лівих користувачів - я ж не пропонував вільний доступ на форум, але тільки в одну тему - ось і все. І вазаглі, то адмінам видніше...  :)
#3093
  Так сьогодні кепсько було - дивлюсь "останні повідомлення" та "докладну статистику" на форумі - за сьогодні тілько два пости від Зелі...Шановне панство шо гостями сюди ходит - не стидайтесь, тутка не кусають і москалів не нищат...(серйозно).

  Пропоную створити топік для анонімів - куди право писати матиме кожен, навіть не зареєстрований користувач форуму - комусь реєструватись впадло, комусь си не хоче із тих чи інших причин - але ІМХО то буде для форуму гуд(може якась добра інфа випливе чи після цього зареєструється активний користувач). А на ботів я би просто забив - підчистити можна (готовий допомогати у благородній справі)

  Ваша думка дописувачі?
#3094
Мну також, мну буде старатись - для мене якби не проблема, але тілько за 5-6 днів загодя тре знати...
#3095
   Оскільки особливої активності у темі про "Стебницький Калійний Комбінат" не спостерігається, тому нас із Зелею виникла думка чи не провести славетне св'ято 9-го травня, суботу за дослідженням заводу джелізобетонних виробів та прилеглих районів дурки (Кульпарківська), "Кінескоп"у (на Садовій), "Сільмаш"у (Любінська-Городоцька) = а далі якщо позволить час і(чи) наснага індастріалу в районі 5-го парку в районі колій(паралельно Городоцькій-до Левандівського мосту). Прохання визначатись і писати пости ASAP.
#3096
   До 7-10 травня будемо знати однозачно чи Євро-2012 буде у Львові. Колишня співробітниця працює у ТзОВ, що Львовом створена для обслуговування будівництва даної споруди. Казала про зазначені мною вище терміни, дому си думаю пан Тарута не спішить будуватись до того числа...Як тілько матиму інфу - зразу відпишу на укоханий форум!
#3097
 Полюбе треба мати із собою когось хто був на Зоні раніше - навіть коли всі будуть мати персональні вимірювачі поглинутої (еквівалентної) дози - ніц там робити без людини котра знає хоча б приблизне положення забруднених плямок(на розтавлені значки парканадцять років тому не варто орієнтуватись, деякі правдиві досі, деякі ні...), отримати лишню дозу можна без проблем (навіть для здоров'я), але перспектива потому мучитись на КПП, а ще не дай Боже і на КПП не порішають.пряма тоді дорога в Київ у заклади МНС...тобто всерйоз і надовго...
#3099
Гумор / Re: Про Ніштяк
01.05.2009 12:47:53
Я те саме чув, тілько звалось воно не "ніштяк", а "ПРОСАК", типу "попав в просак"
#3100
   В Штурмі переважно беруть страйкболісти, ціни дійсно хамські...Знаю тому, що маю друзів у страйку, а по друге моя контора возить для Штурму товар, а по-третє колєга там працював там (рік як звільнився)...